![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu sunt plangareata din fire, dar nu mi-as lua waterproof nici sa ma pici cu ceara. Imi distruge genele si nu se ia in totalitate nici daca folosesc o tona de demachiant.
Eu zic sa te mai gandesti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
eu m-am obisnuit atat de mult cu Blinc incat pe restul le-am uitat prin sertare! Partea nesatisfacatoare este ca nu da deloc volum (si eu am genele lungute dar la volum stau prost rau) dar cand ma demachiez seara si nu trebuie decat sa frec genele cu putina apa si cad tuburile fara nici o urma adiacenta ... sunt pe loc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !!! Am ajuns sa folosesc restul rimelurilor doar la ocazii speciale!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Pai da, si eu am avut experiente neplacute cu alte rimeluri waterproof, dar ma gandeam ca asta o fi mai destept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deci cred ca o sa-mi iau unul normal. Multumesc, fetelor ! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 21-June 07 Member No.: 1,844 ![]() |
eu mi-am luat 2000 calorie dar nu sunt foarte incantata. cred ca am niste gene imposibile..daca nu folosesc cleste de gene nici nu se vede ca sunt data cu rimel. sunt lungi dar drepte...nu se curbeaza cu niciun rimel (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
This post has been edited by ariadna: Sep 12 2007, 03:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Walpu, treaba aia ca intr-un tub parca e mai bun decat in altul o am eu cateodata cu cremele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Eu folosesc Telescopic-L'Oreal si in momentul de fata nu l-as schimba pe alt rimel,imi face genele lungi si frumoase,nu mi le incarca si nici nu le lipeste,sunt f multumita de el,chiar indragostita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dupa ce mi-am terminat si al doilea rimel YSL, ma declar destul de dezamagita. Terminat este mult spus, pt ca s-a uscat cu mult inainte. Acum am un Double Extension de la L'Oreal, l-am folosit si in trecut, mi se pare foarte bun raport calitate-pret.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel platinat cu alb ca ambalaj e ok, cel negru cu alb e naspa ca e numai pt alungire si nu prea face nimic decat sa incarce fara folos.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am primit si eu rimelul de la lancome, cel pentru volum si imi place. se observa o diferenta fata de ex-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
imi face genele cam lungi, dar e ok per total. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
de pe strawberry l ai luat ?
f bine ca le face lungi si asa mai nou is la moda genele lungi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:54 AM |
|