IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme pentru contur ochi, Marci, rezultate, preturi, recomandari
Cindy
post Nov 10 2007, 01:35 AM
Post #141

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu nu stiu ce sa zic de Avon..Ma bine incerci totusi dermocosmetice, sunt mai safe..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Dec 6 2007, 11:16 AM
Post #142

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

M-am usurat de o tona de bani pentru o crema despre care am auzit numai de bine (mai putin ca ar cauza caderea genelor): Shiseido Benefiance. E foarte grasa, ceea ce-mi place, dar ma lupt sa ma dau cu ulei de ricin in fiecare seara ca sa-mi protejez genele de efectele ei devastatoare.

+Quote Post
kalua
post Dec 6 2007, 12:28 PM
Post #143

Musafir

Eu folosesc acum Re-Nutriv Revitalizing Comfort Eye Creme de la Estee Lauder si o gasesc minunata.

+Quote Post
Cindy
post Dec 7 2007, 10:16 PM
Post #144

V.I.P.

QUOTE(claudia_electra @ Dec 6 2007, 01:16 PM) *
M-am usurat de o tona de bani pentru o crema despre care am auzit numai de bine (mai putin ca ar cauza caderea genelor): Shiseido Benefiance. E foarte grasa, ceea ce-mi place, dar ma lupt sa ma dau cu ulei de ricin in fiecare seara ca sa-mi protejez genele de efectele ei devastatoare.

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ce ciudat, mai ales venind de la Shiseido! Din ce cauza efectele devastatoare?

De cand am inceput sa dorm chiar mai putin si mai aiurea decat inainte, am observat ca mi-au aparut ceva pungi (cred ca asa se numesc), vizibile doar cand rad. Cearcane nu am mai deloc, nici riduri (nici de expresie). Folosesc o crema de ochi, macar o data pe zi. Ceva mai bun pt problema asta stiti?

+Quote Post
walpurgik
post Dec 8 2007, 02:10 AM
Post #145

Musafir

Din cate stiu eu pungile sunt de grasime si nu poti sa le slabesti nicicum, decat extirpate chirurgical. Daca sunt d-alea de tinerete cum faci tu de nopti nedormite, somn, copilu', muuuult somn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ala80
post Dec 8 2007, 02:12 AM
Post #146

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Sweet, incearca niste comprese cu ceai de albastrele. La mine a avut rezultate excelente in perioada in care aratam ca o stafie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Dec 8 2007, 02:17 AM
Post #147

Musafir

Subscriu la ce zice ala. Nu e prima oara cand zic si eu ca ceaiul de albastrele e poate mai bun si decat multe picaturi oftalmice.

+Quote Post
Cindy
post Dec 8 2007, 02:02 PM
Post #148

V.I.P.

Multumesc, Walpu, Ala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Intr-adevar azi, dupa ce am dormit vreo 10 ore, mi se pare ca au disparut micile pungi.
Voi cum aplicati compresele cu ceai de albastrele si cat timp? Auzisem si eu de mult timp de ceaiul de albastrele si cel de tei (cred) pentru ochii obositi etc. dar nu incercasem niciodata..

+Quote Post
scumpic
post Dec 8 2007, 03:16 PM
Post #149

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Eu folosesc Shiseido Bio-Performance Super Eye Contour cream si ma simt tare bine cu ea.

+Quote Post
andutz
post Dec 8 2007, 03:59 PM
Post #150

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

si pana la urma cum faceti compresele cu ceai de albastrele? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu nu ma pricep la de-astea...
si e bun si pt cearcane? eu as vrea sa imi protejez pielea din jurul ochilor, acum nu am mari probleme, dar seman cu bunica, si mama, mama, are niste pungi... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post

28 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:00 PM