IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> "Fata perfecta" varianta actuala:un "sac de oase", Promovarea bulimiei si anorexiei
asgaard
post Dec 7 2007, 03:59 PM
Post #181

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Eu n-am dat pana acum de barbati care sa zica : "daca ai avea cu 5 kg mai putin / mai mult te-as iubi". Nu vorbesc de cazul in care esti o chestie pur decorativa pentru ei. Una e sa te simti tu bine, ala e sa ai drept oglinda exclusiv parerea altora. Ca sunt sigura ca 99% suta din oamenii care ma vad (inclusiv eu) cred ca ar trebui sa fiu mai inalta, de exemplu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Barbatii aia care stau cu femei mai plinute... ce e in neregula cu ei ? N-au citit revistele mai noi ? Nu stiu care trebuie sa fie IMC-ul ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Dec 7 2007, 03:59 PM
Post #182

Musafir

diferenta este motivul pt care vrei sa mai slabesti...1:pt a avea un corp armonios si a manca sanatos(ceea ce nu echivaleaza cu a fi slaba..sau a te incadra in nush ce cifre),si 2: o frustrare...pt ca iti suna in cap vocile prietenilor care iti zic ca esti grasaaa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
kalua intra la nr 1
daca intri la nr 2 e o problma...pt ca iti poate afecta "greierasul" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
asqaard....cred ca barbatii care stau cu femei mai plinute...pur si simplu nu sunt in trend (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 7 2007, 04:03 PM
Post #183

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bia, una e sa ai grija de sanatatea ta (si aici intra implicit si supravegherea greutatii) si alta e sa te simti ultimul om ca nu esti muierea perfecta cu scheletul la vedere publica si sa iti faci mustrari de constiinta si sa te infometezi de-aiurea ca ti-a spus nu-stiu-ce mascul debi mintal ca nu esti ok... e mare diferenta... ii doare pe-aia in partile moi daca faci o gastrita (in cel mai bun caz!) de la infometare? Nu ii doare!
Culmea e ca cele mai dorite femei sint cele care au forme, nu scheletele ambulante! Ia vezi tu dupa ce se uita barbatii: dupa un fund rotund si dupa decolteu!
Daca pui alaturi o fata care are curbe faine linga una cu silueta de super-model, iti spun de-acum ca barbatii se vor uita dupa prima! A doua va fi "neinteresanta" cu silueta ei de femeie snur, fara sini si fara fund...

+Quote Post
rozy
post Dec 7 2007, 04:08 PM
Post #184

Musafir

plus ca ma indoiesc ca barbatii (si chiar femeile) si dores sa aiba in preajma o persoana care e stresata ca a consumat cu nush cat mai multe calorii...si care intreaba mereu: "zi-mi sincer...crezi ca sunt grasa?"

+Quote Post
katy87
post Dec 7 2007, 04:20 PM
Post #185

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

Bia,mie si prietenul meu mi-a zis ca ii plac mai mult asa.recunosc ca si eu tin cont de parerea celor din jur.sincer cand aveam 53kg,eram complexata ca eram prea slaba(hainele stateau ca pe cuier pe mine),mai eram si anemica.

si sunt de acord cu kalua.

This post has been edited by katy87: Dec 7 2007, 04:21 PM

+Quote Post
Bia
post Dec 7 2007, 04:27 PM
Post #186

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Uiiii, ati sarit toate pe mine. Eu nu stiu exact pentru ce vreau sa slabesc. Cred ca tanjesc sa arat si eu a alea de la VS si sa vina lenjeria pe mine atat de perfect... Oricum cert e ca sunt super afectata de ce spune lumea despre mine si mai ales pentru ca imi doresc ca iubitul meu sa se laude cu mine. Se lauda mai la inceput. Acum ma cearta ca o sa ma imbolnavesc de la rochitele scurte purtate iarna. Eh, oricum, am un avantaj ca mi-au ramas picioarele relativ subtiri - in opinia mea - si compensez cu o fusta scurta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) faptul ca am inceput sa fac burtica si fundul cam marisor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 7 2007, 06:11 PM
Post #187

Musafir

Bia, e normal sa te simti bine cand cand vezi ca el se fuduleste cu tine, din orice punct de vedere. Mie personal mi se pare cam saracacios sa se laude numai cu aspectul tau fizic ca doar nu ai numai asta de pus la inaintare.
Iar modelele de la VS...pai asta-i meseria lor, sa arate cum arata si fiecare investeste o gramada in asta (nu numai bani).

+Quote Post
Cindy
post Dec 7 2007, 09:49 PM
Post #188

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, asa este, te simti mult mai sigur pe tine si increzator cand te simti bine si impacat cu aspectul exterior. Dar foarte sincer vorbind, eu apreciez mult mai mult alte aspecte. Iar daca iubitul meu mi-ar spune ca sunt grasa/ m-am ingrasat etc. pe un ton destinat sa ma faca pe mine sa ma simt prost, l-as parasi, cred ca merit mai mult decat atat.

Dar daca tot vorbim de aspectul fizic, mie mi se par mult mai atractive fetele cu forme decat cele slabe moarte, nu mai spun de pozele pe care le-a pus Maat pe la inceput. Mie imi place de exemplu foarte mult Kelly Brook.
(IMG:http://www.chinadaily.com.cn/lifestyle/2006-10/02/xin_3910030210205373181845.jpg)

+Quote Post
claudia_electra
post Dec 8 2007, 09:35 PM
Post #189

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Oho, e superba intra-adevar. Urmaresc Strictly Come Dancing pe BBC1 (chiar, prindeti vreuna ca sunt disperata ca nu am aici in RO) si a dansat pana sapt trecuta cand s-a retras fiindca i-a murit tatal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Nu e deloc slaba, dar toti erau topiti dupa ea!

+Quote Post
Fanny
post Dec 8 2007, 10:08 PM
Post #190

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Off topic: Claudia, te poti uita la dansuri direct pe site-ul BBC. Da cautare pe google cu numele show-lui si vei gasi direct linkul emisiunii BBC. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acum... vazand dansurile lor, inteleg de ce iti place. Nu se pot compara cu cele de la Dansez...

+Quote Post

30 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:36 PM