IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Ariana
post Nov 24 2007, 11:52 AM
Post #131

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

No bun...suntem pe punctul de a avea in curand biletele de avion.Si ce daca la stiri se anunta uragane prin Filipine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E drept ca am fost putin ingrijorata dar din moment ce am luat o hotarare nu mai dau inapoi desi am momente in care ma gandesc ca poate ar fi mai fain sa zac toata vacanta in casa cu un tanc de carti in brate.Dar...teancul de carti il iau cu mine in vacanta oricum o sa am timp berechet de citit prin aeroporturi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu suna chiar asa tentant.
Apoi sa imi mai rup momente de lenevie totala pot si in timpul anului.
Si...tot nu imi vine sa cred! :)Cand ma gandesc ca mai e o luna pana la marea aventura intru in priza brusc.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Nov 24 2007, 12:14 PM
Post #132

Musafir

Ce ma bucur pentru tine, Ari! (IMG:style_emoticons/default/yu.gif)
Si eu am intrat, mult mai putin decat tine, in febra organizarii concediului. Dar a celui de vara, deci timp este berechet la noi. Biletele de avion sunt luate, urmeaza restul, unde cat timp ramanem, etc.

+Quote Post
Ariana
post Nov 25 2007, 09:27 PM
Post #133

Membru de Onoare

Cari te pup!Superinteligent ca va programati de pe acum vacanta de vara!Sper sa invat si eu lectia asta.

In timp ce rataceam printre linii cu tv-ul deschis am dat peste emisiunea Getei Voinea careia i-a murit mama...Am ramas impresionata de drama ei.Ma gandesc la mama si la cat de mult o iubesc!Si ma mai gandesc ca e omul cu cel mai frumos suflet din lume.Stiu ca am mai spus asta dar...nu inceteaza sa ma uimeasca.Are o candoare si o bunatate sufleteasca rar intalnita si...ii multumesc lui Dumnezeu ca e mama mea.

+Quote Post
Ariana
post Dec 9 2007, 08:30 PM
Post #134

Membru de Onoare

Chestiuta faina : prieteniile de pe aici...stiu ca am mai spus-o dar o repet de cate ori acest lucru imi produce bucurie.

Intre timp....asteptam cu emotii viza de China.
Inca nu imi vine sa cred.
Sunt oarecum prinsa-n munca si nici nu am vreme sa visez la calatoria care ma asteapta.

Si...mi-e dor de copii.Mi-e dor de colinde,de serbarea de iarna pe care o pregateam cu atata drag. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Noroc cu vacanta asta mai ciudata pentru ca simt ca e altceva...

As vrea ca ziua sa aiba 48 de ore (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sau nah macar 36 sa am timp sa pictez peretii si sa citesc stiva de carti ce ma asteapta cuminte in colt.

+Quote Post
katy87
post Dec 9 2007, 10:52 PM
Post #135

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

Buna!Sper sa rezolvi cat mai repede si cu viza si sa ai o vacanta superba! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post Dec 10 2007, 03:26 PM
Post #136

Membru de Onoare

Katy pupic si multam pentru gandurile frumoase. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post Dec 13 2007, 11:07 PM
Post #137

Membru de Onoare

Maine merg la serbarea puilor mei...pasesc pe varfuri in lumea lui Mos Craciun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am emotii vis-a-vis de reintalnirea cu cei mici.Nu imi place fata care e in locul meu pentru ca e un om rece.Cel mai usor lucru e sa le pui un creion in mana si sa ii asezi la masute.Cel mai usor e sa iti impui autoritatea in fata lor.Si greu e sa dai drag din tot sufletul.Ce mult pierde fata asta!
Maine merg pentru ei.Las tot ce resentiment la o parte si...vreau sa gust Craciunul prin prisma sufletului lor.

"Foc la Ambasada Chinei in Bucuresti"....parca sunt in desen animate...pasapoartele nostre sunt la Ambasada Chinei iar noi asteptam viza pentru martea viitoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta dupa ce acum vreo trei saptmani au fost furtuni in Filipine iar acum doua saptamani tentiva de lovita de stat in Manila. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper sa nu fie semne...
Pana atunci....:0)eu vreau vacanta cu soare si chestii faine.

This post has been edited by Ariana: Dec 13 2007, 11:08 PM

+Quote Post
Ala80
post Dec 14 2007, 12:10 AM
Post #138

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

QUOTE(Ariana @ Dec 13 2007, 11:07 PM) *
Pana atunci....:0)eu vreau vacanta cu soare si chestii faine.

Sunt sigura ca exact asa o sa fie! Un suflet cald ca al tau nu poate avea parte decat de lucruri bune. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 14 2007, 10:09 AM
Post #139

Musafir

Am avut noi chestii si mai si care s-ar fi putut interpreta ca semne. Dar cu umor si optimism am avut parte de concedii de neuitat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sa savurezi serbarea copiilor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post Dec 14 2007, 03:28 PM
Post #140

Membru de Onoare

Ala te pupicesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kari mai am un pic si merg la puii mei...am niste emotiiiii!!!!!....
Cat despre vacanta acum sunt tare happy ca in zapaceala mea am ales sa dam curs provocarii.Inca nu constientizez cate ore facem pana acolo,traseul care il vom avea...dar ma gandesc la soare ca o sa ma intalnesc cu soarele ala pe care il iubesc eu in luna decembrieeeee...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-as bucura sa apucam sa ne plimbam macar vreo 2-3 ore si prin Paris intre avioane.:)Desi Europa nu e in ultima vreme printre preferintele mele.In alta viata sigur am trait pe alt continent.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

89 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 09:59 PM