![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am vazut cum se pun pozele eu vorbeam de poza de la testele alea din Teste si quiz-uri .Selectez tot dar nu-mi apare decat textul cand pun rezultatul.Nu-i nici un bai.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru quiz-uri, bifezi ca rezultatul sa-ti apara in BBC Code si dai copy si paste la ce iti apare in casetuta de jos (de acolo in caseta pe care o deschizi ca sa postezi pe forum). Iti va aparea si poza si rezultatul quizului tau.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multumesc Roxanica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eram cam in ceata. Am copiat eu codul da salvam ca html si nu aparea decat codul.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu ai pentru ce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
mik_ela |
![]()
|
Musafir ![]() |
As vrea sa stiu daca/cum poate fi inchis un cont. Multumesc.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Conturile nu se inchid. Pot fi nefolosite. Pur si simplu nu mai accesezi contul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce sa fac sa nu mai imi apara cand editez posturile? Cred ca vazusem inainte optiunea asta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
De o bucata de vreme apare cand le editezi, nici eu nu stiu de ce, makes me feel unsure, kind of. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, mai ales in cazuri cand pun un "o" in loc de "i", ceva de genul, cu totul insignifiant. Ma frustreaza sa vad ca imi editez tot timpul mesajele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce sa fac sa nu mai imi apara cand editez posturile? Cred ca vazusem inainte optiunea asta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ai o bifa jos la "post options" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:14 AM |
|