![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ideea ta Angelu'. Mie-mi place ca-s in engleza, ca asa mai exersam si noi o leaca.
Dar ca sa le citesc trebuie sa le imprim, ca m-ar durea ochii sa le citesc dupa ecran. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi sunt in engleza ca asa le am in engleza noah...puneti voi in romana daca aveti.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Irinca,m-am indragostit de copila ta!
Sa-ti traiasca juniorii si sa te bucuri de ei! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Poke, iti multumesc! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am pus si eu o poza de cind eram tinara si ne-expirata. Cind m-oi prinde care e treaba cu wecamul, o sa pun si altele recente. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ne-expirata auzi acolo ce expresie, peste toti trec anii eu sunt mai mare cu 2 ani si nu ma doare capul de varsta, acum cred ca e important sa nu faci excese mari ca alea se vad mai tarziu.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Biutiful, Di!
In poza cu angel clubbing lipsesc io (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ca eu faceam poza. Nu ma mai joc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, da o poza si mai mititica n-ai gasit? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot faci aici pe nebunelea, frumusica ai fost, frumusica ramai, chiar cu cativa ani in plus. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Eu una nu-s frumoasa, fotogenica nici pe-atat, ei si? Asta-s eu! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Ba esti frumoasa...iar blonda iti sta super!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am pus si eu o poza de cind eram tinara si ne-expirata. Cind m-oi prinde care e treaba cu wecamul, o sa pun si altele recente. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Instalezi webacmul cu drivere si tot ce trebe (5 min) Intrepti web-camul spre tine astfel incat sa te vezi pe monitorul calculatorului. Apesi tasta PrintScreen. Apoi New bitmap image -> open with -> Paint. De la meniul de sus Edit-> paste. Selectezi portiunea din ecran cu poza ta. CTRL+C. File -> New. CTRL+V. Save as poza_mea.jpeg. (max 10 min) Et voila! Biutiful, Di! In poza cu angel clubbing lipsesc io (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ca eu faceam poza. Nu ma mai joc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Poi daca nu ai vrut in poza amu nu te mai smiorcai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Recunoaste ca tu nu ai vrut! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:36 PM |
|