![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
geoo...niciodata nu e prea tarziu...cat despre shopping..pe mine mai tare ma enerveaza! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) gasesc f greu haine care sa-mi vina..incaltaminte nu mai zic...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata.
Cumparaturi Poke suna bine enjoy it. Si la mine functioneaza mai ales ceva cosmetice sau ceva haine.Numai dupa mancare sa nu ma duc ca asta nu-mi mai place. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata!!!!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gataa...epilata ,imbaiata,unsa....ma apuc de chimie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
aaa,stiati k sarpele are 2 penisuri? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatza
Neata! Io-s tot cu deschiderea! V-am spus eu ca n- sa plec nicaieri?Ei bine...nu mai plec (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) "tu-i mama ei de treaba! ce s-a intamplat? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aaa,stiati k sarpele are 2 penisuri? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Bun venit si din partea mea. Si functioneste amandoua? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Am revenit si de la cumparaturi!
Mi-am luat in sfarsit apa termala de la avene,,acus stau cu moaca proaspat pulverizata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si astept sa vaz daca imi place.Mi-am luat si un rujulet de la Maybelline si...bien sur...un set cu polonic si 2 feluri de palete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si multe alte nimicuri. Aaa si un cadou mic pentru al meu,ca mi-a placut mie cum a mirosit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) QUOTE ce s-a intamplat? Pai nu s-a busit niciun sever,nu a picat nici un internaut,asa cum ma asteptam eu,ci au trebuit sa monteze o serie de antene (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si tocmai in weekend-ul asta s-au minerit ca si-a dat seama domnu" cu bani ca pana pe 15 vrea sa dea drumul si laprobe pentru televiziune! Nah...ca iar ma enervai (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
restante,maica, restante.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rozy, despre ce chimie vorbesti? ia da sa-ti dau eu un mp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi cred ca functioneaza ambele penisuri la sarpe...of de ce nu au si masculii nosti penis dublu si limba bifurcata? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
meg...chimie am facut foarte putina...despre legaturi,ph si coroziune... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai de ce si limba bifurcata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 11:56 AM |
|