![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
m-am gandit, dar mi se pare la fel ca parfumul, adica usor nesemnificativ (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma gandeam sa-i iau un vas de aromoterapie, ca a vazut la mama si cam i s-a lungit ochii dupa el. ce ziceti?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
merge!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi ati inceput sa cumparati/ comandati cadourile pt Craciun? Eu am intrat in transa deja, dar cam slaba aprovizionarea magazinelor. Anyway, stiu sigur ce vreau pt sufletelul meu! E si asta un inceput, pai nu?!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturas, tu iti cunosti prietena, nu noi. Daca zici tu ca s-ar bucura de aromaterapia aia, pai ia-i asa ceva (eu una n-as aprecia asa ceva).
Eu n-am inceput nebuneala cu cadourile de Craciun, dar ar fi cazul sa ma mobilizez. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
...stiu sigur ce vreau pt sufletelul meu!... norocoaso! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
hmm...va mobilizati de acum? Dar mai e..mai e destul..
|
|
|
![]()
|
|
am gasit cadoooooou (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif) i-am luat prietenei mele un halat de baie, cu tot cu papucei, pufosi si foarte faini...roz, evident, ca sa fie si ea fetita trendy (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . sper sa-i placa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi vine odoru in decembrie...si ma gandeam sa nu-i iau cadou ce craciun..ci sa-i decorez camera...cu braduti, ghirlande ,clopotei etc...credeti ca e o idee simpatica? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Mari probleme de inspiratie am anul asta in alesul cadourilor!!!!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi vine odoru in decembrie...si ma gandeam sa nu-i iau cadou ce craciun..ci sa-i decorez camera...cu braduti, ghirlande ,clopotei etc...credeti ca e o idee simpatica? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Rozy nu vreau sa te descurajez dar nu prea sunt barbatii genul care sa aprecieze astfel de "cadouri".Cred ca m'ai incantat ar fi sa'l astepti imbracata in "Craciunita" (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:48 PM |
|