IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Viata din Anii Mei, Jurnalul lui fleurdelis
buburuzazuza
post Dec 3 2007, 04:09 PM
Post #241

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

La multi ani si din parte mea! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
La cat mai multa inspiratie pt jurnalul tau (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fleurdelis
post Dec 3 2007, 05:04 PM
Post #242

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Multumesc fetelor... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Buuun, am facut-o si pe asta... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) juma de suta! Nam crezut vreodata. Viata merge inainte, timpul nostru ramine in urma. Ar trebui sa ne nastem la 100 si sa mergem spre 0 pate ar fi un motiv sa ne bucuram gindindu-ne ca intinerim si nu imbatrinim.

Si sa continuam povestea...
S-a intimplat exact in urma cu 10 ani. Dupa ce a plecat Bela in Germania mi-am spus ca e frumoasa munca asta cu batrinii si nu doar pentru faptul ca reuseam sa string niste bani cit pentru satisfactia de a aduce in sufletele lor o tira de caldura, si va spun sincer ca munca asta iti da o multumire sufleteasca nebanuita.
Asa m-am angajat la o pereche de batrini sot si sotie Sosana si Dov. M-am intilnit intai cu fiica lor, cu care m-am imprietenit imediat si am descoperit ca avem citeva lucruri in comun printre care si acela ca amindoua eram divortate si avusesem soti dificili de care am scapat ca de o sarcina grea. Totusi cind o auzeam povestind imi venea sa rid de motivele ei de divort dar m-am abtinut si nici macar nu i-am mai povestit prin ce trecusem eu ca sa o las sa creada ca ea intradevar suferise ingrozitor si i se cuvin compatimirile mele. Deh... ea era sefa!
Batrinii erau simpatici si s-au atasat imediat de mine. Dov nu mai termina cu povestitul, era un batrinel tare sfatos, si nu ma lasa o clipa singura, venea dupa mine si la bucatarie in timp ce gateam si-mi insira povesti despre peripetiile prin care trecuse in armata, despre familia lui si despre cariera...fusese director de scoala. Din cind in cind mai ofta din cauza fetii, care spunea el, avusese un barbat tare bun dar nu stiuse sa-l aprecieze iar acum se zbatea in lipsuri nu ca atunci cind el ii aducea de toate...eu il lasam sa povesteasca pentru ca asta il facea fericit. Sosana avea inceput de alzheimer si era cam dusa saracuta. A inceput sa faca crize de gelozie care pe mine ma puneau intr-o situatie destul de penibila, desi toti imi spuneau sa nu o iau in serios. Se vede treaba ca meseria asta nu era asa de usoara si frumoasa pe cit parea la inceput si ma durea inima cind o vedeam pe Sosana plingind ca vreau sa-i iau barbatul si nu reuseam sa o conving ca se inseala, ba chiar incepuse sa ma urasca si sa ma urmareasca pas cu pas...facea chiar si scandal asa ca am anuntat-o pe fiica-sa ca nu mai pot lucra acolo si trebuie sa-si gaseasca pe altcineva.

+Quote Post
irinica
post Dec 3 2007, 06:20 PM
Post #243

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

LA MULTI ANI!!!

Sa traiesti fericita alaturi de cei dragi!!

+Quote Post
Fanny
post Dec 3 2007, 07:08 PM
Post #244

Moderator Global

Member No.: 1,055

Bine te-ai intors la povestit, fleur! iti reamintesc motto-ul tau care pe cat e de frumos, pe atat de bine te reprezinta: "Conteaza viata din anii tai, nu anii din viata ta!"
Prin urmare, inceteaza sa mai numeri anii, numara bucuriile pe care ti-i aduc. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) toate urarile mele de bine!

+Quote Post
pescarush
post Dec 3 2007, 07:44 PM
Post #245

Musafir

La multi ani! fleur si din partea mea. (IMG:style_emoticons/default/wizard.gif)
sa-ti ramana sufletul tot asa tanar si sa stam impreuna aici ani multi, cele cu dar de povestit sa depene, iar celelalte sa asculte. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
asta e in cinstea ta (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif)

+Quote Post
katy87
post Dec 7 2007, 03:44 PM
Post #246

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

fleur,ne-ai uitat?

+Quote Post
fleurdelis
post Dec 7 2007, 07:28 PM
Post #247

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,372

Bunaseara fetelor!
Nu v-am uitat. Plec saptamina viitoare in RO si de aceea o sa ma straduiesc sa termin povestea asta inainte pentru ca de acolo nu cred ca voi mai avea timp sa intru asa des pe net...Si apoi ce e inceput anul asta trebuie terminat acum (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Am anuntat ca plec si in ciuda insistentelor fiicei batrinilor nu am acceptat sa mai ramin decit pina dupa sarbatoarea de Pesah (Pastele evreiesc). Pina atunci urma sa-si gaseasca pe altcineva in locul meu...si eu intre timp imi gasisem un job de desenatoare la un alt birou de arhitectura pe care urma sa-l incep dupa sarbatori.
Mai complicat era sa-mi gasesc o gazda decenta si cu o chirie convenabila dar eram totusi optimista si cautam in continuare.
Intre timp aflasem ca in RO, Stefan nu prea se descurca la matematica din cauza anilor lipsa, pe care i-a petrecut la scoala in Israel unde programa era alta, asa ca am fost nevoita sa gasesc o solutie si am angajat o familie de tineri profesori carora pe linga casa si intretinere le mai dadeam si salariu...important era ca Stefan sa ajunga la nivelul celorlalti...si efortul a meritat pentru ca in scurt timp i-a uimit pe profi si chiar si-a depasit colegii.
Renovarile le cam terminasem dar prevedeam ca iar o sa o duc greu cu finantele in conditiile in care va trebui sa platesc si o gazda in Israel. Totusi eram optimista si credeam din tot sufletul ca Dumnezeu o sa-mi scoata in cale solutia...
Si nu a durat mult pina cind solutia s-a ivit...in mod neasteptat si minunat....

+Quote Post
katy87
post Dec 7 2007, 08:01 PM
Post #248

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

si ce s-a mai intamlat? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Dec 7 2007, 08:34 PM
Post #249

Moderator Global

Member No.: 1,055

QUOTE(fleurdelis @ Dec 7 2007, 07:28 PM) *
Si nu a durat mult pina cind solutia s-a ivit...in mod neasteptat si minunat....

in modul caracteristic ne lasi curioase nevoie mare si cu mii intrebari pe buze!
Iti doresc sa petreci sarbatori minunate si sa ne incanti si anul viitor cu modul tau senzational de a vedea si povesti viata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 8 2007, 03:39 PM
Post #250

Musafir

Incep prin a spune WOW si continui tot cu WOW!
Ce fac eu de la ora12-1? Stau cu ochii tinta la jurnalul tau si sorb fiecare cuvintel si fiecare experienta trista sau fericita pe care ai trait-o si pe care te-ai decis sa le impartasesti cu noi, pot sa declar ca esti curajoasa daca ai dezgropat atat de adanc trecutul si ai retrait toate intamplarile pentru a ni le povesti nou. Parcurgand povestea ta am avut momente in care am zis "Dom'le, e prea de tot, nu are cum sa fie adevarat, telenovelele sunt mici copii, filmele sunt puricei pe langa ce ne zice fleur!" Fenomenala viata, cu atatea trairi si sentimente contradictorii, venite in avalansa.
Ma declar si eu fan, ma alatur fanclubului tau si solicit un nou episod, ca sa nu ma framant ca doctoreasa si restul fetelor!

(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post

31 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:09 PM