IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 584 585 586 587 588 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Meg
post Aug 28 2007, 04:06 PM
Post #5851

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

hellos.. m-am intors si eu acasa.. cica..mama si e o caldura..
putin shopping, putina relaxare..
ca va bien? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Aug 28 2007, 04:13 PM
Post #5852

Musafir

Ca va Meg...trebuie sa plec la meditatii la franceza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si-s intr-o teribila lipsa de chef.
Shopping?! Ce bine suna!

+Quote Post
Philia
post Aug 28 2007, 04:18 PM
Post #5853

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

sunt suparata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
televizorul de la mine din camera nu mai vrea sa se aprinda (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
dupa ce ca si asa ma plictiseam toooata ziua,acum nici tv nu mai am...
of.... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
Meg
post Aug 28 2007, 04:22 PM
Post #5854

Membru de Onoare

From: Here and There
Member No.: 70

Roxanica, nu cunosti niciun frantzuz? zgandareste-l si nu o sa i mai taca gura.. si o sa trebuiasca sa tii pasul.
decat cu profu'.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Aug 28 2007, 04:31 PM
Post #5855

Musafir

Ba da, cunosc destui (de ambele sexe), ca doar am ceva colegi straini. Dar trebuie sa ma pun la punct cu franceza aia literara, ca vreau sa dau DELF-ul in iarna. Bine, eu as zice ca nici la aia economica nu ma pricep cine stie ce, dar la conversatii (sa-ti vorbesc despre parfumuri si obiceiurile de zi cu zi) n-am probleme.
Profu' ii de fapt profa si-i super de gasca, dar sta tocmai in Militari (fac o ora si ceva de la serviciu si apoi inca o ora si ceva pana acasa). Asta-i inconvenientu'.
Poke, ia o carte. Da-l incolo de tv, ca nu-i bun.

+Quote Post
Diana.
post Aug 28 2007, 04:54 PM
Post #5856

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

pe mine ma doare creierele care ieste... azi am avut zi de conversatii cu clenti si potentiali clenti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 28 2007, 05:01 PM
Post #5857

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Hai Roxanica, ca franceza nu-i chiar asa grea, cu timpurile verbelor e putin mai complicat pana te prinzi care-i faza. Uite un motiv bun sa-ti folosesti carnetul si sa te duci cu masina, poate ajungi mai repede la meditatii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie gramatica germana mi s-a parut mai grea e drept ca m-am apucat pe la 29 de ani, dar apoi a inceput sa-mi placa, dar faceam cate 4 ore pe saptamana la munca in timpul programului. Uneori ajungeam, alteori nu ca aveam treaba.Apoi am intrat in prenatal si concediu de ingrijire copil, acum cred ca am uitat o buna parte, mai ii citesc fetitei mele povesti in germana da din alea mai simple.

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 28 2007, 05:40 PM
Post #5858

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor. Azi am primit un mail in engleza de la italieni: (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu pricepeam deloc ce vrea sa zica si nu pentru ca nu as sti engleza. Iar sefa-mea, care e bata la engleza, cand a auzit ca nu inteleg ce vor aia sa spuna, s-a apucat sa il citeasca cu voce tare, plina de importanta, intr-o engleza iliesciana (iar ea e chiar bata la engleza) . Si ea chiar credea ca intelege ce vor aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A tradus, dar a tradus ceva ce nici in romana nu avea sens (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 28 2007, 05:48 PM
Post #5859

Musafir

Ca sa fiu in spiritul veacului, j’ai mal de tęte, adicatelea sa ma exprim mai bine, am un carcel pe cortex sau undeva in cutia craniana, urmare a unei ture de nervi si a caldurii de afara. Cu ce trece? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 28 2007, 05:57 PM
Post #5860

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

atac asupra invaziei prostiei umane omniprezente peste tot care ieste; altfel, nici o sansa!
if iu nau uat ai miin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 584 585 586 587 588 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 04:15 AM