![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stau intr-o zona catolica bine (pe 1 a avut loc la München MTV Awards Europe si biserica catolica a fost strict impotriva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), ziua mortilor e numita in popor si "raliul cimitirelor" ca trebuie lumea sa ajunga la toti mortii din familie. Iar de la americani am preluat toate tampeniile si ideologiile mai mult sau putin bune (se simte ca sunt anti-americanisme? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ), nu inteleg de ce atata impotrivire tocmai la Halloween. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
misssn, avocado am cumparat miercuri iar fajitas am facut joi. Am pus fructele imediat miercuri seara in punga de hartie inchisa la culoare, joi le-am dat si la cuptor la foc mic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , de inmuiat s-a mai inmuiat, dar gust ioc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) walpu, neaparat trebuie niste ceapa la varza cu carne. Vezi reteta lui cleo (e in topicul unde sunt indexate retetele "fel de fel"). |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cum sunt coarnele de gazela? eu tot vad intr-o telenovela ca fac alea coarne de gazela (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Daaa...si eu vad..reteta plssss
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat corne de-astea si nu-s pe gustul meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Azi fac o iahnie de fasole din tara cu afumatura austriaca (mi-am umplut frigiderul cu carnuri si muschiuleti afumati din Austria (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Si-am luat si muraturi care nu se gasesc aici, gogosari umpluti cu varza, azi dau cep la un borcanoi dintr-ala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mi s-a facut pofta de fasole cu ciolan asa ca sapt. asta prestez, numai sa gasesc ciolanul ca ieri am gasit numai unlele mari de nici in oala nu-mi incapeau.
Si eu am un borcanoi cu muraturi asortate nu l-am mai dus in beci ca am inceput sa mancam din el si pana acum l-am golit la jumate de vre-o 3 sapt. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu am mancat corne de-astea si nu-s pe gustul meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) daca n-ai mancat de la cleolica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred si io! (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) cep am dat de vreo luna la muraturi ...mooamma ce le-am nimerit anul asta (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (anul trecut castravetii n-au fost destul de acri desi am pus aceleasi cantitati ca de-obicei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) si pt ca azi chiulesc cu spor (de raceala) coc vinete pt o salata, fac un pilaf de pui pt papusica si cred ca fac si ceva dulce acestea fiind zise va (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) pt atentie (sunt o gratioasa este?) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ca esti o gratioasa ...dar asta-i tratamentul pe care-l urmezi tu in caz de raceala (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) ? Copt de vinete si pilaf? Sanatate maxima. E frig la voi acusica?
Eu nu am cu ce sa ma laud la capitolul gatit...in afara de salate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleolica, paine de-aia cu migdale nu-i de mine, nu ca n-ar fi bune in sine. Le lipseste crema bre! (IMG:style_emoticons/default/judge.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Insanatosire grabnica! Eu mai am iahnie cu afumatura de ieri, deci azi nu bucataresc. Gata, eu am incheiat-o cu salatele verzi, rosiile, ardeii, vinetele, nu mai gasesc de calitate si de-astea de Spania & Co. ma lipsesc (si cand scriu asta ma gandesc la cartea pe care si-a cumparat-o Nimphe (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) ) si am inceput-o cu fasolea, varza, lintea si dintr-astea. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am muncit ca eroul duminica si am facut ciorba de varza, ardei umpluti, salata de vinete, cornulete cu gem.
ieri n-am facut nimic, iar azi vreau sa mai fac niste ciuperci cu cascaval, la cuptor, sa nu mai zaca prin frigider. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:34 AM |
|