![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Sweet: as vrea si eu sa dau cateva kile jos, dar monti asta mi se pare cam dificil de tinut. avand in vedere ca toata ziua voi fi plecata de acasa si n-o sa am timp de gatit.. deci trebuie sa gasesc altceva. sa vedem orarele si atunci mai analizez si organizez timpul liber.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fetelor eu va felicit!
Meritati toata admiratia noastra! |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
as vrea si eu sa dau cateva kile jos, dar monti asta mi se pare cam dificil de tinut. avand in vedere ca toata ziua voi fi plecata de acasa si n-o sa am timp de gatit.. Pai, eu am citit despre Monti , ca el slabea mancand la restaurant, in timpul meselor de afaceri. De fapt eu am inteles ca aceasta dieta nu este neaparat de slabit, ci este un mod de viata. La un moment dat cineva spunea ca pe cantar nu s-a vazut nicio schimbare, in schimb la centimetri da. A fost chiar pusa in situatia de a lua 2 marimi mai mici la imbracaminte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Discutia total off-topic despre diete banate a fost mutata la
Propuneri pentru subforumuri, subiecte de discutie, Intrebari, etc:CLICK! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Eu am inceput dieta acum 2 saptamani.Am plecat de la 76 kg /150 cm inaltime si azi dimineata cantarul mi-a aratat 72,8 kg.De regula ma cantaresc duminica dimineata ca sa nu ma incurce nimic.mi-am propus ca prim pas sa revin la 60 kg cat am avut in Noiembrie 2006 si apoi mai vedem. (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai updateaza nimeni pe-aici? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Nu mai updateaza nimeni pe-aici? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ba cum nu! Ma inscriu si eu. La inceputul anului dupa un concediu de 2 saptamani in care mi-am cam facut de cap aveam 62 kg Aproape. Pana azi respectand in linii mari principiile Monti, deci cu cu abateri, am ajuns la 59kg. Insa stagnez cam de 3 saptamani si e cam frustranta situatia. Tinta finala este de 56kg. am uitat inaltimea 1.70 |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inaltimea 1.65, greutatea de la care am plecat :78, greutatea actuala : 72, greutatea tinta: 60. Am inceput pe 5 februarie. Deci intr-o luna am dat jos 5 kg. De fapt am ajuns la 72 de kg de saptamana trecuta si stagnez deocamdata. Am mai si calcat stramb. Nu foarte rau dars-a intamplat.
Am citit undeva ca atunci cand incepi sa slabesti primele trei kg reprezinta apa in exces. Slabirea propriu-zisa incepe cu al patrulea kilogram. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
am venit si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
inaltime 1,67 noiembrie 2007 , 75 kg martie 2008, 60 kg am slabit in prima luna cam 8 kg si am stagnat mult apoi. am citit despre monti numai pe net.. cartea foarte putin, o am in format electronic. am invatat mai mult cititnd pe forumuri ce si cum si cat pana m'am hotarat sa ma loghez aici. acum nu mai stiue exat cat am, am probleme cu cantarul care imi arata cand 60 cand 65 de kilograme (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) cred ca treuie simi iau unul mai performant, poate imi si recomandati ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tinta : 55 iar apoi tindem catre 52 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
CyL,chiar ieri mi`am luat cantar digital..nu stu daca am voie sa zic numele p-aci,sa nu sune a reclama...am dat 70lei pe el...cam multisor,avand in vedere ca doar masoara greutatea,are un ecran,2 baterii mari rotunde,si e din sticla.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:22 AM |
|