IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Imi doresc altceva
havana
post Dec 1 2007, 11:04 PM
Post #41

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,680

Eu sunt Balanta,cu Ascendent in Rac si Descendent in Capricorn.
Cu : Venus in Scorpion,Luna in Fecioara,Mercur in Scorpion,Marte in Balanta,Jupiter in Berbec,Saturn si Uranus in Sagetator,Neptun in Capricorn si Pluton in Scorpion.

Am facut analiza completa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Si,am Jupiter in opozitie cu Soarele..cam ...grav (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Dec 2 2007, 01:09 AM
Post #42

Musafir

Si mutam discutia la astrologie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ca nu prea reflecta titlul cu "Imi doresc altceva" ... ca din umilele mele cunostinte, zodia nu ti-o poti schimba oricat de mult ti-ai dori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
leo
post Dec 10 2007, 01:22 PM
Post #43

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

fetelor dar cum gasiti voi barbati asa incompetenti care va verifca notele de pe hartii, cand plecati, cand veniti, cu ce plecati? ca toate va plangeti.

eu nu am treaba cu gelozia, dar just in case stiu fiecare pas pe care il face partenera mea fara sa o deranjeze nimic. controlez tot: telefon, messenger, orice lucrul scris la calculator si multe altele fara sa o incomodez. nu ii inteleg pe altii de ce se comporta asa. de la mine partenera are libertate deplina.

+Quote Post
rozy
post Dec 10 2007, 01:40 PM
Post #44

Musafir

da...mi se pare normal...nici urma de gelozie (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
mai bine ii pui un dispozitiv de urmarire prin satelit...da' tot asa..."Just in case"...nu gelozie sau scene...chestii d-astea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
albinuza
post Dec 10 2007, 01:46 PM
Post #45

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

nu Domne fereste!!! ce gelozie??
leo ii cauti prin toate cele doar asa.....nu?? sunteti prieteni buni???
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif)

+Quote Post
geoo
post Dec 10 2007, 02:07 PM
Post #46

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(leo @ Dec 10 2007, 03:22 PM) *
de la mine partenera are libertate deplina.

Lesa-i lunga dar tot lesa ramane!!!! CUM naiba zici ca nu esti gelos SI ARE LIBERTATE DEPLINA cand tu ii adulmeci orice miscare???????!!!!
A nu fi gelos inseamna a AVEA INCREDERE in partener destul de mult incat sa te poti bucura de toata fiinta lui si atat de putina incat orice modificare in comportament sa poata fi sesizata!!!! Daca tu stai in garda MEREU, gata sa ataci, nu faci decat sa strici orice urma de iubire adevarata sau de incredere!!!

Parerea mea! Iubeste-o, respecta-i intimitatea si ai incredere; atitudinea de "caine pazind turma de oi" nu face decat sa o impinga sa nu mai aiba EA increrere in tine, si de aici sa-si gaseasca linistea langa unul care nu-i face lesa dupa "naravul feminin"!
Stau si ma intreb .... daca ea ar sti cat de controlate ii sunt toate miscarile, s-ar mai simti iubita?

This post has been edited by geoo: Dec 10 2007, 02:08 PM

+Quote Post
Meg
post Dec 10 2007, 02:46 PM
Post #47

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

telefon? messenger?
atata ii trebuie, sa puna mana pe telefonul sau calculatorul meu!
daca ma intreaba cu cine vorbesc, unde ma duc, cand ma intorc, oricum ii zic. la ce sa ma caute?
n-as suporta asa ceva.. cred ca ar iesi scandal. la cum ma cunosc eu.. imi iau tot si plec de la o chestie de asta.
adica.. daca exista o chestie care se numeste 'incredere'.. de ce sa faca asta?
daca m-as apuca si eu sa ii caut prin hartii, cursuri, foi si agende, si el la fel mie (eventual in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) unde am ajunge?
no no no..

+Quote Post
angeldust
post Dec 10 2007, 07:51 PM
Post #48

Musafir

Eh..Leo nu e gelos, el e control freak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar ne-am obisnuit deja cu el nu-i asa?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Atata vreme cat nu trebuie sa traim noi cu el si sa facem obiectul anchetei SRI, nu vad de ce ne-ar deranja (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

5 Pages V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 04:51 PM