![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ati folosit Hypnotic Poison EDT? Nu e persistent aproape deloc..Din cauza ca e EDT? Nu se gaseste si sub alta forma, din cate stiu blah.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiti de vreo metoda care sa faca parfumul sa stea mai mult?Parfumul aplicat dupa ce am folosit lotiunea de corp,de exemplu? Tine-l la frigider. Eu imi tin toate parfumurile in frigider si am obs ca erau unele care nu persistau si cand leam aplicat acest tratament s-au dat pe brazda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Experimenteaza si tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am incercat si eu pana la urma Emporio Armani REMIX si CITY GLAM FEMME. Cel din urma imi place mult. E deosebit. Imi place. Numai ca l-am incercat la Unirea pe la 9 seara si dimineata nu mai mirosea. Nu cred ca persista chiar atat de mult. Plus ca pretul era ca si la celelalte parfumuri cu un gramaj asemanator.
Credeti ca daca voi comanda de pe strawb. pot avea incredere ca nu este facut pe vapor & co.? Cine a mai luat si cat de multumita a fost de el? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Am primit de la cumnatica Valentino - Absolu si-mi place mult de tot. Walpu, chiar ma uitam la o reclama cu Nicole Kidman (imaginea Chanel no. 5) in Elle si ma gandeam ca au ales-o f bine. Cat priveste parfumul, il recunosc imediat, pentru ca-i un parfum tare, dar nu pot sa spun ca omor dupa el. Oricum, e de ani de zile pe locul 1 in topul preferintelor cumparatorilor. Si Angel-ul ocupa un loc fruntas. DKNY Be Delicious i-am cumparat unei prietene, dar nici n-am mai mica idee de cum miroase. I-am luat o caseta, ca era mai avantajos la pret. Apropo de carduri, in State ne-a fost f bine cu Mastercardul de la ING, pana-n ultima zi cand ne spuneau frumos: 'your card is declined'. Ce credeti ca se intamplase? Majoritatea cumparaturilor le-am facut in ultimele zile, asa c-am depasit limita de 20 de tranzactii in 4 zile, impusa de banca. Ca sa ne ridice aceasta limita, trebuia sa mergem personal la banca, sa semnam nu stiu ce hartie si sa-i anuntam ca plecam din tara. Data viitoare vom sti. Roxi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) nu stiam asta cu limita de tranzactii. e bine de stiut! aveam niste planuri si .. sarumana mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bia, cauta toapice despre strawberry. s-a mai scris despre el. ps: in reply-ul de mai sus vorbeam de cardul de la ING. pe asta il am, despre el stiu.. la altele nu ma bag:) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 27-October 07 From: Toronto Member No.: 2,514 ![]() |
Eu folosesc "White Diamond"de la Elizabeth Taylor,"Poeme"de la Lancome si "She"de al G.Armani,in functie de starea de moment si ocazia unde merg.
Iar sotul meu vrea nu vrea TREBUIE sa foloseasca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca altceva nici nu-i cumpar,"Romance"de la R.Lauren Stiati ca parfumul nu se aplica nici pe haine nici pe corp direct,ci prin pulverizare in aer (in fata ta) si tu treci prin el... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Mersi pentru sfat,Nimph.Doar ca nu vrea deloc sa persiste...detest parfumul asta acum (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Daaar Am auzit de un altul,My Queen /Alexander Mc'Queen..care ar contine vanilie.L-a incercat cineva? Spuneti-mi ca il gasesc la Sephora (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si eu am mai multe si le folosesc in functie de dispozitie si de vremea de afara.
Miracle lancome, Amarige Givenchy, Flower by Kenzo, Very Irezistible Givenchy. Imi plac foarte tare Armani Code si Coco Mademoiselle de la Chanel, dar inca nu mi le-am luat. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buna!
parfumelu meu de suflet e Estee Lauder Plesures Intense (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) asa mai imi plac cateva..dar doar pe asta il cumpar fara sa ma gandesc. e acum editia limitata la Very Irresistible -Rose Centifolia, Aqua de la Missoni si Tom Ford Azuree Soleil...Young Sexy Lovely de la YSL. ce vorbeati mai sus cu edt- Hypnotic Poison EDT- nu ca ar fi apa de toaleta (oricum apa de toaleta are o concentratie mai mica de parfum decat apa de parfum sa zicem), dar e vorba si de ph-ul pielii tale. de obicei parfumurile de la Dior ,,tin'' f bine. cel mai bine testezi un parfum pe antebrat, langa cot (acolo se evapora mai repede) si vezi cum se transforma in contact cu pielea ta si cat ,,tine'' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) multumesc frumos!
apropo de parfumuri..stiu ca s-a deschis unul mai exclusivist cu brand-uri care nu se gasesc in ina/ sephora etc..a fost careva? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:33 PM |
|