IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
delia05
post Sep 22 2007, 06:45 PM
Post #351

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,750

emptyg..si tu simteai pe parcursul tratamentului cu R. intepaturi si de fapt nu era ficatul?
eu asa banuiesc acum nu sunt sigura..dar ovarele nu sunt ca si alea ma mai dor si sunt in alta parte si e alta durere,apendicita n-am facut dar nici nu pot baga mana-n foc ca n-ar fi..oricum ar fi bine sa nu fie ficatul,chiar m-as bucura..dar o sa intreb un doctor mai bine..
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 24 2007, 05:34 PM
Post #352

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(delia05 @ Sep 22 2007, 06:45 PM) *
emptyg..si tu simteai pe parcursul tratamentului cu R. intepaturi si de fapt nu era ficatul?
eu asa banuiesc acum nu sunt sigura..dar ovarele nu sunt ca si alea ma mai dor si sunt in alta parte si e alta durere,apendicita n-am facut dar nici nu pot baga mana-n foc ca n-ar fi..oricum ar fi bine sa nu fie ficatul,chiar m-as bucura..dar o sa intreb un doctor mai bine..

Da delia..simteam ceva intepaturi,da` la mine problema erau ovarele..du-te si fa`ti transaminazele ca sa te linistesti.

+Quote Post
dana1
post Sep 27 2007, 09:10 AM
Post #353

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

QUOTE(Florina @ Sep 12 2007, 12:25 AM) *
Voi cum mai sunteti? Dana la tine cum mai e? se vad rezultate?

Buna! Eu nu am mai scris demult, dar va citesc in fiecare zi. Nu am mai scris pentru ca nu prea am ce sa va spun mare lucru, ca desi am 59 zile de tratament...eu tot nu am rezultate. Apar noi cosuri in fiecare zi.....unele sunt asa mari si dureroase....ca trec foarte greu....si raman cu niste semne naspa de la ele. Toata lumea imi zice sa am rabdare......eu cred ca am avut destula rrabdare....dar vreau si eu sa vad o ameliorare! Poate luna a 3-a o sa fie o luna mai buna pentru mine.

De ceva zile imi tot apar cosuri multe in jurul gurii....chiar langa buza....ai impresia ca-s herpesuri.....si s-au transformat in bube!
Plus ca imi apar si pe gat, unde eu niciodata nu am avut acolo! Dr. mi-a zis sa iau 20 mg pe zi...timp de 5 zile pe sapt.....si 30 mg pe zi....timp de 2 zile pe sapt....dar nu vad nici un rezultat. Ma gandesc, oare nu e potrivita doza pentru mine?

O sa mai scriu...atunci cand voi avea rezultate....ca va plictisesc tot spunandu-va ca nu am rezultate!
La voi, cum mai e?

Pupici!

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 27 2007, 09:13 AM
Post #354

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(dana1 @ Sep 27 2007, 09:10 AM) *
Buna! Eu nu am mai scris demult, dar va citesc in fiecare zi. Nu am mai scris pentru ca nu prea am ce sa va spun mare lucru, ca desi am 59 zile de tratament...eu tot nu am rezultate. Apar noi cosuri in fiecare zi.....unele sunt asa mari si dureroase....ca trec foarte greu....si raman cu niste semne naspa de la ele. Toata lumea imi zice sa am rabdare......eu cred ca am avut destula rrabdare....dar vreau si eu sa vad o ameliorare! Poate luna a 3-a o sa fie o luna mai buna pentru mine.

De ceva zile imi tot apar cosuri multe in jurul gurii....chiar langa buza....ai impresia ca-s herpesuri.....si s-au transformat in bube!
Plus ca imi apar si pe gat, unde eu niciodata nu am avut acolo! Dr. mi-a zis sa iau 20 mg pe zi...timp de 5 zile pe sapt.....si 30 mg pe zi....timp de 2 zile pe sapt....dar nu vad nici un rezultat. Ma gandesc, oare nu e potrivita doza pentru mine?

O sa mai scriu...atunci cand voi avea rezultate....ca va plictisesc tot spunandu-va ca nu am rezultate!
La voi, cum mai e?

Pupici!

dana1,dar tu nu alaptezi?parca aveai sarcina gemelara...si scrie clar pe prospect ca nu ai voie sa faci tratamentul cu Roaccutane/Sotret in timpu` alaptarii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?

+Quote Post
dana1
post Sep 27 2007, 09:25 AM
Post #355

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

QUOTE(EmptyG @ Sep 27 2007, 09:13 AM) *
dana1,dar tu nu alaptezi?parca aveai sarcina gemelara...si scrie clar pe prospect ca nu ai voie sa faci tratamentul cu Roaccutane/Sotret in timpu` alaptarii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?

Nu alaptez! Iti dai seama ca nu faceam tratamentul asta daca alaptam! Mi-am facut si alte analize....si nu mi-a iesit nici un stafilococ! Acum ma gandesc ca sigur e hormonala acneea mea! Si tare mi-e frica ca nu cedeaza cu tratamentul cu roacutane! De azi am inceput si cu diane 35 si androcur (sper sa ma ajute)!

This post has been edited by dana1: Sep 27 2007, 06:35 PM

+Quote Post
delia05
post Sep 28 2007, 09:18 PM
Post #356

Contaminat
*

fetelor...a folosit cineva crema..lipobase repair????
am fost sapt asta la dermato si mi-a dat-o pt gaurele..doctorita parea f convinsa c-o sa -mi rezolve problema,eu ii tot ziceam ca am auzit ca gaurelele trec fgreu..ca ma gandeaml a un peeling..dar ea parea asa convinsa..ca nu tre peeling....crema o sa ma ajute sigur ..nush ce sa zic
ma dau cu ea de3 zile,e o crema grasa dar ma mira ca scrie doar ca e pt tenurile f uscate..hidrateaza f bine,dar nu zice nimic de cicatrici..nu stiu ce sa mai zic..poate stiti voi ceva de ea
daca ar functioona ar fi supertrae!!oricum tre sa ma dau vreo2luni!!

+Quote Post
Girlish
post Sep 28 2007, 09:27 PM
Post #357

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(delia05 @ Sep 28 2007, 07:18 PM) *
fetelor...a folosit cineva crema..lipobase repair????
am fost sapt asta la dermato si mi-a dat-o pt gaurele..doctorita parea f convinsa c-o sa -mi rezolve problema,eu ii tot ziceam ca am auzit ca gaurelele trec fgreu..ca ma gandeaml a un peeling..dar ea parea asa convinsa..ca nu tre peeling....crema o sa ma ajute sigur ..nush ce sa zic
ma dau cu ea de3 zile,e o crema grasa dar ma mira ca scrie doar ca e pt tenurile f uscate..hidrateaza f bine,dar nu zice nimic de cicatrici..nu stiu ce sa mai zic..poate stiti voi ceva de ea
daca ar functioona ar fi supertrae!!oricum tre sa ma dau vreo2luni!!

Da, eu am folosit-o acum vreun an. E deloc fluida si intra f. greu in piele si ramane pielea uleioasa, motiv pt care am renuntat la ea. N-am folosit-o f. mult ca sa ma pot pronunta asupra efectelor ei pe termen lung. Din cate stiu eu e doar f. hidratanta si atat. Si angelito a folosit-o si a fost cam de aceeasi parere.

+Quote Post
Cindy
post Sep 29 2007, 01:30 AM
Post #358

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu sunt cam sceptica, ca ar functiona pt gaurele.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar daca chiar functioneaza sa ne tii la curent! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bafta cu tratamentul!

+Quote Post
delia05
post Sep 29 2007, 02:29 PM
Post #359

Contaminat
*

mie nu mi se pare exagerat de grasa..cred ca am avut altele mai grase..la mine pielea o absoarbe dupa 10min..ca textura e ok chiar se vede ca hidrateaza,sa vedem daca o avea vreun efect pt cicatrici..va spun normal..doar ca ..mai e..

+Quote Post
g3orgy_2005@
post Oct 12 2007, 06:34 PM
Post #360

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,407

yo folosesc roaccutane d 1 luna si jumatate la inceput a avut efecte secundare uscarea buzelor si p la nas akum in a2a luna si a mai revenit dar cred k e putin agresiv pt mn..am 17 ani..mi a zis doctorita k tre sa il mai urmez km vreo 2 luni...o fi bine?

+Quote Post

84 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:54 PM