![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hm..sa se indragosteasca de Minou?
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
uf, nush, ca el e iar in perioada in care se crede caine - acum 2 zile a pus pe fuga un catel din cartier care intrase in curte. si azi cand cainele respectiv a intrat iar in curte, numa' ce-a facut Minou odata "mrau" la el si saracu' animal a pus coada intre picioare si a tulit-o
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Pai e curtea lui...motan cu personalitate...ce sa caute cutu in curtea lui?
Lui Minou ii plac florile? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
doar sa le miroasa... atat.
|
|
|
![]()
|
|
Norocoaso:)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,420 ![]() |
Norocoaso:) Va salut doamnelor,sunt membru nou si tin sa va felicit pentru discutiile pe care le aveti.Am o intrebare si poate puteti sa-mi raspundeti.Ati folosit sau folositi ghivece autoudante?Am auzit ca sunt foarte utile.Daca stiti ceva...astept raspunsurile voastre aici pe forum.Mersi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
laszlo, bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper ca n-ai de gand sa faci reclama pe aici, noi ne bucuram de fiecare mebru iubitor de flori si-ar fi pacat sa ne despartim inainte de-a ne cunoaste mai bine. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,420 ![]() |
laszlo, bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca n-ai de gand sa faci reclama pe aici, noi ne bucuram de fiecare mebru iubitor de flori si-ar fi pacat sa ne despartim inainte de-a ne cunoaste mai bine. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am dat un raspuns la acest mesaj pe cealalta pagina,unde am postat mesajul meu. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 18-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,442 ![]() |
Eu am un ficus si am avut o Gardenia.Doua mai exact.Una a rezistat trei ani,alta a inceput sa se ofileasca de cum am adus-o acasa(probabil drogurile de la florarie nu se potriveau cu ale mele).Imi spuneti si mie,cine are Gardenia,ce ingrasamant folositi?
Multumesc:-) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Eu am un ficus si am avut o Gardenia.Doua mai exact.Una a rezistat trei ani,alta a inceput sa se ofileasca de cum am adus-o acasa(probabil drogurile de la florarie nu se potriveau cu ale mele).Imi spuneti si mie,cine are Gardenia,ce ingrasamant folositi? Multumesc:-) In general plantele de interior ornamentale prin flori agreaza ingrasaminte cu concentratie mai ridicata de P (fosfor) , intrucat din cele 3 componente de baza (N-P-K azot-fosfor-potasiu), fosforul (P) este cel care stimuleaza procesul infloririi. Tinand cont ca gardenia sufera periodic de cloroza (fenomen datorat clorului din apa de udare) poti completa ingrijirea gardeniei aplicandu-i periodic o doza de chelati de fier. De asemenei, tinand cont si de faptul ca ph-ul apei de de la chiuveta nu este deloc corespunzator necesarului plantei (gardenia fiind planta acidofila) te sfatuiesc sa incerci udarea plantei cu apa de turba... This post has been edited by Valentina30: Oct 20 2007, 09:51 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:02 PM |
|