![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau sa-mi iau, dar neaparat cu floricele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica, ai tai sunt crocs originali? Ca n-am vazut nici pe site-ul lor cu imprimeuri si sa nu caut ca turbata degeaba.
Eu cred ca-mi trag la anul Mary Janes de la ei: (IMG:http://www.solemates.co.nz/images/crocs/mariejane.jpg) Fiica-mii, daca nu-i gasesc originali cu floricele, ii vor cumpara pins pentru gaurele: (IMG:http://www.gst.co.jp/marine/image/Crocs_pin.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
wow, sunt chiar draguti astia, o singura chestie ma retine : nu ma vad cu ceva de plastic in picioare nici moarta, imi amintesc de sandalutele alea comuniste din copilaria noastra (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, sunt chiar draguti astia, o singura chestie ma retine : nu ma vad cu ceva de plastic in picioare nici moarta, imi amintesc de sandalutele alea comuniste din copilaria noastra (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si mie imi aduc aminte tot de perioada aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , oricum astia arata mult mai bine mai ales cei pt copii nu ca ai nostri de pe vremuri (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Ai mei nu sunt originali ca nu srie crocs pe ei. Sunt luati din Italia din supermarket.
Kalua, pins cum se vand?? La bucata? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, la bucata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, luminati-ma si pe mine: ce sunt pins ai? Arata tare bine, dar nu stiu la ce se folosesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se prind in gaurile crocsilor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pun in gaurile de la crocs, decoratie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stie cineva unde in tara se fabrica? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, dear, we're so simultaneous. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:13 PM |
|