![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu in cluburi tot de calduri stiu, de-ti vine si-n miezul iernii sa dai si maieutul de pe tine jos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Anjelu, un paltonas mai lung, sa nu-ti inghete picioarele de tot pana acolo si-napoi? Na ca si la noi e cald! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hmm, de fapt m-am gasit eu sa vorbesc de haine groase!! lol ar trebui sa ma vedeti iarna (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place fusta. De fapt am avut o revelatie vazindu - te in poza....fusta cu buzunare. Asta e exact ce - mi lipsea si eu nici nu stiam. E principalul atribut al fustei, pari asa de relaxata. Prin urmare m-am dus la h&m sa vaz de o gasesc. Nu am gaist-o, desi imi aduc aminte ca am vaut un model similar pe undeva (o fi h&m??). Eu as merge cu fusta @la lucru@. As pastra fusta, mary - janes, as lua ciorapi visiniu (am vazut tot la hm o culoare inchisa, numai potrivita), sau mov fff inchis, bluza (negra, simpla, fara decolteu, cu juma de gatlej chiar), scurta dar suficienta sa acopere partea de sus a fustei care pare mai larguta.
Sau ciorapi negrii + cizme lungi de alta culoare (bej de ex). Acum numai trebuie sa mai gasesc fusta! This post has been edited by bubulina: Sep 21 2007, 11:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bubulino bune idei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yup, bune idei. Fusta nu e H&M, nici vorba, am luat-o dintr-un magazin romanesc la care face reclama Nicoleta Luciu si parca Extravagance ii zice. Si era la reducere, am dat f f putin pe ea.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
angel si kalua sunteti super,va sta bine. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Anjelu imi place prima poza, poate as fi preferat o idee alti pantofi, apoi mie personal niciodata nu mi-a placut combinatia de ciorap inchis la culoare (negru chiar) cu pantof de culoare deschisa. Dupa mine e o combinatie fortata. Cred ca tinuta mergea bine mersi fara ciorapi ca-s sandale sau in cel mai rau caz cu ciorap de culoarea pielii. In rest dulcici combinatiile pozele-s cam intunecate si mai stai si-n dreapta dulapului asa ca intunecat x 2
apropo de colanti aici pe la metrou m-au innebunit cu postere cu tinute H&M si au niste rochite dragalase, cam scurte sa apar asa la munca dar cu niste colanti (sau ciorapi ce-or fi) in culori bestiale |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rochia h&m (de mireasa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/0110.07.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/0110.07_i.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
iti sta super kalua.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma pot obisnui cu ciorapii albi si sandalele negre. Per ansamblu tinuta e ok, felicitari pentru originalitate!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 04:56 PM |
|