![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
asta nu e cumva cu efect bronzant? eu am avut Les Voilettes, versiunea compacta.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu prea stiu multe amanunte despre cosmeticele Guerlain; cred ca ne putem lamuri daca dam un search pe google.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Shiseido, varianta cu protectie solara ridicata, fond de ten pudra compact, e destul de ok, matifiaza bine si tine destul de mult, acum ca au disparut si caldurile.
Eu am o varianta mai inchisa deci mai bronzanta asa daca-i aplicata bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/shiseido.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am acum de la Chanel o varianta compacta, mi se pare foarte ok, desi eu cu pielea mea agresata, nu pot sa o folosesc tot timpul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Shiseido, varianta cu protectie solara ridicata, fond de ten pudra compact, e destul de ok, matifiaza bine si tine destul de mult, acum ca au disparut si caldurile. Eu am o varianta mai inchisa deci mai bronzanta asa daca-i aplicata bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/shiseido.gif) walpu... cat ai dat pe ea? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica, am avut eu Teracotta de la Guerlain, o foloseam numai vara pe post de blush, e buna. A aparut acuma una care-mi place mai mult (il pun pe Mr. kalua sa mi-o ia din duty free in octombrie) de la Guerlain: Terracotta Tan Booster Active Bronzing Powder. Are o prietena, am incercat-o de cateva ori.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
katy, 50 ron din piata vietii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La noi in Romania nu stiu daca si unde se gaseste si oricum pretul e mai mare. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
katy, 50 ron din piata vietii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La noi in Romania nu stiu daca si unde se gaseste si oricum pretul e mai mare. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) multumesc! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) de ce oare la noi nu se gaseste (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate o gasesti in duty free undeva daca ai drum sau daca merge cineva cunoscut. Sau te gandesti la alta varianta de pudra ca, slava Domnului, sunt o groaza, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
cami777 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, am nevoie si eu de o recomandare din partea voastra. Am colindat azi orasul in stanga si-n dreapta, dar n-am reusit sa ma hotarasc, iar de vanzatoarele din magazine, ce sa mai zic?...caut un produs ok cu care sa mai ascund din cearcane si sa mai luminez putin zona ochilor. Nu sunt f evidente, ele cearcanele,dar la un machiaj dragut, trebuie ascunse. Ce stiti? Ce folositi si e superbun?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 10:11 PM |
|