IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Placa de intins parul
didilica
post Dec 14 2007, 09:16 AM
Post #101

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Fetele, trebe sa pun o intrebare idioata. Sorry. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Cum se foloseste placa de par? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Luati suvite subtiri? Le tineti voi drepte si apoi aplicati palca? Cat de rapida trebuie sa fie miscarea? Cine imi explica si mie cum decurge procesul asta? Ca, la salon, tot timpul mi-a fost intins parul cu feonul si peria, iar aseara m-am pus sa fac experimente cu placa proaspat cumparata, dar nu prea mi-au reusit. Am facut niste suvite tepoase si nu suficient de drepte. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

(IMG:style_emoticons/default/help1.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Dec 14 2007, 09:48 AM
Post #102

Musafir

Didi de unde ti-ai luat placa pana la urma? De care si cu cat? Legat de folosirea ei nu e mare filozofie, dar e greu sa iti explic in scris. Cel mai usor ar fi sa mergi o data la coafor sa ti-l intinda cu placa si sa "furi" meseria (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Dec 14 2007, 10:09 AM
Post #103

Musafir

Angelu' tu reusesti sa aplici aceeasi metoda cum aplica tipele de la coafor? Am incercat sa tin si eu pieptanul intr-o mana si placa intr-o mana....dar nu mi-a reusit. Eu imi iau fiecare suvita cu mana, o departez un pic, ca s-o prinda placa...si merge.

+Quote Post
didilica
post Dec 14 2007, 10:35 AM
Post #104

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

QUOTE(angeldust @ Dec 14 2007, 07:48 AM) *
Didi de unde ti-ai luat placa pana la urma? De care si cu cat? Legat de folosirea ei nu e mare filozofie, dar e greu sa iti explic in scris. Cel mai usor ar fi sa mergi o data la coafor sa ti-l intinda cu placa si sa "furi" meseria (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Mi-am luat un remington S1031, pana la urma. Da, stiu, stiu ca are dvd cu metode de folosire, dar l-am uitat la o prietena, aseara si vroiam sa o folosesc maine, ca merg la ai mei. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Dar, recuperez eu dvd-ul si ma specializez in intins blana. As putea sa exersez pe a matzei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am luat-o de la media-galaxy, pentru ca n-am gasit-o la real, flanco, domo sau altex, iar pana in metro n-am avut chef sa merg, desi cred ca era mai ieftina.

+Quote Post
ioannaraluka
post Dec 14 2007, 10:48 AM
Post #105

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

didilica, aici gasesti "metoda. Mai sunt si altele, asta l-am gasit primul. Varianta scurta e cea dinainte, varianta "lunga' e asta
Mult succes si sa ne spui cum a iesit.

+Quote Post
poliana
post Dec 29 2007, 08:11 PM
Post #106

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,900

Remington.Sunt de departe cele mai bune,singurul inconvenient e ca la aproximativ 7-8 luni de utilizare "la greu" stratul de teflon de pe placi se cojeste si trebuie sa-ti schimbi placa daca nu vrei sa-ti arzi parul si mai rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
alyna07
post Jan 3 2008, 09:41 PM
Post #107

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

mi-am luat si eu o placa remington s2003 ca am vazut ca ati laudat-o si desi vroia vanzatorul de la Altex "sa-mi bage pe gat" o placa Braun(avea afisaj electronic si o tot lauda ca e cea mai buna, ca el e sigur de asta... nu era mai scumpa decat cu vreo 20 lei cred), dar voi asta ati laudat-o, asta mi-am cumparat-o (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sunt foarte multumita de ea, mi-am intins parul de rev si si azi e destul de intins! desi am facut dusuri(=> aburi), nu mi s-a ondulat(si eu il am cam natural (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Cu placa de ceramica pe care o aveam inainte era cand deja spre seara nu-mi statea nicicum parul... 8-| Multumesc pentru idee (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by alyna07: Jan 3 2008, 09:42 PM

+Quote Post
purpleariadna
post Jan 6 2008, 01:16 PM
Post #108

Contaminat
*

Member No.: 2,236

eu mi-am cumparat una remington si sunt foarte multumita de ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
bubbles
post Jan 22 2008, 09:27 PM
Post #109

Contaminat
*

Member No.: 3,104

feteleee am o misiune pt voi :D ajutati-ma va rog eu. am o placa remington s1032 si vreau sa o vand...pt k am o freza mai ciudata..cu par scurt si ma ard pe maini cand ma fac...nu stiu ce placa sa imi iau remington s1031 sau remington s8102...stiti ceva de ele? stiu k prima e pereche cu a mea...de cealalta am inteles ca este pentru par ondulat...voi ce stiti? help me :D

+Quote Post
Fanny
post Jan 22 2008, 09:49 PM
Post #110

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

imi pare rau, dar nu e un forum unde sa vinzi produse. Aici facem schimb doar de pareri si sfaturi.
Daca respecti regulamentul forumului esti binevenita

+Quote Post

26 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:21 AM