IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Haine problematice si ce se poate face cu ele
divi2007
post Sep 5 2007, 09:45 PM
Post #61

Musafir

clar trebuie sa merg la shopping ca nu am decat una pe alb si una pe maro dar nu cred ca ar merge eventual cea alba mai repede (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

thx (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) kalua esti o scumpa ca de fiecare data
Go to the top of the page

+Quote Post
bubulina
post Oct 22 2007, 07:57 PM
Post #62

Musafir

Am cumparat o rochie de la hm acum vreo saptamana si mi se lipeste de dress. E facuta din 97 % cotton si 3% elastan. Ce pot sa fac sa nu mi se mai infoaie sau sa se elecrtrizeze?

+Quote Post
kalua
post Oct 22 2007, 08:03 PM
Post #63

Musafir

Furou sa jupa as spune. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
bubulina
post Oct 22 2007, 08:23 PM
Post #64

Musafir

Furou sau jupa??? AStea is chestiile alea ce se poarta pe sub? Nu am niciuna, dar daca merge o sa caut.

Daca o spal cu balsam nu se domoleste? Sau e un mit, asta?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Oct 23 2007, 01:31 PM
Post #65

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Sa ma bag cu ceva gen "genti problematice si ce se poate face cu ele" ?

+Quote Post
divi2007
post Oct 23 2007, 05:35 PM
Post #66

Musafir

QUOTE(Bacardi_Girl @ Oct 23 2007, 02:31 PM) *
Sa ma bag cu ceva gen "genti problematice si ce se poate face cu ele" ?

eu le fac cadou si imi iau alta in loc pana acum nu am reusit sa gasesc decat varianta asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
fortelady
post Oct 23 2007, 05:48 PM
Post #67

Musafir

QUOTE(bubulina @ Oct 22 2007, 09:23 PM) *
Furou sau jupa??? AStea is chestiile alea ce se poarta pe sub? Nu am niciuna, dar daca merge o sa caut.

Daca o spal cu balsam nu se domoleste? Sau e un mit, asta?

eu le calmez cu balsam pe lipicioase. si cu o marca mai buna de ciorapi

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Oct 24 2007, 11:36 AM
Post #68

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Divi nu pot sa le fac cadou murdare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si plus de asta imi plac foarte mult. Am vreo 3 problematice: una alba dintr-o piele moale si doua din piele intoarsa. Am incercat sa le duc la curatatorie si dupa mai multe incercari am gasit o tipa foarte sincera care mi-a spus ca nu se baga pentru ca adevarul este ca nu i-a invatat nimeni cum sa curete genti, mai ales din astea mai deosebite si dificile. Am incercat cu o carpa moale si umeda dar capatau o culoare ciudata rau si mereu ma opream de frica sa nu ramana patate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Voi cum va descurcati cu gentile de genul asta? Ma gandesc ca nu sunt singura care a avut mancarimi pe undeva de si-a cumparat specimene din astea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by Bacardi_Girl: Oct 24 2007, 11:38 AM

+Quote Post
divi2007
post Oct 24 2007, 06:30 PM
Post #69

Musafir

eu mi am curatat cizmele din piele intoarsa cu detergent de curatat covoare Bio Carpet am pus un capacel la 1 l l apa apoi cu o periuata moale am periat incet , mie imi place enorm cum a a iesit nu ma asteptam sincer ( de la o tipa obsedata de curatenie stiu asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )

daca vrei sa incerci prima data spala o portiune mica ca poate nu ti place cum va iesi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by divi2007: Oct 24 2007, 06:31 PM

+Quote Post
asgaard
post Oct 25 2007, 09:31 AM
Post #70

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

divi, nu s-a schimbat culoarea cizmelor dupa tratamentul asta ? eu am niste ghetute din piele intoarsa bej, am incercat sa le curat cu un spray special pentru piele intoarsa, dar se inchid la culoare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) noroc ca am testat inainte.

+Quote Post

8 Pages V  « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:04 PM