IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Blush / Fard de obraz, Produse necomedogene recomandate
cris 82
post Sep 16 2007, 11:06 PM
Post #41

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Ok,Geoo,atunci imi voi lua si eu Revlon pt ca pe cele de la Bourjois le-am incercat si la mine nu prea rezista,poate totusi voi reveni asupra deciziei si le voi redescoperi,dar,deocamdata voi incerca Revlon pt ca nu am mai avut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 28 2007, 11:41 AM
Post #42

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(Bia @ Mar 9 2007, 04:18 PM) *
Fetelor, au intrat in tara produsele Make Up For Ever... Sunt superioare cu mult Burjois-ului atat laudat plus ca sunt profi. Gasiti niste nuante foarte dragute pentru blush si pensule si tot ce vreti! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Va recomand nuantele mate daca aveti probleme cu tenul...

unde se gasesc produsele Make up forever, ca si eu le tot caut!!

eu folosesc blush in 4 nuante de la Biguine. au ei truse de blush in 4 nuante. sunt ok.
dar cand se termina vreau sa incerc si altceva.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 28 2007, 12:04 PM
Post #43

Musafir

Blush crema ati folosit? Cum vi se pare in comparatie cu cel pudra? Se zice ca e recomandat obrajilor cu ten mai uscat sau normal, da un aspect mai natural si nu incarca.

+Quote Post
Bia
post Sep 28 2007, 11:21 PM
Post #44

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(walpurgik @ Sep 28 2007, 01:04 PM) *
Blush crema ati folosit? Cum vi se pare in comparatie cu cel pudra? Se zice ca e recomandat obrajilor cu ten mai uscat sau normal, da un aspect mai natural si nu incarca.

Eu vreau sa incerc ceva de la Stila. Am vazut ca au nuante dragute. Revin cu argumente de ce nu ma tenteaza.

+Quote Post
ioannaraluka
post Sep 29 2007, 07:58 AM
Post #45

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Walpu, am zis eu ceva pe pag anterioara de Dream Mousse de la Maybelline, dar nu cred ca la asta te refereai cand ai zis blush crema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In alta ordine de idei mi-am luat Revlon, nuanta Blushed..excelenta culoarea, exact cum ii spune si numele... :blushing:
Cred ca incet-incet ma dau pe brazda si la capitolul blush. O singura intrebare: pensula rotunda sau din cea oblica?

+Quote Post
walpurgik
post Sep 30 2007, 06:14 AM
Post #46

Musafir

Am vazut un divinora de la guerlain, bubble blush sau ceva de genul asta, arata foarte bine si ma gandesc ca poate iti da aspect de papusa de portelan folosindu-l. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La fond de ten si blush, maybelline sucks.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 30 2007, 02:17 PM
Post #47

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Am si eu un blush Divinora, dar e versiune compacta.
Din ce am vazut eu la televizor cand erau machiate diverse, se vede foarte natural si frumos blushul crema. Mai ales daca ai un ten fara probleme.

+Quote Post
Bia
post Sep 30 2007, 02:22 PM
Post #48

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Dap, intr-adevar, si mie mi se pare ca ai aspect de papusa cu blushul crema. Am spus insa ca revin in discutie. Nu mi se pare ok pentru ca are o consistenta lipicioasa, greasy mai bine spus, si trebuie aplicat peste fond de ten simplu. Daca dai cu pudra peste nu se mai vede dragut. Daca pui pudra inainte se cam branzeste. Nu foarte rau, dar se branzeste un pic. Iar mie amestecul asta de texturi nu-mi prea place. Singura varianta ar fi aplicarea peste a unei pudre stralucitoare/sidefate. O sa-mi iau saptamana asta de la Stila unul sa vad ce si cum si va povestesc.

+Quote Post
Cindy
post Sep 30 2007, 03:19 PM
Post #49

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Pai eu ma gandesc ca tocmai, pentru ca ofera un aspect foarte natural, nici nu trebuie folosit peste fdt,pudra etc. Poate doar peste un fdt cu o consistenta usoara. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 30 2007, 03:41 PM
Post #50

Musafir

Clar pentru obraji normali sau uscati si fara pudra.

+Quote Post

14 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:43 PM