![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La sutien masori zona de sub sani si o transformi in inci. Aduni 5 la numarul asta ca sa obtii band size. Apoi te masori in jurul sanilor/ Transformi iar in inci si faci diferenta intre cele doua sume. In functie de cat e diferenta asta iti determini marimea cupei:
less than 1 inch = AA cup 1 inch = A cup 2 inches = B cup 3 inches = C cup 4 inches = D cup 5 inches = DD cup |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Bia 36=6, 37=7, 38=8 etc
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc mult, Bebe. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) M-ai ajutat enorm.
PS pentru Divi: (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) daca-ti iei pantaloni cu talie inalta si ai mai putin de 61 (mai putin de 24 inci) in talie trebuie sa fi atenta la marime sau sa ii duci la croitor. XS-ul la ei are in talie 23.5 - 24.5 si in solduri 34 -35. Astea pentru taller than 5'4'' (5 feet and 4 inches) adica minim 1.63 m. Vezi ca tabelul la haine difera de ala la lenjerie un pic. Sa nu te incurci ca si eu mi-am gresit niste marimi la inceput. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Multumesc mult, Bebe. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) M-ai ajutat enorm. Cu placere Bia (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , am scris asa pe scurt aseara pt ca am venit tz si foarte obosita. AM vbt cu prietena mea si ea a zis ca asta e corespondenta, sper sa aiba dreptate, ar trebui sa fie o informatie corecta pt ca ea si-a comandat de cel putin 2 ori pantofi de acolo. La haine conteaza mult si modelul, de ex ea a vrut sa isi cumpere o pijama, de obicei are marimea S (dar nici macar XS nu ii venea bine, pantalonii erau imensi.. |
|
|
![]()
|
|
Bia ce ai facut pana la urma, ti-ai comandat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Daaaa. Acum urmeaza asteptarea lor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ultimile posturi mutate
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mersi
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink ai nimerit nr la pantofi, sunt ok, cum ti se pare din punct de vedere calitativ ?
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog mult fetele care se pricep la dimensiunile din state sa ma ajute si pe mine cu o traducere la niste marimi, e vb de niste posete si nu stiu cat e de mari sunt.
9"H x 16"W x 5"D , ce inseamna H, W si D. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) 13"H x 16"W x 6"D Cifrele insemna cumva inchies ca atunci ar fi simplu de calculat ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:56 AM |
|