![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata!
Eu azi sunt la servici, s-a terminat concediu! Ce nebuneala este aici! Bacardi, te insotesc eu la cafea!:) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vb cu iubi meu...si am aflat ca a stat la munca de la 7 pana la 23 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) o sa vina in carucior si cu perfuzie in iarna daca mai munceste asa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bacardi, te insotesc eu la cafea!:) S-a facut! A mai ramas una, daca nu o revendica nimeni o impartim mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rozy ce vorbe sunt astea?? Nu mai gandi asa ca nu-ti faci nici un bine. Incearca sa gandesti pozitiv ca e baiat mare si stie el ce face si cat il tin bateriile (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
da...sa speram ca o sa fie bine... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) io ma bag cu nasu-n cursuri..vb mai incolo fetiliii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, da' ar fi mai bine sa-si puna la 4 palma-n fund si sa se duca la cutreierat pub-urile? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi dimineata erau 5 grade. Acum a iesit soarele si-s 12! Ptiu! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pai eu am zis de radio mai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca eu am radio in masina dimineata nu am tv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oups (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu e bucurestean,iar radioul nu e national. El e la Radio Sud-Est (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) La ora asta se vine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bine te-ai trezit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata Geoo:)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ia uite ce ratacita pare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 08:03 AM |
|