![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
If Only Nu extraordinar, probabil ca am vazut prea multe filme pe tema asta.Cineva care incerca sa schimbe destinul si se intoarce in trecut
Apropo, am vazut Perfume.N-am vazut film mai prost ca asta.Ideea a fost interesanta, dar filmul scarbos rau.Asa de rau imi pare ca mi-am pierdut timpul cu el. This post has been edited by ALISA: Nov 29 2007, 04:30 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) efectul a fost taman invers la mine. Intocmai, cum ai zis si tu , am perceput la fel : mi s-a parut bizar ca tot ce a remarcat in Tokio au fost jocurile mecanice si ca vai saracuta, era venita cu sotul si statea cat era ziulica de lunga langa geam in loc sa cutreiere strazile ( eu asa as face ). Si mergand pe rationamentul asta , ma gandeam ca mi-a deschis apetitul in sensul ca mi-a aratat suficient de putin cat sa ma faca sa-mi pun problema ca nu m-am gandit pana acum sa vizitez Tokio. Anyway...pana la Tokio mai am alte locuri de bifat but i was just saying (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo, am vazut [b]Perfume.N-am vazut film mai prost ca asta.Ideea a fost interesanta, dar filmul scarbos rau.Asa de rau imi pare ca mi-am pierdut timpul cu el. Subscriu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sunt foarte fericita sa vad ca in 2008 apare Sex and the City: The Movie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...sper din suflet sa fie la fel de fain ca serialul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In continuare stau prost la capitolul filme desi acum sunt acasa si am timp, dintre filmele noi aparute ceva sugestii? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am revazut aseara aseara La Boum, chiar ambele parti. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) La o bucata s-a uitat si fiica-mea, ca pana acolo nu mai e departe. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu si eu vis-a-vis de 'Perfume'.
Eu am adormit la 'The fountain'. Mi-a spus al meu c-a fost cam trist. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Ieri am vazut HARD CANDY.Plictisitor rau.Al meu s-a lasat dupa 10 min si s-a uitat la TV.Eu am rezistat pana la sfarsit ca sa vad cand apare faza interesanta
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie Hard Candy mi s-a parut orice numa plictisitor nu :| Acuma nah...gusturile nu se discuta
Azi am vazut Revolver a lui Guy Ritchie si mi-a placut f f tare si am mai vazut si Trafic, care abordeaza problema traficului de fiinte umane si care iar mi-a palcut. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
The Thomas Crown Affair(Aventura in doi)
Este efectiv suuperb.Mi-a placut mult....are de toate, inclusiv pe Pierce Brosnan, vi-l recomand! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
American Gangster am vazut ieri dar n-am avut starea necesara, m-a pierdut si-am adormit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si, parol, nu mi se-ntampla des. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Thomas Crown Affair(Aventura in doi) Este efectiv suuperb.Mi-a placut mult....are de toate, inclusiv pe Pierce Brosnan, vi-l recomand! Daca ti-a placut asa mult incearca sa vezi si originalul, cu Steve McQueen si Faye Dunaway. Si mie mi-au chiar placut mult Parfumul (citisem cartea, deci stiam despre ce e vorba) si Hard Candy si-mi place cand pe-aici apar pareri diferite. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 11:54 PM |
|