![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) daaa.....acum m-am trezit.... ce bine ma simt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jolie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) serviciu usor!!! Poke descurcaret iubit mai ai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! BG nu-s ratacita DELOC ... parca am revenit acasa!!! Stiu cum ma cheama .... vad .... zambesc ... am chef! YUPYYYYYYYYYYY |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
jolie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) serviciu usor!!! Poke descurcaret iubit mai ai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Mulsumesc!Mulsumesc! Eu papai tartofiori prajiti si mai tarziu imi fac clatite (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
rozy, da' cine o sa se plimbe cu mertzanu dupa ce se intoarce?? io?? (bine, si io, da' nu din aceeasi cauza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
BG nu-s ratacita DELOC ... parca am revenit acasa!!! Stiu cum ma cheama .... vad .... zambesc ... am chef! YUPYYYYYYYYYYY (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai atunci... (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai atunci... (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) sarumaaaanaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oups (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu e bucurestean,iar radioul nu e national. El e la Radio Sud-Est (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) se poate asculta pe net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Poke, nu e din Bucuresti? Eu asa intelesesem si ca esti fericita sa vii in the grand metropola sa te intalnesti cu el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am inceput sa-i disecam viata saracei fete. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal girls
urasc vremea asta e groaznica parca mai bine era cand era cald sau eu m am obisnuit cu caldura (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Divi, ferice de cei la care ploua! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) aici a fost o caldura azi de curgea apa de pe mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cred ca am mers 15 min pe jos prin soare si (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor! Si la noi au anuntat astia ploaie, dar deocamdata a inceput sa bata decat vantul. Luandu-ma dupa prognoza lor, m-am imbracat ceva mai grosut azi la serviciu si mi-a fost cam cald pe drum. Plus, c-am ajuns la concluzia ca nu-i bine sa vin la ora 9 la serviciu, ca-i prea aglomerat metroul. Ajung de regula intre 9.45-10.00 si calatoresc in conditii ok.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 08:24 AM |
|