IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
angeldust
post Sep 14 2007, 10:45 PM
Post #201

Musafir

Bine ai venit la noi Amalia (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

4 kg nu ar trebui sa fie greu de dat jos daca esti motivata si ai putina ambitie. Daca ne pricepem si te putem ajuta cu sfaturi o vom face. Ca sunt multe fete aici care au obtinut rezultate uimitoare fara diete alandala sau pastile minune de slabit.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2007, 01:49 PM
Post #202

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Amalia!
Cite kilograme si ce inaltime ai?

+Quote Post
divi2007
post Sep 15 2007, 03:52 PM
Post #203

Musafir

am promis ca va anunt cum decurg exercitiile lui cleo, ei bine dau rezultate se vede nu f tare ( inca)dar arata altfel musculatura,
din pacate nu am putut face zilnic pt ca veneam tarziu de la servici si eram obosita si numai de sport nu aveam chef (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
la picioare eu mai fac si la stepper
daca as face zilnic sigur ar fi super doar sambata si duminica fac zilnic din pacate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

va pup si ambitie multa va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca altfel nu merge treaba

+Quote Post
amalia_20
post Sep 17 2007, 10:32 PM
Post #204

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,232

Am 1,68 si 57 de kg...
Mie aproape toata lumea imi spune ca ar trebui sa-mi vad de treaba si sa nu mai tin nici o dieta, ca e bine asa cum sunt, dar mie nu-mi prea place cum arat... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si mi-am dat seama ca nu e vorba de slabi, ci de a-mi modela corpul, de ma simti bine eu in pielea mea... In plus, simt ca imi cam scapa sanatatea de sub control, si daca nu fac ceva acum, mai tarziu sa nu-mi fie mult mai greu...

Va multumesc pentru primire (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Va doresc si eu tuturor multa vointa si sper din tot sufletul sa reusiti! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Si eu tot exerciile lui cleo le fac.Sincer,am fost f. bucuroasa cand am vazut ca ati scris ca intr-adevar se observa rezultatele. Abia astept si eu sa le vad pe mine.Kisses!

+Quote Post
walpurgik
post Sep 18 2007, 12:10 AM
Post #205

Musafir

Am facut o pauza de vreo 3 zile saptamana trecuta de la sala si azi cu toata oboseala acumulata de peste zi m-am simtit cam legumicola sa lucrez cu prea mult spor. My point is ca totusi am lucrat ceva, iar in astfel de zile puteti sa mergeti si sa stati mai putin si tot face bine organismului. Acum ma gandesc din nou si la varianta masaj pentru sporirea senzatiei de destindere a muschilor. Voi mergeti la saloane pt masaj sau la cine apelati?

+Quote Post
mihuta
post Sep 26 2007, 08:11 AM
Post #206

Contaminat
*

Member No.: 2,295

Buna fetelor.
Am 60 kg si 1.70 m, as mai vrea sa dau 2-3 kg jos si mai ales sa dau cativa cm de pe solduri si de la fund si picioare.Vreau sa-mi cumpar o bicicleta mecanica si/ sau un stepper, dar cum nu am bani sa le cumpar pe amandoua in acelasi timp nu stiu care ar fi mai buna.Voi ce credeti?Ca am citit topicul si am vazut ca sunt persoane care au bicicleta si persoane care au stepper. Totodata as mai vrea sa merg si la electrostimulare.A fost cineva? Oricum de azi ma apuc de exercitiile alea postate de cleo, la voi au dat ceva rezultate?
Va pup dulce si sa aveti o zi buna

This post has been edited by mihuta: Sep 26 2007, 08:12 AM

+Quote Post
walpurgik
post Sep 26 2007, 11:58 AM
Post #207

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Mie personal imi place bicicleta mai mult. Foarte util ar fi sa combini unul dintre aceste aparate cu alte exercitii pentru diversificare. Se stie ca lucrand o parte din corp nu slabesti numai partea respectiva, iar daca scopul tau e, dupa cum spui, numai ceva kilograme in plus, un program de cardio ar fi mult mai eficient decat lucrul innebunit pe un aparat. Cardio poti face pe o bicicleta performanta care are sa-ti arate pulsul si ritmul in care lucrezi, pe care poti sa-ti selectezi un anumit program conform asteptarilor sau banda pe care poti alerga intr-un ritm alert de la 20 min in sus pentru slabit. Bineinteles, exista si varianta alergat in aer liber, care e mult mai ozonanta decat banda electrica.
Bafta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
amalia_20
post Sep 26 2007, 08:57 PM
Post #208

Contaminat
*

Member No.: 2,232

Ce mai faceti? La voi cum mai merge dieta?
Vroiam sa va intreb pe cele care lucrati exercitiile lui cleo,cam in cat timp ati observat rezultatele...Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 26 2007, 11:40 PM
Post #209

Musafir

hai sa ma laud si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Asa arata my invisible six-pack dupa aproape o luna de sala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/before.jpg)
E chiar binisor, mi-am revenit la forma initiala, ca in ultima vreme devenisem fluffy rau de tot. Progresele cele mai mari incep sa le vad la picioare si la fund, in sensul ca parca au inceput sa prinda niscaiva forma.
Deci asta se vrea a fi poza cu "before" si sa stiti ca pana nu mi se vad pachetelele nu ma las (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 26 2007, 11:55 PM
Post #210

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel prea tare! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Parca ma ambitionezi si pe mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

37 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 12:51 AM