IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Frica de a-l pierde
Dore
post Aug 7 2007, 04:14 PM
Post #31

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Presupunând că până acum ar fi încercat să facă sex doar cu bărbaţi, se simte în pericol în prezenţa unui bărbat. Chiar şi în prezenţa celui care pare că o iubeşte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ştii, femeia are o doză de încredere în bărbatul cu care se tăvăleşte la un moment dat. Altfel ar fi cam complicat sau greşit justificat actul sexual. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Aug 7 2007, 04:53 PM
Post #32

Musafir

Cred ca ar trebui sa mai asteptam si ceva input de la initiatoarea subiectului. Ca noi ne agitam aici de mama focului sa rezolvam problema dar vad ca fata a disparut in ceata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Dore
post Aug 7 2007, 05:12 PM
Post #33

Explorator

Group: Membru de Onoare
Member No.: 78

Ai dreptate, angie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne cam pierdem vremea pe aici. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
leo
post Aug 8 2007, 09:14 AM
Post #34

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(Dore @ Aug 7 2007, 06:12 PM) *
Ai dreptate, angie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne cam pierdem vremea pe aici. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

cred ca a speriat-o amploarea pe care a luat-o subiectul

+Quote Post
Izabell
post Aug 13 2007, 08:03 AM
Post #35

Musafir

Imi pare sincer rau ca nu am mai raspuns. Nu am disparut in ceata, doar am plecat in vacanta si netul mi-a lipsit cu desavarsire.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si ca v-ati pierdut vremea gandindu-va la problema mea. As vrea sa va raspund la fiecare problema ridicata dar nu mai are rost. De ce mi-era frica s-a intamplat. Adica ne-am despartit. Brusc, dupa vacanta. Fara explicatii. Fara nimic. Doar ca nu ne potriveam am dedus dintr-un simplu sms. M-am tot gandit la scenarii si tot felul. Dar nu gasesc nici o explicatie plauzibila, mai ales ca in vacanta totul a fost atat de bine. Desi probabil asa am vazut eu lucrurile. Si s-a terminat. Inca nu-mi revin din soc si trebuie sa-mi gasesc forta sa o iau de la capat si sa-mi vad de viata mea. Inca nu pot, si-mi plang de mila..

+Quote Post
leo
post Aug 13 2007, 12:21 PM
Post #36

Dependent

QUOTE(Izabell @ Aug 13 2007, 09:03 AM) *
Imi pare sincer rau ca nu am mai raspuns. Nu am disparut in ceata, doar am plecat in vacanta si netul mi-a lipsit cu desavarsire.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si ca v-ati pierdut vremea gandindu-va la problema mea. As vrea sa va raspund la fiecare problema ridicata dar nu mai are rost. De ce mi-era frica s-a intamplat. Adica ne-am despartit. Brusc, dupa vacanta. Fara explicatii. Fara nimic. Doar ca nu ne potriveam am dedus dintr-un simplu sms. M-am tot gandit la scenarii si tot felul. Dar nu gasesc nici o explicatie plauzibila, mai ales ca in vacanta totul a fost atat de bine. Desi probabil asa am vazut eu lucrurile. Si s-a terminat. Inca nu-mi revin din soc si trebuie sa-mi gasesc forta sa o iau de la capat si sa-mi vad de viata mea. Inca nu pot, si-mi plang de mila..

a, ai mai scapat de unul care voia decat sex. nu iti face probleme, nu era ce iti trebuie. te-ar fi parasit oricum si daca te culcai cu el. un barbat adevarat nu asteapta de la tine doar sex, vede mai mult in tine decat o masina de facut sex. cauta si tu ceva care se respecta pe piata.
probabil ca vacanta ta i-a dat posibilitatea sa caute sex in alta parte. sa nu suferi ca balta e plina de peste de asta.

+Quote Post
Izabell
post Aug 13 2007, 01:17 PM
Post #37

Musafir

Stiu Leo..stiu. Si probabil de asta si doare atat de tare. Pt ca multi asta urmaresc, si am cautat pe cineva care sa merite. Si l-am gasit pe el. Am avut incredere. Ne stim de f multi ani. Si s-a prefacut ca nu mi-am dat seama nici un moment si chiar am crezut ca ma iubeste..
Acum nu pot decat sa incerc sa am rabdare..sa las timpul sa vindece totul. Dar e usor de zis pt ca doare si timpul trece f greu.

+Quote Post
leo
post Aug 13 2007, 03:47 PM
Post #38

Dependent

pai nu sta acasa....iesi in oras cu prietenele. flirteaza cu altii barbati. cumpara-ti noi produse care sa te faca sa te simti bine in corpul tau. nu merita sa ii acorzi atentie. pacat ca exista oameni care tot timpul nu fac altceva decat sa profite de cei din jurul lor.

+Quote Post
angeldust
post Aug 13 2007, 04:15 PM
Post #39

Musafir

Eu zic asa...ok, clar barbatul asta nu era pentru tine. Dar incearca sa inveti ceva totusi din experienta asta si nu lasa problema nerezolvata, pentru ca si cu el si fara el, problema ta tot acolo ramane. Fa ceva in privinta asta, ca sa poti intra intr-o viitoare relatie fara atatea frici.

+Quote Post
oliviana
post Sep 2 2007, 10:37 AM
Post #40

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,581

QUOTE(claudia_electra @ Aug 2 2007, 01:20 PM) *
La biserica te atrage gandul sa mergi? Poate ai un preot apropiat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

du-te la alt psiholog sio trebuia sa intelegi ca trebuie sa TRECI PESTE ASTA! esti mare, vaccinata si daca nu vrei sa te galugaresti va trebui sa ai din nou incredere in barbati.

QUOTE(oliviana @ Sep 2 2007, 11:36 AM) *
du-te la alt psiholog si trebuie sa intelegi ca trebuie sa TRECI PESTE ASTA! esti mare, vaccinata si daca nu vrei sa te calugaresti va trebui sa ai din nou incredere in barbati.

scuze pentru greseli.

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 07:17 AM