IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
dr_wise
post Oct 26 2007, 11:27 AM
Post #311

Musafir

QUOTE(misssn7 @ Oct 26 2007, 10:27 AM) *
Dr Wise mii de pupici (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) pt pontul cu parfumurile. M-am dus cu lista la magazin (da' n-am ajuns la ala din centru la unul din Carrefour ) se uita aia ca la extraterestrii la mine Je m'en fiche ca e exact madama care n-a fost in stare sa-mi arate un parfum fresh dupa ce am iesit cu dureri de cap cate am incercat si am inceput sa citesc:-). Nu le aveau pe toate da' mi-a placut Eau de la Kenzo a lot cred ca pe asta o sa mi-l iau, binenteles ca nu aveau decat mostra parfumul nu-l aveau. Ma mai duc si la mag din Centru sa le vad pe restul.
Ala de la Elisabet Arden se numeste Red door, daca te intereseaza ti-l donez cand mai ajungem la mare:-)

Cahhhh! Multumesc, dar daca-i dulce, no way!!!
Incearca si I love love/ Moschino, are un amestec tare haios e arome, dar e floral.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 26 2007, 11:50 AM
Post #312

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(dr_wise @ Oct 26 2007, 12:27 PM) *
Incearca si I love love/ Moschino, are un amestec tare haios e arome, dar e floral.

I love love e fain, dar eu cred ca e de vara, nu de iarna.
In plus, e prea folosit, multa lumea miroase a asta. Aaa, si a light blue!
M-am saturat de parfumurile astea!
Stiti ce cred? Ca tot clasicele sunt de ales, ca la alea noi se imbulzeste toate lumea. Ma rog, eu nu suport sa miros ca toata lumea, sa ma port ca toata lumea, sa ma imbrac ca toata turma etc. Nu ma luati in seama (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 26 2007, 04:04 PM
Post #313

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

E dulce da parfumul, daca o sa fac sapun de rufe il bag acolo. Daca ar stii prietena care mi l-a adus unde o sa ajunga:-) da' daca nu-mi place macar sa-l fol. la ceva.

+Quote Post
Bia
post Oct 27 2007, 09:09 PM
Post #314

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(misssn7 @ Oct 26 2007, 05:04 PM) *
E dulce da parfumul, daca o sa fac sapun de rufe il bag acolo. Daca ar stii prietena care mi l-a adus unde o sa ajunga:-) da' daca nu-mi place macar sa-l fol. la ceva.

Nu fi rea, da-l si tu cuiva care adora parfumurile dulcege... adica mie! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Hi hi, ca tot vorbeam de parfumuri, cum vi se pare CITY GLAM FEMME de la Giorgio Armani?

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 27 2007, 09:15 PM
Post #315

V.I.P.

Ti-l dau daca vrei cand ajungi prin Brasov inainte spune-mi si iti dau nr de tel si ne intalnim cumva si ti-l dau.Eu in Bucuresti slabe sanse sa ajung ca si daca as putea nu dau in vant dupa Bucuresti si e un trafic pe Predeal de iti piere tot cheful.

+Quote Post
Bia
post Oct 27 2007, 10:33 PM
Post #316

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(misssn7 @ Oct 27 2007, 10:15 PM) *
Ti-l dau daca vrei cand ajungi prin Brasov inainte spune-mi si iti dau nr de tel si ne intalnim cumva si ti-l dau.Eu in Bucuresti slabe sanse sa ajung ca si daca as putea nu dau in vant dupa Bucuresti si e un trafic pe Predeal de iti piere tot cheful.

Merciiiiiiiiiiiiiiiiii! Probabil ca e la fel cum e la noi pe DN1 intre Otopeni, unde stau eu, si Baneasa. Faci 20 de km in 3 ore! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

E, si acum sa trecem la subiect. Vreau sa-mi iau un parfum de seara cu miros intens, de preferat note lemnoase si trandafir. Vreau sa fie ceva ce te ia de nas si e usor de perceptat. Ce-mi recomandati?

+Quote Post
Philia
post Oct 28 2007, 04:26 PM
Post #317

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Astazi am luat Pierre Cardin-Emotion si Charlie Silver.
Primul dulce asa cum imi place mie,al doilea ceva mai fresh.
Si pentru al meu un Str8 (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 30 2007, 04:24 AM
Post #318

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Am mai descoperit un parfum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Princess de la Vera Wang

+Quote Post
dr_wise
post Oct 30 2007, 10:53 AM
Post #319

Musafir

QUOTE(Bia @ Oct 27 2007, 10:33 PM) *
E, si acum sa trecem la subiect. Vreau sa-mi iau un parfum de seara cu miros intens, de preferat note lemnoase si trandafir. Vreau sa fie ceva ce te ia de nas si e usor de perceptat. Ce-mi recomandati?

Iti spun eu parfumuri dulci de "fripturici": Armani Code/ Armani, Insolence/ Guerlain, Alien/ Thierry Mugler. Incearca-le!

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 30 2007, 11:03 AM
Post #320

V.I.P.

Divi I Love love mi-a placut dar pe primul loc e Eau de la Kenzo. Inca nu le-am mirosit pe toate da dupa ce le gasesc pe toate ce mi le-a zis dr.Wise ma hotarasc. Inca mai am One de la Kevin Klein e acceptabil da' nu dau pe spate.

+Quote Post

78 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:07 AM