IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
Florina
post Oct 23 2007, 12:42 PM
Post #371

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

EmptyG ink nu iau anticonceptionale astept sa ma duc la ginecolog sa vad ce imi recomnada ...
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Oct 23 2007, 03:01 PM
Post #372

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Si eu la inceput am folosit Diacneal pe fata si dupa cateva luni , i-am zis lui Leventer la un control si era sa se ia cu mainile de par , ca NU trebuia sa ma dau cu Diacneal pentru ca nu a facut decat sa imi sensibilizeze si mai rau tenul in combinatie cu roaccutane. Si imi aparuse un fel de spuzeala care a trecut dupa ce nu am mai folosit Diacneal cu roaccutane. Diacnealul a fost bun ca si tratament pe vremea cand nu luam roacc.

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 24 2007, 06:19 PM
Post #373

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(roX @ Oct 22 2007, 03:58 PM) *
EmptyG cum as putea lua legatura cu tine?As vrea sa-ti pun cateva intrebari..in legatura cu chisturile ovariene.mersi

salut roX..am incercat sa iti trimit un privat message da` vad ca nu merge...ca sa iti las adresa de pe mess...daca nu e prea intim,poti sa ma intrebi si aici.

+Quote Post
dragonator
post Oct 25 2007, 12:26 PM
Post #374

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,499

Ok, inteleg ca acesta este un forum doar pentru fete insa a fost primul hit primit pe google cand am cautat sotret. Sper ca nu va suparati ca eu, baiat fiind, postez aici insa nu cred ca voi vedea baieti sa vorbeasca deschis despre chestii de genul asta. Nush de ce dar se pare ca in afara de sport, sex si jucarii mari (de toate genurile) creierul masculin nu mai poate procesa cu usurinta si alte informatii. Case in point: fetele vorbesc mai usor si mai liber despre mai multe lucruri decat pot face baietii. And that's why I love you girls.

Back to the matter at hand. Eu am 19 ani si parca am acnee de cand ma stiu, mai bine de 8 ani. Si nu vorbesc de doua trei cosuri eveniment, ci de ... sa zicem CAZ EXTREM!

Ideea e ca am inceput tratament intr-un tarziu, acum 6 ani, cu antibiotice 6luni on/ 6 luni off si apoit am trecut la Zinerit si mai recent Isotrexin. Skinorenul m-am speriat cand l-am incercat ca m-am inrosit si simteam ca arde si pielea mi se decojea asa ca nu m-am mai atins.

Acum doctorita mea mi-a propus sa incerc un tratament "foarte puternic" care mi-a garantat ca va avea efect si ca ma va scapa in sfarsit de "ciuma" asta. You've guessed it: Sotret. Insa mi-a spus ca are niste efecte secundare puternice si neplacute: afecteaza ficatul si usuca pielea. Nu stiu la ce sa ma astept asa ca am decis sa caut pe net informatii si sa postez aici. Ma poate ajuta cineva si sa imi explice la ce sa ma astept si ce as putea sa fac sa contracarez aceste efecte secundare?

P.S. Am 2.05m si 110kg deci probabil doza va fi pe masura, foarte mare. ID-ul meu de messenger este dragonator_lestat , just in case.

+Quote Post
fortelady
post Oct 25 2007, 12:59 PM
Post #375

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

nu esti primul baiat care scrie aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce pot sa zic - sper sa te simti bine pe forum si sa gasesti si alte subiecte interesante in afara de acnee. bafta cu tratamentul!

+Quote Post
georgy_georgy
post Oct 27 2007, 06:20 PM
Post #376

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,511

eu vreau sa zica ca sunt in dubii nu stiu ce sa fac sa intrerup tratamentul sau nu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) s-au mai dus cosurile alea mari si dureroase care le aveam e mult mai bine insa imi cade parul si asta nu-mi place deloc mie frica sa nu-mi atace si ficatul,stomacul ,e a2a luna de cand iau roaccutane sunt multumita dar v-am zis care e problema ,acum trebuie sa ma duc la medic sa-mi mai dea pastile si vreau sa-mi fac analizele ca te-o curata de acnee dar nu vreau sa ma curete de tot si pe dinauntru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

si inca ceva mai fetelor recomandati-mi si mie un balsam ceva pt buze f bun ca nu mai pot tot timpul am buzele foarte uscate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) voi ce folositi pe timpul tratamentului sau ce ati folosit?

+Quote Post
Florina
post Oct 29 2007, 03:04 PM
Post #377

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

georgy este ceva bun pt buze in gama ducray

+Quote Post
fortelady
post Oct 31 2007, 11:33 AM
Post #378

Musafir

un articol extrem de interesant

www.gardianul.ro/print-224.html

Roaccutane inseamna: impotenta, degradarea creierului si a ficatului
31.10.2007
Supravietuitorii s-au constituit in grupuri ce lupta impotriva medicamentului "minune"

Asa cum promiteam in numarul trecut al ziarului nostru, continuam sa va prezentam noi informatii despre medicamentul ucigas Roaccutane, suspectat ca fiind principala cauza a mai multor sinucideri. Medicamentul produs de concernul Hoffmann la Roche se vinde in farmaciile romanesti la liber. Comercializarea si efectele acestui medicament au provocat scandaluri in presa din toata lumea.

Roaccutane a fost introdus pe piata australiana in 1985, la trei ani dupa ce a fost aprobat pentru prima data de institutia americana care se ocupa cu avizarea medicamentelor, Food and Drug Administration. Inainte de 1985, mai multe publicatii stiintifice de medicina scriau despre efectele negative ale Roaccutane asupra psihicului. In 1984, jurnalul medical "Cutis" publica un studiu din care reiesea ca 11% din pacientii care se tratau cu Roaccutane au avut simptomele depresiei.
S-a constituit "Grupul de Supravietuitori dupa Roaccutane"

Despre gravele efecte pe plan fizic si psihic ce apar in urma tratamentului cu Roaccutane au scris "publicatiile care nu depind financiar de firma La Roche", se arata intr-o declaratie de presa a Grupului Australian de Supravietuitori dupa tratamentul cu Roaccutane (Australian Roaccutane Survivors Group), data publicitatii pe data de 17 aprilie a.c.. Aceste publicatii au descris urmarile pe termen lung dupa administrarea medicamentului, cum ar fi afectarea vederii, a sistemului digestiv, a celui muscular, a pancreasului, a sistemului osos si ligamentelor si a sistemului nervos central. Mai multe grupuri de pacienti din Europa, care au urmat tratament cu Roaccutane, s-au plans de aceste efecte negative. In 1998, Kathryn O'Conner, de la revista medicala a Food and Drug Administration (SUA), a intocmit un memoriu in care scria: "Date fiind toate dovezile de pana acum, nu pot sa nu ajung la concluzia ca Accutane (n.r. - Roaccutane, in alte tari) afecteaza puternic negativ creierul uman din punct de vedere clinic si ca, la unii pacienti, Accutane este asociat cu boli psihiatrice foarte grave".

Restul il gasiti pe site

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 31 2007, 05:53 PM
Post #379

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

mda...este cam periculos...mie mi s-a injumatatit podoaba capilara de la el,am chist ovarian maaare in dreapta,macar am si vesti bune:ca nu mai am decat 2-3 cosuri la ciclu si ca ficatu` e ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mda...este cam periculos...mie mi s-a injumatatit podoaba capilara de la el,am chist ovarian maaare in dreapta,macar am si vesti bune:ca nu mai am decat 2-3 cosuri la ciclu si ca ficatu` e ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mai este si foarte scump...daca nu ai reteta,te lasa "chel" si la buzunar!

ups,nu trebuia sa ma repet atata! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
roX
post Oct 31 2007, 06:09 PM
Post #380

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj-napoca
Member No.: 1,427

:| mi se pare totusi cam exagerat.eu nu am avut probleme cu depresiile si in nici un caz nu am avut ganduri de sinucidere sau ceva de gen.e singurul medicament care m-a scapat de acnee si poate de aceea il apar.in legatura cu ce vroiam sa te intreb EmpyG...acum ca am citit mesajul pe care l-ai postat in legatura cu chistul ovarian..ma gandesc ca totusi e posibil sa am si eu aceeasi problema.eu am inceput tratamentul cu sotret cam in 15 martie..si cam din iunie simt o presiune sub abdomen.la inceput chiar am presupus o sarcina..deoarece mai aveam si stari de ameteala si greata..dar ma linisteam la venirea ciclului mentrual.banuiesc ca tu ti-ai facut ecografie deja..spune-mi te rog ce simptome aveai...si ce tratament ti-a fost recomandat.sper ca nu a fost cazul de operatie

imi cer scuze pentru off-topic dar din moment ce private message nu mai e disponibil...

+Quote Post

84 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:05 PM