![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ceva mai vechi, dar tare haios despre Nikita. Click pe sectiunea video. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Edit: Am postat link nepermis. Pentru detalii intrati pe site-ul protv. This post has been edited by Ala80: Sep 14 2007, 08:05 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
DIVORT. Ion Alexandru si Maria Tiriac au divortat oficial ieri. Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a admis cerea de divort a celor doi, acestia fiind de comun acord cu desfacerea casatoriei.
La termenul de ieri s-a prezentat doar Ion Alexandru Tiriac, sotia acestuia fiind reprezentata de mandatat. La cererea avocatilor, sedinta de judecata s-a desfasurat cu usile inchise. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si s-a impacat Ion Ion cu fosta? Sau e liber acu? sa stiu sa imi fac planuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
QUOTE Edit: Am postat link nepermis. Pentru detalii intrati pe site-ul protv. Am apucat sa il vad pana sa il editezi. Doamne, femeia asta e fenomenala!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Si s-a impacat Ion Ion cu fosta? Sau e liber acu? sa stiu sa imi fac planuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din cate am auzit eu, cica s-ar fi impacat. Ba mai mult...Lazariuca ar fi insarcinata... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vedeti ce frumusei sunt bebelusii celbritatilor. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) click!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fata, da-i in colo, toti bebeii sint frumosi... astia facura stire si ca nascu zina surprizelor cu tispe bodiguarzi... e, si ce? ii prima fimei cari nasti, bre? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ati vazut ce buze are Shiloh, fata Angelinei Jolie? De acum se vede mostenirea genetica.
Mie mi s-a parut tare in leg cu intrebarea pt vot: cu cine seamana copilul etc, in cazul lui Saraj Jessica Parker era trecuta si varianta Mr Big (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , care bineinteles a primit voturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Personajele astea asa vor ramane consacrate.. Anyway, intr-adevar foarte frumusei toti...au cu cine semana.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amy s-o fi gandit ca blondes have more fun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ce parere aveti de noua culoare?
lookul vechi (IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/24/25/12818/MDimage1_0_2.jpg) si cel nou (IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/24/25/12818/MDimage2_0_2.jpg) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:21 PM |
|