![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
uhm.. eu am locuit in zona garii.. pana sa plec (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) deci aproape. mai stii? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
gata cu offtopicul.. ne papa fetele (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) . mai bine vorbim prin mesaje PM sau mess. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Buna fetelor, sa va zic si eu povestea mea de dragoste. Poate isi fac curaj si alte forumiste si atata si ele topicul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
L-am cunoscut pe Liviu, sotul meu, in 2005, pe internet, pe chat. Am discutat mai in gluma mai in serios despre una, despre alta. Pana la urma ne-am mutat pe email, unde am schimbat poze si impresii si am zis hai sa ne vedem si face 2 face. N-ema intalnit in tr-un loc deoasebit de romantic: statia de metrou Dristor 2 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Apoi am mers spre Universitate, am intrat in Deko Cafe si am stat pana s-a inkis. Ne-am mutat in Cafeneaua Actorilor, unde am si mancat ceva, pt ca trecuse deja de miezul noptii. Si am stat pana pe la 2-3. Discutii, povesti, intamplari, rasete in hohote, o chimie si o potriveala cum nu traisem pana atunci! Nu va zic ca eram innebunita dupa buzele lui rosii si pline si ne-am si sarutat pana la urma, din greseala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am ajuns acasa tarziu, spre dimineata si a 2a zi am trimis mesaj la toti cunoscutii si prietenii mei ca m-am indragostit! Au urmat zile pline de intalniri traite si savurate la maximum, plimbari, vise etc. Ma simteam perfect, uneori simteam ca nu pot fi mai fericita de atat. Ne potriveam perfect, totul era cum trebuia sa fie. Dupa 2 saptamani m-a cerut in casatorie si am zis DA din toata inima (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) problema a fost ca vazand cat de bine ne potrivim, cat de mult ne placeam etc., credeam ca suntem perfecti. Si, cum nimeni nu e perfect, au aparut si certurile. Am avut showuri urate, despartiri si impacari furtunoase. Suntem aman2 foarte pasionali, avem personalitati puternice si totul era intens, va dati seama. Dar, in cazul nostru, dragostea a invins, a trecut peste toate. In martie anul asta ne-am casatorit civil, iar in iulie am facut nunta. Era sa ne despartim si cu 2 zile inainte de nunta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar totul s-a rezolvat. Si nu, nu suntem plictisiti, rutinati si resemnati. Suntem topiti unul dupa altul, suntem 2 in 1, si ne-am acceptat asa cum suntem. Am facut si compromisuri, ne-am certat, am discutat. Peste toate am trecut cu bine, uneori mai greu, alteori f usor. Astea sunt relatiile pana la urma (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ieri a fost ziua mea. Mi-a urat sa am un an ca niciodata. Si eu am completat: alaturi de el. Pt ca numai EL este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca v-a placut povestea mea adevarata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
nimph,minunat!mi-a placut si va urez sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
hihi sa va zic si eu
ca am ceva in comun cu ambele povestiri de pana acum cu prima...faptul ca ne-am cuplat de revelion acum 2 ani,si cu a doua...ca l-am cunoscut pe net asa... am vorbit pe net..el fiind mai mare..il vedeam ca pe un frate..ii ceream sfaturi...despre relatiile mele...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el imi zicea "soricel" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) m-a invitat la bazin...sau imi zicea cand se duce prin club..in caz ca ma duc si eu poate ne gasim adica niste chestii asaaa...foarte amicale.si uite asa m-a invitat si sa fac revelionul cu el....nush cum de am acceptat...ca doar nu ne cunosteam "live" dar daca tot nu aveam alt plan...m-am gandit ca ar putea fi distractiv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) inainte de rev,am fost la patinoar.nic suspect..nu s-a dat la mine. la rev...la fel...era foarte relaxat....nici eu nu aveam ganduri de bagare in seama...dar parca vroiam sa vad ca e atras de mine...deja eram ingrijorata ca nu arat bine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) in cele din urma..pe la 2 ...se facea caterinca...cu cel vasc...si s-a pupat un cuplu sub vasc....si deodata ma apuca de o mama..si mi-a tras un pupoi de am visat stele verzi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) eu in nici un caz nu sunt plicitsita de relatie...sunt inca in love (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...el...e genul de om care nu zice "te iubesc" si nu arata ce simte...dar cred ca si el e happy...pt ca imi zice uneori chestii care "bat la fund" orice "te iubesc" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai...daca-i asa hai sa va povestesc si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ne-am cunoscut pe net,in urma cu 3 ani jumatate pe un chat unde intrau doar cateva persoane zilnic. Timp de vreo 2 saptamani ne-am ignorat complet,pentru ca el era insurat iar eu eram prea mica(16 ani) si aveam si o relatie serioasa-de 1 an jumatate. Apoi am inceput sa vorbim prieteneste,sa glumim,ne-am vazut si pozele pe site si am inceput sa ne placem.Dar am pastrat distanta.Vreo 6 luni nu am mai intrat pe chat,iar apoi,intr-o zi,impinsa de curiozitate,am intrat iarasi. Si atunci am facut schimb de id-uri.Apoi a fost liniste... Asta pana acum 1 an si 7 luni,cand a avut nevoie de inspiratie pentru a face un spot si m-a contactat pe messenger. De atunci am inceput sa vorbim zilnic.Dupa 7 luni ne-am intalnit.A fost mai mult decat ne puteam dori! Au urmat de atunci nenumarate intalniri,era din ce in ce mai bine!Eu am terminat liceul si am venit la facultate in Bucuresti! Acum urmeaza sa vina si el si sa fim impreuna forever (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si maine impinim 1 an de la prima intalnire,de prima oara cand ne-am privit in ochi,ne-am tinut in brate si ne-am sarutat (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce frumoase sunt povestile voastre. Am mai inceput noi sa povestim si in alt topic.
Daca am vazut ca sunteti atatea care v-ati cunoscut jumatatea pe net. Si eu am facut la fel, dar nu pe un site care permite legarea prieteniilor, matrimoniale, etc. O sa codific (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) numele un pic prin DJ1 si DJ2 (iubitul meu). Acolo l-am cunoscut pe un prieten bun de-al lui (DJ1) cu care 2 ani m-am chinuit sa iasa ceva. Ne vedeam o data la 3 luni cand ne simteam bine si nimic mai mult. Si DJ1 asta imi tot zicea de amicul lui cel mai bun, ca sunt ca fratii, etc. Eu de curiozitate i-am cautat numele prietenului pe Google, tot DJ si el, sa vad mai exact cum arata. Intr-un final am gasit si o adresa de e-mail de contact si i-am trimis un mail lui DJ2 in care ii ceream un promo mix pe care vezi doamne nu-l puteam descarca de pe net si in care i-am lasat si un ID de mess. Eu de fapt si de drept, fiind indragostita lulea de DJ1, vroiam sa aflu mai multe informatii despre el de la DJ2. Am primit add pe mess in mai putin de 2 minute si am facut schimb de poze, am conversat un pic despre muzica, si DJ2 m-a invitgat la o cafea. Am refuzat, evident. Apoi m-a mai invitat de cateva ori dar eu nimic si nimic. Eram traznita dupa celalalt. Cum n-am putut afla prea multe am lasat-o balta. Greseala lui DJ2 a fost sa salveze pozele mele pe descktopul celuilalt si sa-i arate. Evident ca orgoliul masculin din DJ1 a rabufnit si chiar daca ne vedeam o data la cateva luni si asta pentru o noapte si atat i-a cam pus interdictie lui DJ2. Au mai trecut cateva luni si intamplarea a facut ca eu si DJ2 sa ne nimerim la acelasi eveniment. Am discutat pana a doua zi dimineata dupa care el s-a intors sa-si termine programul, eu am plecat acasa. Vreau sa spun ca vreo 8 luni de atunci n-am mai vorbit decat pe messenger cate putin. In schimb ma tot amageam cu DJ1. La inceputul verii ce tocmai s-a incheiat s-a oferit sa-mi puna serialul Prison Break pe DVD-uri si sa mi-l aduca. Ca rasplata l-am lasat sa ma scoata la o cafea. Am plecat frumusel acasa si cam intr-o luna - pe la inceputul lui iulie - l-am rugat sa ma ajute cu o camera de filmat (programele, etc.) si a fost dragut si m-a ajutat. Am decis sa-l scot in oras, dar m-a scos el la o plimbare prin parc. Apoi iar am vrut sa-l scot in oras dar m-a invitat el la o portie de aripioare la KFC. Sincer nu mi s-a parut nimic spectaculos la el dar am zis ca trebuie sa-l rasplatesc cumva pentru ajutor si m-am invitat la el cu o sticla de vin... Din noaptea aia am ramas impreuna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) PS: Am codificat numele pentru ca DJ1 nici acum nu a aflat de noi doi. Totusi imi pare rau ca prietenia lor s-a racit. Nu stiu daca a plecat de la mine sau nu... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
povestea noastra e lunga si oricum toti (cei vechi) de pe forum o stiu. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bia, cred ca ar trebui sa specifici ca ai tinut mortis sa il rasplatesti pe DJDoiu pentru ca iti placea tie de el si abia apucai un motiv sa il rasplatesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca altfel o sa vezi cum se ingramadesc toti masculii sa iti puna serii din Prison Break pe DVD ca sa ii rasplatesti si pe ei cu o sticla de "vin-la tine" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bia, cred ca ar trebui sa specifici ca ai tinut mortis sa il rasplatesti pe DJDoiu pentru ca iti placea tie de el si abia apucai un motiv sa il rasplatesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca altfel o sa vezi cum se ingramadesc toti masculii sa iti puna serii din Prison Break pe DVD ca sa ii rasplatesti si pe ei cu o sticla de "vin-la tine" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Daaaaaaaaaa. Ai dreptate. Cautam un pretext. Eh, iata ca am gasit pana la urma! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
la mine e simplu. ne-am cunoscut prin niste prieteni, am facut schimb de adrese, m-a amenintat ca ma face nevasta si am fixat la misto data nuntii din prima conversatie pe net, la o saptamana dupa ce ne-am cunoscut l-am pupat (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (scurt, nu sarutat), la 2 saptamani a ramas la mine (de tot) iar la 6 luni (exact data fixata la misto 18 aug 2007) am facut nunta - vedeti o poza cu mine mireasa pe grup, se vede f bine data. si nu-mi pare rau deloc, parca ne cunoasteam de-o viata. bine, ne certam si noi ca toata lumea dar in rest suntem un fel de lolek si bolek, unde sunt eu hop si el si invers. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 06:00 PM |
|