IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 445 446 447 448 449 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
danette_29
post Oct 17 2007, 04:02 PM
Post #4461

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,440

QUOTE(Maàt @ Oct 18 2007, 01:11 AM) *
...bine ai venit la noi, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) danette! dar ce te face sa crezi ca fix produsele astea iti vor rezolva toate problemele? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

am incercat orice
doctori dermatologi,cosmeticiene,ginecologi
creme,geluri,masti
retinoizi nu am incercat pt ca vreau sa am copii in urm 2 ani si nu e indicat de doctor
am citit foarte multe articole despre aceste produse
am indraznit sa intreb daca le-a folosit cineva si daca au rezultat
ma scuzi daca am zis ceva rau!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
alyna07
post Oct 17 2007, 09:45 PM
Post #4462

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

QUOTE(ala80 @ May 30 2006, 09:05 AM) *
In liceu fata mea era un cosmar. Aveam cosuri mari si dureroase, sub piele. Nici nu vreau sa ma gandesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Salvarea mea a fost crema cu extracte din insecte a doctorului Mircea Ciuhrii. De atunci nu am mai avut probleme.

eu m-am oprit la pagina unde s-a scris postul asta... si eu as vrea s-o incerc, dar nu stiu daca se poate comanda pe net... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Sincer, acum nu stiu ce mi-a facut bine, fie Azatrilul cu Sebium Moussant si Sebium akn de la Bioderma, fie faptul ca beau cat mai multa apa pe zi... momentan am cam 2 puncte albe pe fata, in rest doar urmele de la cum mi le-am stors... dar mi-e tare frica sa nu-mi reapara, mai ales atunci cand sunt in perioada aceea a lunii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) va pup fetelor... si va sfatuiesc inca o data, sa beti cat mai multa apa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

edit: daca se uita cineva in subforumul Frumusete, si vede cate posturi sunt la acest topic...cred ca-si va da seama cat de preocupate suntem de "fetisoarele" noastre... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am vazut acum cateva saptamani un articol despre o vedeta... nush daca e voie se postez care anume... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ; era pusa o poza cu ea si avea cosuri... ce de comentarii rautacioase au lasat din cauza acestui lucru... parca totul se reduce la fata ei, sau chiar la aspectul fizic, si nu la sufletul ei sau la ce are in minte... asa sunt oamenii... judeca numai...

This post has been edited by alyna07: Oct 17 2007, 09:56 PM

+Quote Post
danette_29
post Oct 18 2007, 10:17 AM
Post #4463

Contaminat
*

am citit si eu ce au scris fetele in pag de inceput si am vazut ca angelito s-a interesat de cremele astea si nu i-a placut faptul ca aveau in compozitie lanolina si miristat
nus din ce oras esti tu alyna07 dar daca te uiti pe pag lor de internet acum am vazut ca au produse si in farmacii din tara
eu sunt din iasi si este o farmacie care distribuie produsele
acum nus ce sa fac
sa le incerc sau nu
problema e ca eu nu sunt momentan in romania si asta ar insemna sa rog pe cineva sa le cumpere si sa mi le trimita
chiar nus ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

am cicit acum un art despre lanolina, lanolina naturala nu produce acnee, cea artificiala in schimb cauzeaza acnee
deci eu cred ca din moment ce totul este natural in cremele dr ciuhrii nu cred ca foloseste lanolina sintetizata artificial

+Quote Post
Pastelata
post Oct 18 2007, 02:06 PM
Post #4464

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Am eu niste produse Ciuhrii,dar nu stiu daca e vorba tot de alea. Eu am "crema pentru adolescenti" si "lotiune pentru adolescenti"(n-o mai folosesc ca are alcool si ma inrosesc). La crema sunt la a2a cutie.nu zic ca sunt extraordinare,pentru ca mie mi s-a extins acneea in perioada cand le foloseam(adica imi apar prin zona mandibulei:-? inainte aveam doar pe obrajii din fata-nush cum sa zic-). Oricum,nu e iritanta si deocamdata eu o folosesc doar seara.
Dupa primele dati cand mi-am dat cu ea mi-au zis 2 persoane ca functioneaza,dar.....
Acum eu fac injectiile(gentamicina),seara ma dau cu crema asta,si ziua cu nimic(doar o crema hidratanta pt ten gras/acneic si fond de ten).
Ideea ca e nu mi-e bine(nu numai cu tenul)

+Quote Post
alyna07
post Oct 18 2007, 03:03 PM
Post #4465

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

danette_29, din cate spune Pastelata, nici cremele astea nu fac minuni... desi, la fiecare persoana un produs poate reactiona diferit... ai vazut, in postul pe care l-am copiat eu, scria ca datorita cremei, n-a mai avut probleme cu cosurile... si eu mi-am luat proactivul acela la care-i face reclama la tv, am citit pe ceva forum ca ar fi bun, dar mie prea putin mi-a folosit... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (partea buna e ca am trimis produsele inapoi si mi-au restituit banii... oricum, preferam sa nu-i primesc, dar sa-mi faca bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )

+Quote Post
angeldust
post Oct 18 2007, 03:49 PM
Post #4466

Musafir

QUOTE(Pastelata @ Oct 18 2007, 12:06 PM) *
Am eu niste produse Ciuhrii,dar nu stiu daca e vorba tot de alea. Eu am "crema pentru adolescenti" si "lotiune pentru adolescenti"(n-o mai folosesc ca are alcool si ma inrosesc). La crema sunt la a2a cutie.nu zic ca sunt extraordinare,pentru ca mie mi s-a extins acneea in perioada cand le foloseam(adica imi apar prin zona mandibulei:-? inainte aveam doar pe obrajii din fata-nush cum sa zic-). Oricum,nu e iritanta si deocamdata eu o folosesc doar seara.
Dupa primele dati cand mi-am dat cu ea mi-au zis 2 persoane ca functioneaza,dar.....
Acum eu fac injectiile(gentamicina),seara ma dau cu crema asta,si ziua cu nimic(doar o crema hidratanta pt ten gras/acneic si fond de ten).
Ideea ca e nu mi-e bine(nu numai cu tenul)

La cat de mult spui ca te afecteaza problema asta, parerea mea e ca schema ta de tratament e schema pacii. Nu prea stiu cat o sa te ajute injectiile cu gentamicina (probabil doar pe moment), dar doar o "crema-minune" care mie una nu imi inspira incredere si ziua nimic mi se pare extrem de putin. Eu si acum cand am o perioada relativ ok folosesc tratement si seara (Zineryt) si dimineata (Boreade 12).

+Quote Post
ioanat
post Oct 18 2007, 03:50 PM
Post #4467

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

Asa cum sunea si alina, fiecare reactionam diferit la tratamente.Eu ma uit in cazul meu, ma inteleg f bine cu Glyconul, aproape ca nu mai am nimic pe fata, in sensul ca nu mai am monstrii durerosi de sub piele.Din cand in cand imi mai apare cate unul in barbie sau frunte, dar mai mult in perioada colorata a lunii.
Pe fata acum mai mult mi-au ramas semne.Merg in continuare ziua cu Glyconul, seara cu Retinul.

+Quote Post
brianna
post Oct 18 2007, 05:40 PM
Post #4468

Contaminat
*

Member No.: 1,102

ioanat, spune-mi si mie, te rog, dupa cat timp de folosire a Glyconului au disparut cosurile de sub piele? Eu deja sunt in saptamana a 3-a (dar recunosc ca o folosesc doar seara, mi se pare mult prea grasa ca baza de machiaj), insa tot apar la suprafata "mizeriile" de dedesubt ; una peste alta, in momentul de fata e mult mai grav decat era inainte sa incep cu glyconul - stiu ca trebuie sa continui, dar...Partea buna e ca intr-adevar s-au diminuat semnele (unele chiar au disparut) si parca tenul nu mai are denivelari (nu stiu cum sa exprim altfel (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ).

+Quote Post
ioanat
post Oct 18 2007, 05:56 PM
Post #4469

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

QUOTE(brianna @ Oct 18 2007, 05:40 PM) *
ioanat, spune-mi si mie, te rog, dupa cat timp de folosire a Glyconului au disparut cosurile de sub piele? Eu deja sunt in saptamana a 3-a (dar recunosc ca o folosesc doar seara, mi se pare mult prea grasa ca baza de machiaj), insa tot apar la suprafata "mizeriile" de dedesubt ; una peste alta, in momentul de fata e mult mai grav decat era inainte sa incep cu glyconul - stiu ca trebuie sa continui, dar...Partea buna e ca intr-adevar s-au diminuat semnele (unele chiar au disparut) si parca tenul nu mai are denivelari (nu stiu cum sa exprim altfel (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ).

Brianna, eu am respectat intocmai schema data de prof, adica in prima sapt, o seara da una nu, a doua sapt in fiecare seara si din a treia si dim si seara.Acum sunt deja in a 5-cea luna de cand fol glyconul, iar mosntrii au inceput sa dispara cam dupa o luna juma-2.
Bafta si nu dispera

+Quote Post
danette_29
post Oct 18 2007, 08:09 PM
Post #4470

Contaminat
*

da sunt aceleasi produse pe care le ai tu si mai era si o masca din gama asta de produse
lotiunea eu cred ca daca are alcool eu as folosi-o deoarece in disperarea mea seara foloseam discuri de vata imbibate cu alcool si imi stergeam fata
am dat si cu propolis,nu ma uitam ca ramineam cam galbena dupa ce foloseam dar as fi facut si as face orice sa scap
sotul meu ride de mine caci in adolescenta nu aratam asa eu am 26 de ani si problema asta o am de cind am plecat din romania
cred ca dat faptului ca am schimbat clima,apa,mincarea,.....................nus de ce dar arat groaznic
am fost aici la dr si mi-a zis sa iau anticonceptionale am luat estelle 35 timp de 2 luni si aratam mai bine dar am facut o infectie urita de la ele si le-am lasat, stiti cum e iei ceva sa scapi de una si dai de alta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
vreau sa-mi spuneti si mie va rog daca glycolul asta e marca romaneasca sau pot sa-l iau de oriunde
acum 2 sapt am fost la farmacie si am dat peste o tipa de treaba care mi-a dat gama de la garnier cu sapun de fata,crema,masca si un gel hidratant, mi-a zis sa a rabdare ca la inceput o sa iasa toti monstrii la suprafata si apoi incep sa se vada rez
eu am 2 sapt de cind le folosesc si sunt plina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
cred ca pina la urma daca nu merge nici cu cremele astea a lu ciuhrii,(deja am vb cu o prietena si mi le trimite luni cam sapt viitoare le primesc),ma dau iar pe estelle 35
va pup fetelor si va doresc numai bine

+Quote Post

471 Pages V  « < 445 446 447 448 449 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 09:30 PM