IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 458 459 460 461 462 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
lianaheim
post Nov 17 2007, 06:33 PM
Post #4591

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,519

buna tuturor fetelor de la acest topic....vreau in primul rand sa va zic ca citesc de foarte mult timp informatiile postate de voi si sincer cred ca sunteti enciclopedii vii (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) de aceea am zis ca vreau sa aud si parerile voastre...dupa cum cred ca vati dat seama ma confrut si eu cu aceeasi problema ca si majoritatea dintr voi...am inceput saptamana asta un tratament cu skinoren si zineryt plus ceva pastile( zinc si doxicilina)...nu stiu ce va fi...eu una sper sa mearga.....voi ce sfat imi dati?? aaa si inca ceva....a folosit cineva crema matifianta COLOrata de la bioderma??astept raspuns....si va urez o seara placuta...
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Nov 17 2007, 07:01 PM
Post #4592

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu ti-as sugera sa incerci si masca cu aspirina,miere si iaurt.O data la 2 zile,dar merge si in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
lianaheim
post Nov 17 2007, 09:33 PM
Post #4593

Contaminat
*

tnx pokemon...am sa incerc si asta sa vad efectele...apropo feteor mie de de la zineryt si de la skinoren nici gand sa mi se usuce fata..ba din contra o simt chiar grasa...oare de ce?? nu aplic eu cum trebuie...cum toate ca mam straduit...trebuie neaparat sa simti senzatie de uscare???daca nu e asa ..oare au vreun efect sau e in zadar??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau poate e de la faptul ca abia am inceput tratamentul?? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Philia
post Nov 17 2007, 09:52 PM
Post #4594

V.I.P.

Lianaheim si eu am urmat aceeasi schema si nici eu nu am avut fata uscata,deci stai linistita.Si a si functionat asta trebuie mentionat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Se poate,pe parcurs,sa se usuce,depinde de fiecare ten.Al meu e ceva mai rezistent...

+Quote Post
Cindy
post Nov 17 2007, 10:05 PM
Post #4595

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai daca nu s-a uscat, este semn bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai fi preferat sa ai fata descuamata? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Btw Poke, tu cum mai stai? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Nov 17 2007, 10:26 PM
Post #4596

V.I.P.

E destul de bine...mi-am zgandarit un punct negru si s-a transformat in cos (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Daca as reusi sa imi tin mainile cuminti as fi chiar ok.Continui cu skinoren si masca cu aspirina... (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 17 2007, 10:29 PM
Post #4597

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, da, asta facem toate. Geo, in special, pe care nu prea am mai vazut-o lately. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mai poti sa iti faci masca si la camin? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Nov 17 2007, 10:42 PM
Post #4598

V.I.P.

E cam greu la camin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ca mi-e un pic jena sa ies asa mascata din camera...dar noh...asta e (IMG:style_emoticons/default/tomato.gif)
Si eu o tot pandesc pe Geo.Mai nou am inceput sa ma spal cu apa plata pe fata.Imi iau una din fete cu mine si o pun sa toarne din bidon.Noroc ca si ea are probleme cu tenul si ne intelegem de minune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Nov 17 2007, 11:01 PM
Post #4599

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(pokemon @ Nov 18 2007, 12:42 AM) *
Si eu o tot pandesc pe Geo.

(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De ce????!!!

+Quote Post
lianaheim
post Nov 17 2007, 11:05 PM
Post #4600

Contaminat
*

uhhhh....am scapat de o grija....tare eram ingrijorata ca ceva nu merge cum trebuie...oricum ma bucur sa aud ca s-a mai intamplat si la voi....sper sa vad si eu rezultate... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ideea e ca nici eu nu prea pot sa imi tin manutele acasa si mai imi fac cate un "mic" semn..efort...nu gluma.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) apropo intrebare ca mi se invart toate in cap....am voie sa folosesc fond de ten??sau mai rau fac???ideea e ca nesigura fiind azi miam luat de la bioderma crema matifianta colorata...sa inlocuiesc cumva fondul de ten...dar vad ca nimeni nu stie nimic de ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 458 459 460 461 462 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 09:23 PM