![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) eu am intrat pentru ca aveam mare nevoie de oameni langa mine, care sa ma inteleaga si sa ma ajute sa depasesc un moment care a fost fff greu
multumesc mult fetelor si sper sa pot si eu ajuta cum ati facut voi pentru mine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am alaturat voua dupa ce am dat cautare pentru perie rotativa pentru par si am gasit aici o multime de posturi interesante, raspunsuri complete, persoane care stiu sa discute si sa se manifeste "in public" si de mult aveam eu dorinta de a ma inscrie pe un forum, desi nu stiam cu ce se mananca... si ceva m-a impins sa-mi fac primul cont de forumista pe elady.... si nu regret, imi place tare atmosfera de aici si persoanele si sper sa ma integrez si eu in grupul vostru mare si prietenos si sfatuitor (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu cred ca deja esti o eLady... si ca erai chiar dinainte de a ne gasi... si mai cred ca sint in asentimentul multora cind spun ca ma bucur ca ai facut-o. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) cu intirziere (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu m-am inscris la indemnul albinei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) eu am intrat pentru ca aveam mare nevoie de oameni langa mine, care sa ma inteleaga si sa ma ajute sa depasesc un moment care a fost fff greu multumesc mult fetelor si sper sa pot si eu ajuta cum ati facut voi pentru mine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cand am avut cea mai mare nevoie de prietene si de sfaturi ,aici am gasit .Alinare,incurajari.....si nu m-am mai simtit singura.Acum deabea astept intalnirea,de parca ne-am intalni fata in fata. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Am inceput cu "stangul",dar acum am descoperit si alte topicuri care imi fac mare placere si care imi aduc in viata de zi cu zi firava raza de lumina si speranta |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 ![]() |
Primul meu post pe acest forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ce m-am inscris? Am sa fiu sincera...sunt foarte plictisita acasa singura, am luat o pauza de la job ptr luna decembrie, si cum nu sunt legata de niciun forum acum, am facut un google search si iata-ma. Sper sa cunosc multa lume si sa petrec mult timp pe aici. Sotul meu este deja pe 4-5 forumuri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Evergreen, speram sa te simti aici ca intre prietene!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult Maat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu stiu de ce dar parca simt ca nu-i bine daca nu verific macar o data pe zi forumul, sa vad ce-i nou. M-am atasat de eLady brusc, si, dupa cum spuneam, ma bucur tare!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eLadies |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am venit pt Montignac. Si o vreme am scris numai la topicurile related to Monti.
Dar am inceput sa ma uit si pe celelalte topicuri si...am ajuns...obsedata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Deocamdata! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Un lucru care-mi place tare mult e ca majoritatea scriu corect si cu litera mare la inceput de propozitie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu nu scriam asa, dar m-ai corectat tu si am ajuns sa ma...conformez (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asta ca sa continuam in termeni Monti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Adevarul e ca aici e mumos (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Si's cateva ladies finute tare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:21 AM |
|