![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Uichend mai fet es! Oamenii asteapta contractele, unul dintre ei cit mai repede ( ma asteapta deja de o saptamina, ca s ane faca plata, da` la mine o fo` ca la nebuni si inca nu s-au terminat concediile... ) , mai am de predat alte doo proiecte pe care tre` sa le revizuiesc, iar specificatiile pentru unul dintre proiecte imi minca sufletul, o sa aibe o multime de chestii siteul ala... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Dap. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si am doo contracte de facut plus altele (aka specificatii de proiect! ) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Offf..e vineri seara...stiu ce inseamna sa fii vineri seara la birou....Asa ca, iti recomand un suc de portocale rece!!! Si iti sugerez sa mergi acasa, sa te odihnesti si sa lasi pe maine...daca se poate, daca nu se poate....spor!! Sa termini mai repede!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici la mine, nu-i asa, Wal? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca deja am trecut pragul de 50. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maat, si pana la cat mai ai de gand sa stai? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Walpu...trandafirul ala..uff!!! Tare frumos..si gustos!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Diana da la tine cate ore are ziua 30. Cand mai dormi? Si maine e o zi si daca esti cat de cat odihnita termini treaba mai repede. Go home.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, mai fac cite ceva, mai scriu doua rinduri sa ma conversez cu voi... si mi-i ciuda de mor, voi nici nu stiti, dar avem o interfata noua pentru siteul elady (inca din luna mai!) cu multe alte chestii misto gata si mai trebuie terminata programarea... dar baietii au treaba si nu stiu cind o sa fie gata... si noul site pentru elady arata asa de bine... si am clienti care sint pe lista de asteptare sa le intre proiectele in lucru... si imi vine sa ma duc pe cimpii!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu...trandafirul ala..uff!!! Tare frumos..si gustos! Te invit sa rozi tacticos din aceasta capodopera sau, daca nu, defuleaza-te in tiramisu ala de l-ai facut, ca-i mai palpabil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La mine e ora de fructe, zici ca-s in sevraj daca nu am ce roade. Sweet, baga, azi sunt generoasa; ard calorii internautice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La mine e ora de fructe, zici ca-s in sevraj daca nu am ce roade. Si eu la fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci, Wal, daca ceva..tu esti tapul ispasitor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mama ce misto arata trandafirul ala..
noi tocmai am venit de la cinema, a fost super fain filmuletul - the simpsons. m-am amuzat ceva. Sweet, restante am la poli.. si cre'ca o sa le mai am inca 2 ani de-acu incolo.. le iau cu mine ca sa imi tina cald. apropo, m-a pus naiba (sau dracu), ca alta varianta nu am, sa ma uit pe materiile pe care le voi face anul asta. cateva feluri de fizici, vreo 2 matematici, vreo 2 mecanici.. deci, aleluia, s-a terminat viata mea! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nush cum o sa fac fata.. anyway.. va puesc.. ma duc la nani. walpu.. sincer eu pt 5 mil n-as sta nici sa ii supraveghez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Take a break sau mai angajeaza oameni daca aveti prea multe de facut in timp scurt. Lasa ca site-ul poate sa mai astepte ne multumim si cu interfata asta.
Odihna isi are rolul ei, plus ca dupa un somn bun creierul proceseaza mult mai bine decat obosit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:12 PM |
|