![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu fac, ca nici noi nu facem pentru prize de-ale lor, sic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da' n-ai si tu un rahatel din ala de transformator mic, din plastic? Noi avem unul cu toate felurile de prize de pe lumea larga, e mic si comod. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Kalua...chiar m-ai luminat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cine vrea sa i-l fac cadou? Mai are si priza americana...si pana car eu transformatoru' (care are peste 5 kile) de pe hol pana-n bucatarie e jale. Oare americanii astia fac aparate si pentru prize europene? Ca daca ma duc acum si-mi iau ceva ce trebuie bagat in priza, n-am chef sa mai depind de transformator. io! io! io! zi-mi macar de unde-l iau! ca brusc, simt nevoia sa iau o noua ustensila.... ultima achizitie de la ikea - un mini mixer de amestecat zaharul in cafea. si frisca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) domne, daca trebuie, trebuie! acum zace in sertar... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Adicatalea ai luat un aparat pe post de lingurita? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
io! io! io! zi-mi macar de unde-l iau! ca brusc, simt nevoia sa iau o noua ustensila.... ultima achizitie de la ikea - un mini mixer de amestecat zaharul in cafea. si frisca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) domne, daca trebuie, trebuie! acum zace in sertar... Forte, n-am idee. Probabil ca se gaseste si pe la noi. Incerc ca-l folosesc o data si va spun daca-i bun si merita cumparat. Noi i-am cerut un taietor din ala pentru salamuri si ni l-a adus pe asta. Kalua, pai m-am interesat si se pare ca nu exista un transformator atat de mic. Mi s-a explicat ca n-ar fi bun pentru aspirator (aveam noi un Hoover, tot pe priza americana). Dar eu sper sa gasesc unul sa-l folosesc pentru foehn si aparatele astea de bucatarie (care n-au putere asa de mare). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Kalua cam cat e de mare masina de facut paine? Daca ai vreme nu-mi faci o poza?Vrea sa-mi iau, tot ma bate gandul.Trebuie sa fiu atenta la ceva cand o iau sau sunt bune toate. Cred ca o sa-mi iau una fara coacere electrica, ca daca-i ditamai masinaria cu coacere nici eu nu prea am unde s-o pun.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxi, un taietor de salamuri bun costa cateva sute bune de euro, un cutitas de-asta cred ca-l gasesti si la vreo 10 dolari. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
misssn, pai ti-o coace in cuva in care ti-o si malaxeaza, nu-i mai mare din cauza coacerii. Cam asa arata al meu: (IMG:http://bilder3.preissuchmaschine.de/prodfoto/8641backmeister.jpg) Dimensiuni: (latime/inaltime/adancime): 28,8 cm / 27,3 cm / 45,5 cm |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da...sa nu zica femeia ca nu ne-a luat, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Apropo de taietor de salamuri, si-a luat matusa-mea unul f bun cu 500 lei. Nu mi s-a parut deloc scump. Ea da si multe petreceri si are nevoie, noi l-am lua de moft. Si nici n-as avea loc pentru el in bucatarie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu-i asa mare ma gandeam ca e mai mare, duminica plecam de acasa o sapt si cand ne intoarcem incep sa fac sapaturile. Citisem ca se lasa un pic painea la sfarsit si ma gandeam ca nu ma deranjeaza s-o coc in cuptor.
Multumesc Kalua (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
misssn, sa-mi zici si mie de unde iei si cat a costat. ca vreau sa-mi fac si eu cadou unul.
si da, bacardi, am luat un aparat pe post de lingurita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
eu ma tin tare, nu-mi iau masina de facut paine, ca dupa aia va trebui sa o mananc (painea) si nu e bine
daca as avea spatiu mi-as lua un aburitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) adica steamer, are cineva ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:34 PM |
|