![]() ![]() |
Sep 15 2007, 08:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Aoleu! Mai bine mananc niste lamaie.
|
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 15 2007, 08:02 PM
|
|
Musafir |
Di, o fi fost un lot in care au gresit compozitia, mai mult ca sigur, ca nu mi se pare normal sa-ti dea asemenea reactii. Chestii urate mai citisem la un moment dat si despre algocalmin, dar stiu multe persoane care-l iau in caz de dureri. Cel mai bine sa nu ne invatam sa luam imediat medicamente. Imi spunea prietena mea din Australia ca atunci cand o are pe cea mica bolnava, se duce la farmacie, dar nu primeste imediat medicamente. Trebuie sa-i tina la curent cu starea micutei si in ultima instanta ii dau medicamente. Oare de ce n-or incuraja si ei consumul de chimicale?
|
|
|
|
Sep 15 2007, 08:06 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mult mai bine sa maninci lamiie. Colebilul, trifermentul, anghiroul sint foarte bune. In special anghirolul care este facut din plante (anghinare). Sau iti faci un ceai caldut cu lamiie: lamiia sa o pui peste ceaiul caldut, sa nu se distruga vitamina C.
Roxi, nu era doar un lot: toate simptomele pe care le-am prezentat eu ca subiect uman se regasesc, bine-mersi!, pe lista de reactii adverse ale metoclopramidului... pe linga muuuuulte altele!!! Cind aud de medicamnetul asta, se incrinceneaza carnea pe mine; e o adevara incintare sa ai 17 ani jumate, sa fii constienta ca nu poti respira si sa stii ca o sa mori pentru ca nu primesti oxigen si sa te rogi in gind, pentru ca nu poti vorbi, Lui Dumnezeu sa te lase sa traiesti... Dupa ani de zile am aflat ca pe 21 noiembrie, ziua Odovaniei Maicii Domnului, in Creta se sarbatoresc fetele necasatorite care poarta numele de Maria. Maicuta Domnului m-a tinut atunci si mi-a dat putere, ca altfel as fi murit, sint sigura... |
|
|
|
Sep 15 2007, 08:11 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Rox, nu se admite sa greseasca! e vorba de vieti omenesti..
s-a sesizat cineva? x! ciuciu! |
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 15 2007, 08:19 PM
|
|
Musafir |
Daca simptomele prezentate de tine se regasesc la reactii adverse, atunci sunt niste tampiti. N-ar mai trebui sa comercializeze un astfel de medicament.
Las' Di ca Dumnezeu te iubeste si a avut grija de tine ca sa treci peste aceasta 'cumpana'. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 15 2007, 08:20 PM
|
|
Musafir |
Kalua, am un baietel in clasa si e nou, ca a fost in America un an si eu nu l-am prins. Il cheama Gottfried, dar stiu ca ceilalti il alinta Freddy. Aici e intrebarea, cum se scrie in germana alintatura asta pe care eu am scris-o englezit. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
|
Sep 15 2007, 08:22 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Dumnezeu ne iubeste pe toti, in aceeasi masura; nu cred ca am eu regim special, sint o pacatoasa... Insa de atunci, pe 21 noiembrie pentru mine e sarbatoare mare! Nici o farfurie nu spal!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Sep 15 2007, 08:22 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Eu nu sunt alergica la nimic, da` nici nu prea iau medicamente...le iau greu...doar daca arde! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
Sep 15 2007, 08:25 PM
|
|
|
Walpu, cred ca tot "Freddy"_ cele peste 1.900.000 de rezultate pe google.de ma fac sa cred ca "freddy" e tot "freddy" si in germana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pi, mai bine ca nu esti alergica. Nici eu nu am stiut ca sint alergica la anumite substante pina nu am simtit-o pe pielea mea... |
|
|
|
Sep 15 2007, 08:26 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
sa nu fie ceva cu friedrich .. prescurtare de la asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mps, norocoaso! sanatate multa in continuare |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th January 2026 - 01:40 AM |
|
|