IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
Master of Norule...
post Oct 20 2007, 06:15 PM
Post #301

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Daca tot dati cu sfaturi ziceti-mi si mie unul fresh da fresh bine ca altfel mi se ridica parul de pe spate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Multam
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Oct 20 2007, 06:23 PM
Post #302

Musafir

Pai de ce nu ziceti fratilor ca va place vanilia?! Ati prizat vreuna Hypnose/ Lancome?! Trazneste a vanilie in ultima faza!!!!!!
Eu mi-am luat Insolence de la Guerlain si am facut prostia sa ma dau cu el cand era inca cald afara! Miroase f placut, dar e destul de dulce si ucigator pe caldura, e musai de vreme racoroasa, chiar geroasa!
Duc dorul unui Ultravilet summer edition....si mor dupa parfumul meu din 2002 pana-n primavara trecuta - J'adore. Cine m-o fi pus sa-l schimb?!!!

+Quote Post
divi2007
post Oct 20 2007, 09:41 PM
Post #303

Musafir

QUOTE(misssn7 @ Oct 20 2007, 07:15 PM) *
Daca tot dati cu sfaturi ziceti-mi si mie unul fresh da fresh bine ca altfel mi se ridica parul de pe spate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Multam

si eu la fel missin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 22 2007, 11:02 PM
Post #304

Musafir

ultraviolet summer pop de la paco rabanne l-ati mirosit? are arome de grapefruit!
si "eau par kenzo" mirosea f frumos la prima aparitie, a apa de izvor, dar acum nu mai persista ca in '99, cand avea ambalajul sub alt design; in general japonezii au arome fresh, racoritoare.
si asta miroase destul de fresh: pure white linen/ estee lauder
into the blue - escada
green tea + sunflowers - elisabeth arden
orange tonic - azzaro
sunt o multime fresh! si eu ador aromele fresh vara, mai ales parfumurile cu miros de citrice! le-am innebunit pe vanzatoare cu cautarile mele, numa' ca anul asta n-am fost prea inspirata....

+Quote Post
Bia
post Oct 22 2007, 11:46 PM
Post #305

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu cred ca la salariu imi iau Lolita Lempika. Mi se pare super sweet. Ador parfumurile dulci. Si imi mai place Chanel - Coco Mademoiselle. Yummmy!
Pe strawb. sunt originale? A luat cineva? Pentru ca mi-as face si eu o comanda.
PS: a aparut la VS un parfum nou: SUPERMODEL. Oare cum o fi?

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 23 2007, 03:52 PM
Post #306

V.I.P.

Divi zi-mi ce parfumuri ti-au placut ca poate facem un schimb de experienta in domeniu.In ultima vreme 2 am gasit Donna de la Trousardi are o cutie bleu si tot de la trousardi unul care are pe cutie imprimeu cu material de blug.Cand mai trec pe la magazinul mare unde sunt expuse toate felurile de parf. si nu tre' sa deranjezi pe cineva ca sa mirosi parfumuri le poti testa singur iti spun cum se numeste.
Am mai avut unul mai de mult de la Yves Saint Laurent o sticla verde marin da' nu mai stiu cum se numeste era bestial, doar ca il primisem de la o prietena care il primise si ea din Franta si mi l-a facut cadou de ziua mea,a fost o mare bucurie pe mine atunci.
Dr.Wise de la Escada nu-mi place cum miroase nici un parfum.De la Elisabet Arden am unul e dulceag I hate it, nici nu stiu cum se numeste l-am mirosit cand l-am primit, nu mi-a placut e pe undva prin casa, habar n-am pe unde de vre-o 2 ori am dat de el si greu m-am abtinut sa nu-l arunc la cos.
Restul la urmat vizita la raionul de parfumuri le incerc sa vad poate imi iau totusi unul.

+Quote Post
divi2007
post Oct 23 2007, 05:49 PM
Post #307

Musafir

missin pana acum ce mi a placut mult : Aromatic elixic de la Clinique de iarna e superrrrrrrrrrr

de la Moschino I love love si Funny

Dior - J adore

D&G - Light blue
daca imi mai amintesc iti mai spun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 23 2007, 06:06 PM
Post #308

V.I.P.

Multam si eu daca mai dau de vre-unul fresh care sa-mi placa iti spun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sapt asta sper sa ajung la mag. cu pricina si sa vad cam cum miros apoi iti spun impresii.
Atat am exasperat-o pe una dintr-un magazin de parfumuri de a zis ca eu le percep pe invers.Imi venea sa-i zic ca pe invers e ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , da am tulit-o din mag cu viteza a 4-a.Unele vanzatoare nu stiu ce-i ala fresh asta ma enerveaza.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 26 2007, 09:27 AM
Post #309

V.I.P.

Dr Wise mii de pupici (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) pt pontul cu parfumurile. M-am dus cu lista la magazin (da' n-am ajuns la ala din centru la unul din Carrefour ) se uita aia ca la extraterestrii la mine Je m'en fiche ca e exact madama care n-a fost in stare sa-mi arate un parfum fresh dupa ce am iesit cu dureri de cap cate am incercat si am inceput sa citesc:-). Nu le aveau pe toate da' mi-a placut Eau de la Kenzo a lot cred ca pe asta o sa mi-l iau, binenteles ca nu aveau decat mostra parfumul nu-l aveau. Ma mai duc si la mag din Centru sa le vad pe restul.
Ala de la Elisabet Arden se numeste Red door, daca te intereseaza ti-l donez cand mai ajungem la mare:-)

+Quote Post
Rossana
post Oct 26 2007, 10:18 AM
Post #310

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

oooooffffff...

Am plecat hotarata-hotarata ca imi iau Bulgari Jasmine...Miroase superb, e putin ciudatel...ce mai, perfect.

Ajung in Beauty Shop, ma "testeresc" : caaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh.
Ma mai plimb eu ce ma plimb, miros 17 milioane de parfumuri,ma opresc la vreo 3 , pana la urma imi iau Calvin Klein Euphoria...

Cand ajung acasa, iubitelul : "Ewwwwwwww!! E groaznic parfumul asta!...Uite,numai aici pe mana mirosi super-bine! Asta ce e?"

" (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Bulgari jasmine...."

Dupa vreo ora mirosea intr-adevar bestial,si persista mult mai bine decat celalalt.

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Data viitoare imi ucid impulsurile in fasa si fac asa cum am planificat. Sper...

This post has been edited by Rossana: Oct 26 2007, 10:19 AM

+Quote Post

78 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:51 AM