IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Prajituri deosebite
Master of Norule...
post Sep 25 2007, 08:43 AM
Post #251

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Nu mi-a iesit aluatul cel cu 6 oua:( , mi-a iesit ca un burete asa ca o sa fac niste foi de dobos si le umplu cu crema.Crema e tare buna si praful ala de praline iti vine sa-l mananci gol.Imi suna mie bine crema.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 1 2007, 11:41 PM
Post #252

Musafir

Pralinele alea se numesc aici crocant. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

M-a a pucat o pofta de prajituri de cofetarie de Romania, as manca o Boema (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Poate fac miercuri oleaca de Boema (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 2 2007, 09:44 AM
Post #253

V.I.P.

Daca tot te-a apucat pofta poti sa faci si eclere care sunt o bunatate facute in casa, ale mele nu ies asa aspectoase ca n-am sprit de turnat aluatul in tava da le mancam cu o pofta. Cele mai bune care le-am mancat pana acum sunt luate din Poiana Tapului/Busteni de la cofetarie fac aia o crema de dai pe spate.Daca ajungeti in zona incercati-le ca sunt superbe.

+Quote Post
kalua
post Oct 2 2007, 12:45 PM
Post #254

Musafir

Nu ca eclere adevarate am mai tot mancat, nu mi-e pofta deloc de ele acum. dar o boema... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 2 2007, 04:09 PM
Post #255

V.I.P.

E buna Boema si mie imi place, dar in casa n-am facut niciodata. Cred ca o sa fac niste cornulete cu nuci si mai spre weekend o praji mai elaborata ca acum n-am chef sa stau sa cocalesc prea mult.

+Quote Post
Cleo
post Oct 2 2007, 06:20 PM
Post #256

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Oct 2 2007, 06:45 AM) *
Nu ca eclere adevarate am mai tot mancat, nu mi-e pofta deloc de ele acum. dar o boema... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

da' o retzepta de-aia nu ne dai si mie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pretty please

io-s inca dezamagita de vagonul de amandine facut acum 3 saptamani ... jumate a sfarsit in gunoi. Trebuie sa mai scotocesc dupa vreo reteta

am sa fac "coarne de gazela" sa avem de rontzait daca ne vine pofta de ceva dulce

+Quote Post
kalua
post Oct 2 2007, 06:55 PM
Post #257

Musafir

Daca oi face, reteta va fi inventata de mine si binenteles ca daca iese ceva pun spun aici tot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 2 2007, 06:59 PM
Post #258

V.I.P.

mie mi-a fost frica sa intreb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca iar imi zicea kalua ca nu dau search numai ca mie imi tot da eroare la search intr-o veselie ieri am cautat supa de dovleac si mi-a facut cautare dupa "de". (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ceva nu-i in regula cu cautarea cred ca mie de multe ori imi da eroare.

+Quote Post
kalua
post Oct 2 2007, 07:02 PM
Post #259

Musafir

Eu n-am probleme cu cautarea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da' nu cred ca este pe undeva reteta de supa de dovleac. Hai ca zic la topicul de supe cum o fa, dar nu-i absolut nimic spectacular.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 2 2007, 07:11 PM
Post #260

V.I.P.

Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

39 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 10:32 AM