| someday |
Mar 29 2006, 07:00 PM
|
|
Musafir |
Fetelor eu una sunt o persoana cu o vointa de fier dar cand vine vorba de ceva dulce nu ma dau in laturi! asa ca am luat masuri la noi in casa nu se gaseste ninic de genul bombonele, ciocolatele. Asa ca hai sa ne tratam boala asta dulce!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
|
![]() |
Sep 23 2007, 12:42 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
unde gasiti after eight? eu am adus cand am fost plecata, dar s-a facut fleasca.. si nu a fost foarte comestibila. in ce supermarket se gaseste? ca e divina (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 23 2007, 12:52 PM
|
|
Musafir |
Pai cam peste toate astea mari, in real sigur.
Si sunt si dinner mints, nu numai after eight sunt la fel si ceva mai multe in cutie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Sep 23 2007, 01:17 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 |
bay ce chestie...unii incearca sa se lase...si altii se indeamna care de pe unde sa-si procure merindele cele datatoare de extazZZzZZzz... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si uite asa pun in balanta:sa ma las,sa nu ma las? ca echilibru nu poate exista in aceasta situatie.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
Sep 23 2007, 01:48 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Empty, fa un compromis!!! Ofera-ti deliciul cu masura! Nici sa mananci in fiecare zi, dar nici sa te lasi de tot!! O data pe saptamana sa-ti oferi o ciocolata!
Eu ieri am ras o intreaga Primola cu cereale!!! Nu am mai avut de mult timp pofta de O INTREAGA ciocolata! |
|
|
|
| divi2007 |
Sep 23 2007, 01:54 PM
|
|
Musafir |
de acord cu geoo
nu te poti lasa de ceva ce iti place, din contra te face sa ti doresti si mai mult totul trebuie cu masura nu deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 23 2007, 02:00 PM
|
|
Musafir |
Eu mananc in situatii de consum energetic crescut, la lucru de obicei. In rest bag fructe ca si alea-s dulci de mama mama, dar parca nu tot atat de invazive pe constiinta dietara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Sep 23 2007, 02:28 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
nu este Real n Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
altceva? |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 23 2007, 03:02 PM
|
|
Musafir |
billa sau hipermarketuri, numai sa cauti ca sigur gasesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Sep 23 2007, 03:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Geo, pai na, tu la cele 45 kg ale tale iti permiti, ba chiar este si necesar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu ca eu nu as manca tot ce vreau si cand vreau, dar imi mai fac mustrari de constiinta, mai ales ca de ceva timp a inceput sa se mai puna, spre deosebire de tineretile cand oricat m-as fi chinuit, nu reuseam sa pun cateva kg..
|
|
|
|
Sep 23 2007, 05:48 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 |
Empty, fa un compromis!!! Ofera-ti deliciul cu masura! Nici sa mananci in fiecare zi, dar nici sa te lasi de tot!! O data pe saptamana sa-ti oferi o ciocolata! Eu ieri am ras o intreaga Primola cu cereale!!! Nu am mai avut de mult timp pofta de O INTREAGA ciocolata! geoo,asa ma gandeam si io,dar nu prea `functioneste`..ca la teorii io-s buna,dar cand e sa pun in practica,o cam sfeclesc...oricum,azi n-am bagat dulce decat o lingurita de Finetti si un pahar de pepsi,ceea ce e record ..dar pana se incheie ziua mai e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2026 - 11:29 PM |
|
|