IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pudra: Compacta sau pulbere?, Marci, preturi, opinii
Cindy
post Aug 1 2007, 05:58 PM
Post #141

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

asta nu e cumva cu efect bronzant? eu am avut Les Voilettes, versiunea compacta.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Aug 1 2007, 06:13 PM
Post #142

Musafir

Nu prea stiu multe amanunte despre cosmeticele Guerlain; cred ca ne putem lamuri daca dam un search pe google.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 25 2007, 01:54 AM
Post #143

Musafir

Shiseido, varianta cu protectie solara ridicata, fond de ten pudra compact, e destul de ok, matifiaza bine si tine destul de mult, acum ca au disparut si caldurile.
Eu am o varianta mai inchisa deci mai bronzanta asa daca-i aplicata bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/shiseido.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 25 2007, 02:53 AM
Post #144

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am acum de la Chanel o varianta compacta, mi se pare foarte ok, desi eu cu pielea mea agresata, nu pot sa o folosesc tot timpul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
katy87
post Sep 25 2007, 04:35 PM
Post #145

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

QUOTE(walpurgik @ Sep 25 2007, 02:54 AM) *
Shiseido, varianta cu protectie solara ridicata, fond de ten pudra compact, e destul de ok, matifiaza bine si tine destul de mult, acum ca au disparut si caldurile.
Eu am o varianta mai inchisa deci mai bronzanta asa daca-i aplicata bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/shiseido.gif)

walpu... cat ai dat pe ea?

+Quote Post
kalua
post Sep 25 2007, 06:51 PM
Post #146

Musafir

roxanica, am avut eu Teracotta de la Guerlain, o foloseam numai vara pe post de blush, e buna. A aparut acuma una care-mi place mai mult (il pun pe Mr. kalua sa mi-o ia din duty free in octombrie) de la Guerlain: Terracotta Tan Booster Active Bronzing Powder. Are o prietena, am incercat-o de cateva ori.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 25 2007, 07:26 PM
Post #147

Musafir

katy, 50 ron din piata vietii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La noi in Romania nu stiu daca si unde se gaseste si oricum pretul e mai mare. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
katy87
post Sep 26 2007, 08:41 AM
Post #148

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

QUOTE(walpurgik @ Sep 25 2007, 08:26 PM) *
katy, 50 ron din piata vietii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La noi in Romania nu stiu daca si unde se gaseste si oricum pretul e mai mare. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

multumesc! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) de ce oare la noi nu se gaseste (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 26 2007, 12:02 PM
Post #149

Musafir

Poate o gasesti in duty free undeva daca ai drum sau daca merge cineva cunoscut. Sau te gandesti la alta varianta de pudra ca, slava Domnului, sunt o groaza, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
cami777
post Sep 26 2007, 08:20 PM
Post #150

Musafir

Fetelor, am nevoie si eu de o recomandare din partea voastra. Am colindat azi orasul in stanga si-n dreapta, dar n-am reusit sa ma hotarasc, iar de vanzatoarele din magazine, ce sa mai zic?...caut un produs ok cu care sa mai ascund din cearcane si sa mai luminez putin zona ochilor. Nu sunt f evidente, ele cearcanele,dar la un machiaj dragut, trebuie ascunse. Ce stiti? Ce folositi si e superbun?

+Quote Post

26 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 10:11 PM