![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
g3orgy_2005@, deja ai trei posturi care numai in romana nu-s. La urmatorul scris asa iei o pauza de pe forum.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 12-October 07 Member No.: 2,407 ![]() |
chiar iti cade parul d la roaccutane??:-sdoamne s nu aiba reactii d astea mai am si un par f lung:-s p.s g3orgy_2005 id meu imi mai dati si mie sfaturi:*:*:*
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
chiar iti cade parul d la roaccutane??:-sdoamne s nu aiba reactii d astea mai am si un par f lung:-s p.s g3orgy_2005 id meu imi mai dati si mie sfaturi:*:*:* daca vrei sa povesteasca cineva cu tine incearca sa scrii in asa fel incat sa fie placut ochiului E foarte neplacut pt cineva sa stea sa-ti descifreze textele. Ne intelegem au ba ? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 12-October 07 Member No.: 2,407 ![]() |
ok,sorry dar m`am km obisnuit sa scriu asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...am citit cam tot ce ati scris si parca devin si eu mai optimista .Ma deprima cosurile astea mai ales cand ma trezesc dimineata si mai vad inca unu si ma stresez.Ma intreb daca voi mai avea si eu fata curata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sper sa dea rezultate bune roaccutane dupa cum am mai zis am deja 1 luna jumate si iau cate 2 pastile pe zi,so tre sa am rabdare multa.... ma bucur ca am dat de voi parca ma mai incurajati:) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pups
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
georgi, bafta cu roaccutane, ai grija sa protejezi ficatul, sa faci toate analizele des ca sa fii sigura ca esti bine si o sa apara si efectele benefice asupra tenului (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Eu nu mai iau roaccutane (trebuia sa iau inca vreo 2 sapt). Am luat roaccutane 5 luni nu mai am cosuri numai 1,2 dar am pete o sa vad cum le rezolv si pe astea. Mi-am facut ecografie la ovare si am descoperit ca am ovare microchistice si mi s-a recomandat sa iau anticonceptionale si alea o sa ma ajute si la ten.
Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu nu mai iau roaccutane (trebuia sa iau inca vreo 2 sapt). Am luat roaccutane 5 luni nu mai am cosuri numai 1,2 dar am pete o sa vad cum le rezolv si pe astea. Mi-am facut ecografie la ovare si am descoperit ca am ovare microchistice si mi s-a recomandat sa iau anticonceptionale si alea o sa ma ajute si la ten. Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) hmm...se pare ca e cu 2 taisuri Roaccutane..eu am incheiat tratamentu` in iulie an curent..tenu` arata ok multumesc lui si lu` Dzeu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar ... oare determina aparitia de chisturi ovariene? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si eu acum ma confrunt cu aceasta problema..destul de dureroasa... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ce anticonceptionale iei Florina?Sorry pentru off topic. |
|
|
![]()
|
|
hmm...la mine parca s-a mai ameliorat si sper sa ajung sa am si eu intr-un final fata curata...nu mi-am facut pana acum analizele si vreau sa le fac cat mai repede sper sa nu fie nimic in neregula si cu ovarele astea....de la un timp ma cam doare jos.Si roaccutane asta daca te ajuta la acnee iti poate dauna pe alta parte...offf
This post has been edited by g3orgy_2005@: Oct 18 2007, 12:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 19-October 07 Member No.: 2,447 ![]() |
hmm...la mine parca s-a mai ameliorat si sper sa ajung sa am si eu intr-un final fata curata...nu mi-am facut pana acum analizele si vreau sa le fac cat mai repede sper sa nu fie nimic in neregula si cu ovarele astea....de la un timp ma cam doare jos.Si roaccutane asta daca te ajuta la acnee iti poate dauna pe alta parte...offf Salut e primul meu mesaj aici si m-am hotarat sa scriu dupa ce am citit tot ce am putut gasi pe net despre acnee si roaccutane. EU il iau doar de 3 zile si in paralel folosesc ziua Diacneal si seara Isotrexin. Dar la recomandarea medicului ma dau non-stop cu Lipobase repair pe buze. mie mi-a fost recomandata ca sa previn uscarea lor din moment ce se stie cum sunt afectate in urma tratamentului. Vreau sa zic ca eu nu am avut o acnee severa doar ca aveam prostul obicei sa storc cosurile care s-au rapandit si infectia se instalase fain frumos pe toata fata. Bine ca diagnosticul era de acnee vulgara dar era tratabila cu altceva daca eu nu le zgandaream. Greseala mea pt ca acum am o gramada de semne rosii care trec greu. Astept sa termin tratamentul si pe urma voi vedea cum fac cu petele in cazul in care mai ramane ceva. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 1-April 07 From: cluj-napoca Member No.: 1,427 ![]() |
hmm...se pare ca e cu 2 taisuri Roaccutane..eu am incheiat tratamentu` in iulie an curent..tenu` arata ok multumesc lui si lu` Dzeu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar ... oare determina aparitia de chisturi ovariene? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si eu acum ma confrunt cu aceasta problema..destul de dureroasa... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ce anticonceptionale iei Florina?Sorry pentru off topic. EmptyG cum as putea lua legatura cu tine?As vrea sa-ti pun cateva intrebari..in legatura cu chisturile ovariene.mersi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:32 PM |
|