IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
jolie
post Sep 28 2007, 12:36 PM
Post #1011

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Mi-ai facut pofta de stiuca. Am mancat somn, zilele trecute...mi-a trimis mama (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Eu am facut ciorba radauteana si mi-a iesit!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Sep 28 2007, 12:48 PM
Post #1012

Musafir

da si mie reteta aiaaaaa ca tare bine arata pestele ala, scrie-l aici la retete cu peste

+Quote Post
jolie
post Sep 28 2007, 12:56 PM
Post #1013

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Am scris reteta. Se face taree simplu...iti dai seama ca nu ma bag eu la chestii complicate!

+Quote Post
fortelady
post Sep 28 2007, 12:57 PM
Post #1014

Musafir

da mai da arata al naiba de bineeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sar'na

+Quote Post
Meg
post Sep 28 2007, 07:12 PM
Post #1015

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

QUOTE(kalua @ Sep 25 2007, 10:03 PM) *
Nimic deosebit, irinica: calesc niste ceapa, tai carnea bucatele si-o prajesc si pe ea, apoi adaug dovleceii taiati ori felii ori in cubulete, potrivesc de gust cu sare si piper, eventual niste plante si-o las cu capac la foc mai mic. A! mai pun o conserva de rosii fara pielita in suc prpriu (pe care le fac cat de cat chiselita in oala). Cand e aproape gata adaug niste usturoi si cand o iau de pe foc marar tocat. Daca gasesc prin bucatarie niste ardei care trebuie consumati, ii bag si pe ei in mancare. Se poate servi cu smantana. Se poate face si fara carne, atunci se poate adauga niste telemea faramitata aproape de sfarsit.

Kalua, merge si carne de pui? eu am niste piept.. ma gandeam sa fac o supa (cu galuste) sau o ciorba si fasaii sa folosesc si pentru mancarea asta cu dovlecei. se caleste ceapa in ulei, nu? (ca doar in ce altceva..)
eu mai faceam asa legume, dar nu puneam deloc ulei. am pus o foto mai demult pe aici.
ce altceva as putea face cu un dovlecel si cu carnea de pui?

+Quote Post
kalua
post Sep 28 2007, 07:18 PM
Post #1016

Musafir

Sigur ca se poate face si cu carne de pui. Ceapa se caleste in putin ulei. Daca vrei fara ulei, incepi cu carnea si adaugi abia apoi ceapa.
Poti sa faci un sos de rosii, prajesti usor carnea, o pui intr-o forma termorezistenta, dovlecelul taiat felii (si ce legume mai ai prin apropiere) peste, sosul de rosii peste, oleaca de mozarella sau cascaval pe deasupra si la cuptor cu ea.
Sau faci dovlecelul pane, oleaca de tzatziki, iar carnea o prajesti separat (sau o faci la gratar).

+Quote Post
Meg
post Sep 28 2007, 07:22 PM
Post #1017

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

cum se face pane dovlecelul? tot am mai facut legume - rosii, ardei, mazare, morcov - si as vrea sa fac doar dovlecel acum.

+Quote Post
kalua
post Sep 28 2007, 07:27 PM
Post #1018

Musafir

Mie-mi place cu panada obisnuita: feliile de dovlecel date prin faina, apoi ou, apoi pesmet. Poti face si un maglavais de-ala parizian, ca un aluat de clatite: ou, lapte, faina, condimente, amestecate toate, dovleceii trecuti prin asta si prajiti.

Mr. kalua mi-a adus un dovleac (bostan) burdihanos, din jumate fac supa-crema, din cealalta crema cu caramel (un fel de crema de zahar ars din dovleac).

+Quote Post
Cleo
post Sep 28 2007, 07:52 PM
Post #1019

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Sep 28 2007, 01:27 PM) *
din cealalta crema cu caramel (un fel de crema de zahar ars din dovleac).

really? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

am facut aseara niste inele de calamari tavalite prin faina amestecata cu patrunjel ,sare, boia si piper. Se prajesc in mult ulei pana se aureste o idee faina (deci nici macar 1 minut) . Au fost excelenti. Am gasit o reteta cu creveti si dovleac butternut si lapte de nuca de cocos etc ... pare interesanta, intai o expermientez si-apoi o scriu daca e de scris

+Quote Post
kalua
post Sep 28 2007, 10:49 PM
Post #1020

Musafir

Maine mai fac barbun cu usturoi si ceai de legume (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (nu radeti, asa scrie la cartea de bucate a lui nenea cu multe stele), copilul e la ai mei.
Iar duminica medalioane frantuzesti cu fasole verde. Ambele mancaruri cu salate, binenteles.

+Quote Post

262 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 12:32 AM