![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
eu folosesc produse avon...culori deschise deobicei... alb, bleo, roz, bej, si maroniu... sunt foarte multumita de ele si nici scumpe nu sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
andria, te numeri printre putinii,cred, care sunt multumiti de avon - farduri! oh well, printre putinele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mie tocmai mi-a ajuns trusa de la lancome - da, de pe strawberry am comandat-o - si e superba. nu am incercat-o inca, dar in weekend o inaugurez. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Meg comenzile de pe strawberry iti vin direct acasa sau mergi tu dupa ele la posta? Mai trebuie sa platesti si altceva in afara de pretul produsului comandat? Gen taxe, vama daca e peste o anumita suma sau mai stiu eu ce...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Meg comenzile de pe strawberry iti vin direct acasa sau mergi tu dupa ele la posta? Mai trebuie sa platesti si altceva in afara de pretul produsului comandat? Gen taxe, vama daca e peste o anumita suma sau mai stiu eu ce... Coletele le primesti la posta care are punct vamal, in functie de programul lor (de ex. pot avea program 2 zile din saptamana) si poti plati o taxa de depozitare maxim 6 lei.Vama pt. produsele din colet...aici e aici...depinde de vames. Unii nu iti iau vama(depinde de oras (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) alti iti arata o lege si iti spun (la parfumuri mai exact)ca tot ce depaseste 50ml si mai mult de un parfum, iti cere sa platesti vama. Eu am un astfel de specimen la vama, dar am motivat de fiecare data ca nefiind factura in colet, nu imi poate vamui coletul. Pot fi produse promotionale, el nu are de unde sti, fara factura(cica sa nu depasesti valoare de 30 euro ceva de genul asta). Am avut neplaceri si la prod. cosmetice, incepuse sa-mi desigileze cremele si atunci chiar m-am enervat si i-am spus ca nu are nici un drept. Si vezi, conform Tratatului Comunitatii Europene, orice produs fabricat in Comunitate, exportat in alt stat care nu este membru UE, plateste taxe, impozite, TVA etc pt. acel produs. Tu ca cetatean al Comunitatii Europene, cumparand acel produs nu mai ai de ce plati vama deoarece s-a platit de statul nemembru care l-a achizitionat(sper ca m-am exprimat explicit). Voi face rost de acest Tratat si daca voi avea probl. la vama ii dau cu el in cap. Asa...de nervii pe care mi i-a facut pana acum. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Pai pachetul e trimis din SUA respectiv Hong Kong, doar nu sta vamesul sa se uite pe fiecare produs daca e facut in uniune sau nu! oricum, ar avea vreo relevanta?
si apropo de asta: in paris am patit asa, la paris look. numai chinezii japonezii kongolezii plateau pretul de duty free; noua ni s-a explicat clar ca fiind din romania nu beneficiem de reducere. lor le dadea pe baza de pasaport. ca sa iti raspund, Bacardi: eu am primit cam multe colete pana acum, asa ca tipa ma cam cunoaste. de fiecare data ii las cate ceva asa ca nu imi cere. Teoretic ea spune ca ar trebui sa imi ceara taxa. in pachet se gaseste si o factura.. sa ii zicem asa.. cu pretul total al produselor. si iti desface fiecare ambalaj.. sa vada.. bine, nu rupe cutia unui parfum, celofanul acela, de exemplu, insa desface cat de cat. Si da, treuie sa merg intr-un anumit loc. mm.. dintr-un loc ridic un colet intern, sa zic, si din altul cele primite din afara. POti sa ii spui tu ca e produs nu stiu de care, promotional, sau cum spunea Ella, insa cred ca daca sunt pusi pe luat bani.. n-ai ce sa le faci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mda...vamesii astia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa vedem ce o sa iasa daca o sa fac comanda.
|
|
|
CATHERINE |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt curioasa ce farduri vi se par cele mai bune ce culori folositi ,unde le gasiti,pretul. Poate si chiar tehnici de machiaj si combinatii spectaculoase. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) MALU WILZ gama profesionala exceptionala MAC imi place mult CHANEL si CH DIOR in ordinea asta |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
fdt: clinique superbalanced, diorskin forever compact, clarifying powder makeup
anticearcan/corector: effacernes lancome blush: clinique fard a joues poudre, diorblush iluminator: all over shimmer este lauder, sephora blush me trio creion ochi: estee lauder automatic pencil farduri de ochi: sephora mono chrome(culori cameleon, cu reflexe: violet auriu, roz auriu, alb cu un luciu violet asemanatoare cu noile palete de la dior), rainbow/crazy(au pigment foarte puternic, culori intense,usor cremoase, rezista bine),estee lauder graphic color mascara: chanel inimitable, clinique high definition lashes, estee lauder projectionist, sephora lash plumper, estee lauder illusionist sprancene: paleta sephora ruj: estee lauder pure color/ the lip tom ford gloss: clinique full potential lips/superblam moisturizing gloss, juicy tubes lancome, estee lauder pure color gloss (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dizzye, tu ai zis ca lucrezi in domeniu, cu ce te ocupi, daca nu sunt indiscreta. Observ ca vorbesti ca o cunoscatoare a multor produse. Le testezi inainte de a le cumpara, ai sansa asta?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
Dizzye, tu ai zis ca lucrezi in domeniu, cu ce te ocupi, daca nu sunt indiscreta. Observ ca vorbesti ca o cunoscatoare a multor produse. Le testezi inainte de a le cumpara, ai sansa asta? (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) doar o beauty adviser testez tot ce se poate si ce nu se poate |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:29 PM |
|