IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Master of Norule...
post Sep 20 2007, 01:24 PM
Post #971

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am facut Cleo in sfarsit tocanita de vita cu sos alb tare buna combinatia. O sa mai fac. Inca o data thanks.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2007, 05:27 PM
Post #972

Musafir

Cred ca fac o salata asortata cu fasii de piept de pui condimentate asiatic. Si negrotei in camasa, arata cam asa:
(IMG:http://www.stephaniehotz.de/wp-content/menu_mohr_im_hemd.jpg)
Pe duminica habar n-am... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
asgaard
post Sep 21 2007, 05:36 PM
Post #973

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

ce-i negroteiul ala ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sper ca nu e ciocolata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
eu am gasit vinete albe in piata, deci sigur o sa fac ceva din ele : o tocanita simpla sau caponata sau musaca...
si parca as face o tarta cu mere, sa vad ce gasesc prin piata
ieri am facut o mancarica de linte condimentata bine, cu cubulete de dovlecei prin ea (si bineinteles muult ardei iute)

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2007, 05:48 PM
Post #974

Musafir

Ciucalata-i, ciucalata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 21 2007, 05:52 PM
Post #975

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu sunt in pana de idei si chef (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ghiveciul meu de legume cu carnea de vita a fost o minunatie.
am prajit carnea taiata cuburi, apoi am pus si ceapa taiata mai grosier si le-am lasat impreuna sub capac sa se imprieteneasca bine, apoi am adaugat morcovii taiat in rondele fine si ardei rosu fasii. Aveam si niste fasole pastai din gradina am taiat-o bucatele si-am fiert-o separat . La fel am taiat cartofi si i-am prajit separat (mai ales pt gust nu ca sa fie complet prajiti). Cand carnea s-a fiert am adaugat cartofii si i-am lasat si pe ei sa fiarba putin (eventual adaugati putina apa) . Secretul ar fi vreo 2-3 catei de usturoi tocati marunt si adaugati spre sfarsit. Am pus si fasolea, am pus si niste sos de rosii inca 2-3 clocote, patrunjel si marar verde et voila .... o bunatate

kalua "negrotei in camasa" "mere in capot" etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) so funny

+Quote Post
asgaard
post Sep 21 2007, 05:55 PM
Post #976

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

QUOTE(kalua @ Sep 21 2007, 06:48 PM) *
Ciucalata-i, ciucalata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pai daca e ciucalata, nu ma intereseaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cleo, suna tare bine, eu la ghiveci pun si vinete, si dovlecei, sa fie acolo de toate

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2007, 06:09 PM
Post #977

Musafir

Mere in capot spunea bunica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Negroteii in camasa sunt o specialitate vieneza si asta-i traducera mot-a-mot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(e o prajiturica facuta in forma mica - negroteul, sosul ala de ciocolata pe deasupra e camasa)

+Quote Post
Cleo
post Sep 21 2007, 07:21 PM
Post #978

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

asgaard si eu aveam vinete insa am uitat complet de ele (asa-i cand faci prea multe chestii deodata). usturoiul si verdeturile ii dau exact tusul de final necesar. Dovleceii aici, zuchini, n-au nici un gust.

kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu inca-s dezamagita de amandine. mai am si-acum. oricum cantitatea e pt o petrecere, nu pt o familie de 3.
cred ca mai rasfoiesc carticica mea noua de dulciuri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sa vad ce gasesc....boala grea si asta, prajituritul- trade mark forte

+Quote Post
fortelady
post Sep 21 2007, 07:26 PM
Post #979

Musafir

hai sa nu vorbim de bucatareala - nu mai am timp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ma simt handicapata din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 22 2007, 04:25 PM
Post #980

Musafir

Maine fac Secretul cuptorului si negroteii. Azi am fost la un marché francais si-am luat eclere. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:24 AM