IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce modele de cizme se poarta in acest an?, Modele de cizme de iarna la moda!
Kitten
post Oct 28 2007, 10:30 PM
Post #111

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

voi face o poza cand pun mana pe o camera (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
eu am mai avut tenisi in carouri si mi-au placut mult.

This post has been edited by Kitten: Oct 28 2007, 10:31 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Florina
post Oct 29 2007, 03:31 PM
Post #112

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

mi-am luat si eu cizme maro cu botul rotund is super incantata de ele, le ador (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 12 2007, 02:51 PM
Post #113

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Vreau si eu un magazin de incaltari (cizme sai botine) frumoase si de calitate.

+Quote Post
asgaard
post Nov 12 2007, 02:56 PM
Post #114

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Si eu vreau, si sa aiba cizme marimea 34-35, ca sunt disperata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Se pare ca sunt singura de pe planeta cu picioare atat de mici, ca "nu se mai fabrica" incaltari pentru astia ca mine pe nicaieri...
Unde am vazut eu cizme frumoase : e un stand in Titan, la parter, se cheama Unu, parca (magazinul unei firme care face incaltaminte pentru export); pe I.C.Bratianu, cand mergi de la Universitate spre Unirii, primul magazin de incaltaminte pe partea dreapta; Gaz It, pentru modele mai trasnite, mie imi plac ca sunt foarte colorate

+Quote Post
rozy
post Nov 12 2007, 03:17 PM
Post #115

Musafir

asqaard....si eu tot 34-35 port (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) you are not aaalooone...i am here with youuuu (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 12 2007, 03:22 PM
Post #116

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(asgaard @ Nov 12 2007, 02:56 PM) *
Si eu vreau, si sa aiba cizme marimea 34-35, ca sunt disperata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Se pare ca sunt singura de pe planeta cu picioare atat de mici, ca "nu se mai fabrica" incaltari pentru astia ca mine pe nicaieri...
Unde am vazut eu cizme frumoase : e un stand in Titan, la parter, se cheama Unu, parca (magazinul unei firme care face incaltaminte pentru export); pe I.C.Bratianu, cand mergi de la Universitate spre Unirii, primul magazin de incaltaminte pe partea dreapta; Gaz It, pentru modele mai trasnite, mie imi plac ca sunt foarte colorate

Multam, o sa ma duc.

+Quote Post
asgaard
post Nov 12 2007, 03:36 PM
Post #117

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

multumesc, rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si tu de unde-ti iei cizmeeee ? ca eu n-am mai avut de ani de zile

+Quote Post
Teocris
post Nov 12 2007, 03:38 PM
Post #118

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(kalua @ Aug 14 2006, 08:55 PM) *
Suntem in toiul lui august, dar prin magazine si revistele "de specialitate" au aparut deja: cizme, botine. Parca-mi vine sa trag o tura prin magazine si sa-mi iau macar o pereche, pe de alta parte nici nu stiu ce model m-ar incanta (de care n-am mai avut!), ca n-am vazut nimic la care sa-mi bata inima mai repede.
In plus la noi e frig de 10 zile, temperaturi intre 15 si 18 grade, nu s-ar uita nimeni crucis la mine dac-as aparea in cizme.
Voi va ganditi deja la ele? Aveti modele preferate?

Eu mai am o problema cu cizmele lungi: mai toate mi-s largi sus si tare urat se mai vede. Bine macar ca iarna asta e iar moda cu pantalonii-n ciubote! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

eu nu gasesc mai largi!!!!!!!
am gleznele destul de subtiri,dar pulpa e mai grosuta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
flavia
post Nov 12 2007, 08:46 PM
Post #119

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,626

oau imi plac alea de la victiria`s sunt f f f f tari imi plac la nebunie botinele m`am indragostit de ele
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
QUOTE(Diana @ Aug 21 2006, 10:06 AM) *
Modelele de la prezentarile de nume cu adevarat mari sint diverse.
Si cum am intrat in posesia a peste 1.000 de fotografii de la prezentari de moda haute-couture pentru sezonul toamna-iarna, va promit ca o sa apara si pe site... ce e mai fain. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ce va pot spune: revin tare cizmele lungi deasupra genunchilor, materiale moi, naturale, iar in privinta culorilor... cam orice.

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) m`am uitat inca o data peste ele as vrea sa`mi iau si eu asemenetoare nu victori`s caci as ramane fara niciun leu:((IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) :(nah ce sa fac pot doar sa salivez la ele>>>>>>

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 12 2008, 10:52 AM
Post #120

Musafir

Anul asta am vazut ca se poarta f mult botinele , chiar vreau sa mi achizitionez o pereche , merg bine si cand nu e asa frig mai ales in octombrie sau martie.
Voi ce planuri de achizitionare aveti in domeniul cizmelor ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

15 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 04:06 PM