![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, hai ca ne-am destrabalat destul cu discutii off-topic si postari monosilabice (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sa incercam sa revenim la subiect. Despre ce era vorba? Ahhh da...marimea conteaza? Sa tragem niste concluzii poate. Eu zic ca importanta e potriveala marimilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca nu poti merge cu barca pe mare si nici cu vaporul pe Bega (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) it s true |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
hai sa trag si eu o concluzie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Adevar graiesti cu potrivirea marimilor! Dar sa fim sincere .... nu ne dorim nici barci nici vapoare!!! Salupele alea rapide si dotate cu GPS taaaare mai sunt bune la casa omului ....sau pardon ... lacul omului (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba sa avem pardon! Mie nu-mi plac salupele rapide, doar vapoarele cu zbaturi, alea slowly de pe Mississipsi...dar sunt de acord ca trebe sa existe compatibilitate! Amin! La cat mai multe compatibilitati pana cand va asezati la casa voastra! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
Rezervatul |
![]()
|
Musafir ![]() |
trolling
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
de ce oare e tocmai parerea TA? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
Conteaza marimea oare?Raspunsul este simplu: Nu. De ce nu?Pentru ca o limba fina,tandra si jucausa pe clitoris esti mai de dorit decat o mie decat 1000 de organe barbatesti de 30 cm sa zicem. Cu alte cuvinte conteaza cum te misti cu.... limba acolo jos. Asadar marimea nu cred ca trebuie sa intre in discutie.Parerea mea..... Este clasica asta cu 'marimea nu conteaza'...pana cand realizezi ca de fapt conteaza. Da'mi pare sincer rau ca ai ajuns sa te bazezi doar pe limbuta, trebuie sa fie al naibii de trist...pentru ea. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am impresia ca domnul cu Rezervare este un mic troll si ca vrea sa ne testeze rabdarea la ineptii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fratilor, pe mine personal ma omori Tov.Rezervatu' cu limba lui! Parol! Ce cotor de limba ai domle, zi-mi si mie sa nu mor de curiozitate! Cati cm are si cati muschi sub piele? Bag sama ca degetele si alte parti din corpul tau sunt in somaj pe termen nelimitat...asa-i?!
... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau o fi paralizat?!...ca daca da, sa avem pardon, in cazul asta exceptional zic "sa-i traiasca"!!! This post has been edited by dr_wise: Nov 6 2007, 12:02 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am impresia ca domnul cu Rezervare este un mic troll si ca vrea sa ne testeze rabdarea la ineptii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa stii! Prea insista pe tema limbilor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Rezervatul |
![]()
|
Musafir ![]() |
Este clasica asta cu 'marimea nu conteaza'...pana cand realizezi ca de fapt conteaza. Da'mi pare sincer rau ca ai ajuns sa te bazezi doar pe limbuta, trebuie sa fie al naibii de trist...pentru ea. trolling Mai fratilor, pe mine personal ma omori Tov.Rezervatu' cu limba lui! Parol! Ce cotor de limba ai domle, zi-mi si mie sa nu mor de curiozitate! Cati cm are si cati muschi sub piele? Bag sama ca degetele si alte parti din corpul tau sunt in somaj pe termen nelimitat...asa-i?! ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau o fi paralizat?!...ca daca da, sa avem pardon, in cazul asta exceptional zic "sa-i traiasca"!!! trolling This post has been edited by Maàt: Nov 7 2007, 09:52 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 11:47 AM |
|