IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
pescarush
post Nov 29 2007, 07:33 PM
Post #351

Musafir

QUOTE(dizzye @ Nov 29 2007, 09:31 AM) *
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buna!
parfumelu meu de suflet e Estee Lauder Plesures Intense (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

dizzye (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Pleasure Intense e si favoritul meu. asta mi se potriveste cel mai bine, din cate am incercat.
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Nov 30 2007, 05:08 PM
Post #352

Musafir

Eu ador parfumul Bvlgari Woman Classic, sunt pur si simplu innebunita dupa el. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Miracle e de asemenea foarte fain. Am si Attraction de la Lancome insa mi se pare destul de tare, prefer mirosurile suave.

+Quote Post
dizzye
post Dec 1 2007, 12:50 AM
Post #353

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,398

pescarush, (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) ! eu visez sa-mi iau si lotiunea de corp..sau gelul de dus! sigur o sa stau atunci cu orele sa ma cremuiesc ..auzisem ca o lotiune de corp de la vichy miroase a zambile ( o nota de la plesures intense), dar se pare ca s-a discontinuizat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...

lkn, am vazut atatea casete la bulgari..si au apa de toaleta sau apa de parfum plus gel de dus, lotiune de corp, deodorant(depinde de caseta) la pretul parfumului..in perioada asta sunt multe casete, pana si la estee lauder am vazut pure white linen (inca unu din parfumurile preferate, l-am avut asta vara si acum l-a primit mama cadou)

miracle l-a avut mama, si nu pot sa zic ca ma mi se potrivea, dar e un parfum placut..imi place mai mult miracle so magic, varianta mai dulce; attraction l-am vazut dar inca nu l-am testat

+Quote Post
pescarush
post Dec 1 2007, 02:50 AM
Post #354

Musafir

am eu si body lotion Pleasure Intense, dar nu prea am rabdare sa stau sa ma cremuiesc pe tot corpul.
parfumul mi s-a terminat acum, trebuie sa merg sa-mi iau altul.

+Quote Post
dizzye
post Dec 2 2007, 11:07 PM
Post #355

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,398

QUOTE(pescarush @ Dec 1 2007, 02:50 AM) *
am eu si body lotion Pleasure Intense, dar nu prea am rabdare sa stau sa ma cremuiesc pe tot corpul.
parfumul mi s-a terminat acum, trebuie sa merg sa-mi iau altul.

daca te duci in parfumerie, sa incerci si editia limitata de la Very Irresistible -Rose Centifolia..sunt curioasa cum ti se pare
si vezi sa nu aiba caseta la plesures intense..eu n-am vazut, dar cred ca au

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 3 2007, 05:47 AM
Post #356

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Am mai descoperit (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/misscheriedior.jpg)
si (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/verawangpricess.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

This post has been edited by bebe_maria: Dec 3 2007, 05:48 AM

+Quote Post
Cleo
post Dec 11 2007, 07:22 PM
Post #357

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nu vad pozele de la bebe
ca de obicei!

pt c-am stat sapatamana trecuta intr-un aeroport 5 ore in plus fata de cat era prevazut...am puricat free shopurile si mi-am luat Romance de Ralph Lauren si vanzatoarea m-a imbiat cu ceva parfum de la Moschino si pe care l-am luat si din politeze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si pt ca pare dragutel. Apoi m-au cadorisit cu un al 3-lea parfum pt cumparaturi. Asta e o mizerie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 11 2007, 10:15 PM
Post #358

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(bebe_maria @ Dec 3 2007, 05:47 AM) *

Bebe, sunt dulcege parfumelele astea? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ca asa par dupa ambalaj... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Asta ca sa ma duc val vartej sa incerc si eu...

+Quote Post
walpurgik
post Dec 16 2007, 12:55 AM
Post #359

Musafir

Detin un hot couture, givenchy, pretty dulce, e dragut.

+Quote Post
divi2007
post Dec 16 2007, 11:08 AM
Post #360

Musafir

bia Miss Dior Cherie e dulce l am incercat odata m a atras in special sticluta e deosebita de celalat nu stiu cum e .

+Quote Post

78 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:59 AM