![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-April 07 Member No.: 1,552 ![]() |
testare
test 2 This post has been edited by TestAccount: Sep 15 2007, 07:10 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ok, am verificat. Nu se pot edita mesaje postate cu mai mult de 3 ore in urma.
Editarea de efectueaza prin butonul "edit" care nu mai este disponibil dupa 180 de minute de la postare. Butonul citeaza iti citeaza mesajul precedent. Cum butonul de edit dispare dupa 3 ore, presupun ca ai apasat pe "citeaza"- de aceea ti-a aparut ca te citezi singura. Nu este nici o problema cu forumul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
e chiar ultimul post din linkul ce ti l am dat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sorry doar asa stiu e chiar ultimul post din linkul ce ti l am dat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sorry doar asa stiu modificarea am facut o imediat dupa vreo 3 min asta e ciudat , chestia asta e de atunci de cand si celelalte fete ziceau ca nu au edit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) good iar asa |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Setarile permisiunilor sint in regula, am verificat.
Daca vrei sa adaugi ceva postului tau, este de ajuns sa raspunzi din nou; posturile succesive sint unite de catre script, daca nu a raspuns cimeva intre timp. Ia incearca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
E ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, acum cand vreau sa mai adaug ceva sterg ce am scris si asa nu mai apare inca o data cum aparea inainte quote
|
|
|
![]()
|
|
Daca apesi "citeaza" iti va da intotdeauna cu quota. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
acolo era buba (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) thx maat (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu ai pentru ce, iubita! : (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:12 PM |
|