IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 464 465 466 467 468 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
rozy
post Dec 4 2007, 05:49 PM
Post #4651

Musafir

hellooooo
are cineva idee daca produsele dove summer glow..pt fata sau corp...sunt comedogene?
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Dec 4 2007, 06:10 PM
Post #4652

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(bebe_maria @ Dec 4 2007, 07:11 PM) *
Fetelor, stiu ca a aparut si in Romania gama Murad pt acnee (in Sephora), a incercat-o cineva? Aici e cunoscut si am auzit ca da rezultate destul de bune .. eu am incercat gelul exfoliant si inca unul tratament dar din cauza dermatitei n-am putut sa continui ..

Eu am auzit numai lucruri bune despre produsele lor; dar bineinteles ca atunci cand nu erau in Ro. si sincer nu am incredere ca cele de la noi ar respecta in TOTALITATE aceleasi caracteristici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !!! As incerca, dar numai cumparate din afara!

Rozy ... parerea mea ar fi sa nu folosesti pe fata nimic suspect!!

+Quote Post
walpurgik
post Dec 4 2007, 07:17 PM
Post #4653

Musafir

Din punctul meu de vedere, la pielea mea, crema autobronzanta de corp a fost comedogena. Pe spate si ceva pe decolteu a fost de groaza la faza asta. Am observat insa ca daca tenul nu ti-e predispus la puncte negre si nu e asfixic poti folosi orice si nu patesti nimic.

+Quote Post
Cindy
post Dec 4 2007, 09:03 PM
Post #4654

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am impresia ca o crema Murad ajunge pe la 2 milioane, toata gama nu mai spun. Si sincer nu prea cred ca pot fi atat de bune incat sa isi justifice pretul atat de mare.

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 4 2007, 09:40 PM
Post #4655

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

QUOTE(sweet_girl @ Dec 4 2007, 10:03 PM) *
Am impresia ca o crema Murad ajunge pe la 2 milioane, toata gama nu mai spun. Si sincer nu prea cred ca pot fi atat de bune incat sa isi justifice pretul atat de mare.

Poftim?!?! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) 2 milioane?? Mi se pare inadmisibil, aici un produs costa maxim 50$ dar asta daca il iei direct de la Sephora pt ca pe net si la tv exista oferta unde cumperi intreaga gama (curatare, tratament, hidratare) + inca o masca si un sprei pt acnee dorsala cu 30+ taxe transport care sunt vreo 6$ ... nu mai spun ca le poti returna si primesti banii inapoi (- taxe transport dar pastrezi cele 2 cadouri)

+Quote Post
caitriona
post Dec 5 2007, 01:55 PM
Post #4656

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

buna fetelor.fata mea arata tot rau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
numai la voi ma pot plange,ca vad ca sunteti tare dragute si ii primiti pe toti cu bratele deschise.
nu vreau sa mai aplic nici o crema caci imi este f frica dupa toata patania cu retin a.tot numai in casa stau de atate zile.
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

sa va zic ce folosesc acum poate ma ajutati si voi cu vreun sfat.
dimineata ma spal doar cu apa calduta si aplic zineryt
seara:ma demachiez cu gel de la Avene,se spala cu apa si nu imi mai aplic asocilin.aseara i-am facut o pasta dintr-o pastila de aspirina si una de metronidazol.am citit pe un alt forum ca s-a vindecat cineva dupa 20 ani de acnee cu pasta aceasta,aplicata seara si lasata pe tot parcursul noptii.voi ce parere aveti?a folosit-o cineva?
am vazut ca dim se uscasera toate cosurile .mentionez ca am doar pe obraji.pe frunte am avut doar 2,e drept ca retinul doar pe obraji l-am aplicat.

am vazut ca mai demult vorbea elle ni despre sumamed si o lotiune "minune "din Crangasi.eu sunt din Cta si nu ma pot duce la Buc acum.
am mai vazut ca ea nu a mai postat demult,poate ii este mai bine,voi mai aveti noutati despre ea?

nu stiu sumamed-ul in ce concentratie treb luat(250 , 500 ?)voi stiti ceva?

iar despre lotiune dc sta cineva in zona,in Crangasi va rog din suflet dc puteti sa mi-o cumparati si sa mi-o trimiteti prin posta,cu ramburs,.raman datoare.

mai ales ca vroiam si eu sa incep un trat homeopat ,acum dupa ce am vazut ca la ea nu a dat rez ,m-am speriat si nu mai vreau sa aud.

pls fetelor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ajutati-ma.pe 21 dec treb sa plec din tara si treb sa arat cat de cat ca omul.

va pup si astept cu nerabdara raspunsurile voastre.

+Quote Post
Cindy
post Dec 5 2007, 08:14 PM
Post #4657

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu cred ca ar trebui sa folosesti gelul si dimineata, nu numai seara.
Pt ce e metronidazolul? Oricum, nu cred ca ar trebui sa lasi masca pe care o folosesti tu toata noaptea, dupa ce se usuca, nu mai are efecte, deci nu rezolvi nimic..
Solutii minune, cum spui tu, sincer nu cred ca exista. Aproape in nici un domeniu..

+Quote Post
rfelicia
post Dec 5 2007, 08:25 PM
Post #4658

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,782

QUOTE(capsunica23 @ Dec 9 2005, 08:51 PM) *
eu nu am probleme...cred ca antibebe si sexul imi fac fffff bine...
dar prietena mea chiar dc ia pastile nu-i trec si face tratament cu anticonceptionale speciale si scumpe....dar saraca are mari probleme...cred ca depindese de organism...

Daca o intereseaza ii recoman eu o masca. Nu e inca cunoscuta in Romania E din Usa. Pot sa va trimit pentru inceput doar o doza pentru a verifica

This post has been edited by rfelicia: Dec 5 2007, 08:27 PM

+Quote Post
geoo
post Dec 5 2007, 08:31 PM
Post #4659

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Of Caitriona .... nu stiu cu cat te incalzeste, dar te inteleg ENORM!!!! Acum un an am intrat si eu aici plangand si aratand ca un monstru!!! Acum am ajuns sa nu mai am nicio problema majora (eventualele puncte zgandarite de mine care se mai infecteaza ... dar FOARTE rar) insa si eu stau cu inima stransa sa nu ma trezesc intr-o dimineata distrusa!

Sa-ti spun ce m-a ajutat pe mine:
- dimineata si seara: - H2O (bioderma- se gaseste in farmacii) e lichid si curata foarte bine
- 2 %BHA liquid (paula's choice - comanda din afara iti pot da site-ul daca vrei) este o lotiune care exfoliaza tenul
- Hyseac (Uriage - se gaseste in farmacii)
- si acum mai flosesc si Zineryt (doar pe locurile suspecte)

- dimineata (pe langa toate celelalte, cand mai e cazul ma mai dau si cu crema hidratata Ictyane (Ducray - se gaseste in farmacii)
- seara ( pe langa toate celelalte folosesc Retin cam 2 zile pe saptamana si Skinoren in restul zilelor)

Mentionez ca de la Retin si eu am patit-o si chiar 3 luni eram dezastru, dar am continuat si am ajuns sa scap de TOATE cosurile si de 99% de punctele negre (care la mine se transformau in monstrii) acum il mai folosesc doar pt intretinere. Tin sa-ti mai spun ca am un ten foarte rezistent ( la retin abia dupa 5 zile am inceput sa ma cojesc) si gras!

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 5 2007, 08:42 PM
Post #4660

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

ce masca rfelicia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 464 465 466 467 468 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 10:50 PM